Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pandai Suami Didik, Sepanjang Hamil Elfira Loy Tak Pernah Pakai Baju Ketat

25-9-2019 05:29 PM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Menghitung hari menunggu detik nak bersalin anak pertama, Elfira Loy memang dari awal kehamilan sampai sekarang nampak cantik.

Kalau jengah gambar-gambar di Instagram, memang bergaya sentiasa.


Foto: IG

Pengikutnya di Instagram juga perasan bahawa pelakon ini langsung tak pernah memakai baju yang ketat sepanjang hamil.

Tak macam sesetengah artis, sampai terjojol perut keluar sebab pakai baju yang melekap dan ketat di badan.

Baru-baru ini, Elfira ada menghadiri majlis perkahwinan dengan mengenakan jubah.



Di ruangan komen, penuh pujian yang mengatakan sedap sahaja mata memandang Elfira.

"Tertutup sopan, tak nampak sendat sana sini. Pandai suami dia didik kan," antara komen yang ditinggalkan.

Betullah bagai dikata. Jom layan gambar Elfira sebelum dia bersalin.






Semoga semuanya dipermudahkan untuk Elfira ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 64
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Suka Nyanyi Tapi Tahu Tak Sedap Pun" - Nana Mahazan Sedar Diri

Komen Terbaru

Quote aliana123 10-12-2019 05:13 PM
Extremely intriguing online journal. A lot of web journals I see nowadays don't generally give anything that I'm keen on, however I'm most definitely inspired by this one. Recently felt that I would post and let you know.        pressure washing

Lain-lain Komen

Quote anarina 25-9-2019 05:54 PM
Perut dia sgt besooooooo, mcm twin 3 baby, odd lah kalau pakai ketat2 , kalau cute belly okaylah
Quote MissCarcosa9753 25-9-2019 05:58 PM
Mengaji agama Dr drjh satu mestilah tahu
Tak mesti Laki tegur
Quote CiliPadiSedap 25-9-2019 06:37 PM
kening dia makin besar seiring perut dia kan
Quote lotionmilo 25-9-2019 06:44 PM
Kenapa asal bukak thread jer berdasarkan komen?

Please laghhh
Quote apedehal 25-9-2019 06:47 PM
Ok la pakai baju loose2 gitu tp seram la nengok baju labuh dr ketinggian tu...xseriau ke kalau terpijak ke org trpijak tgh bawak perut mcm tu
Quote Kurex 25-9-2019 07:05 PM
Sebab org komen je dah boleh buat thread?? Sepol, kenapa kau malas sangat??? Kenapa berita sampah ni kau bukak???
Quote aemon 25-9-2019 07:13 PM
Ngandung2 ni jangan la pakai baju labuh sampai lantai.haishh aku yg seram tengok
Quote HannahMontana 25-9-2019 07:23 PM
Xdenya suami dia didik dia. Dia nikkah dgn jantan yg xsayangkan dia.

Tadah poen.
Quote greantea 25-9-2019 07:25 PM
bab baju y nak dipakai x payah tunggu suami didik. akal kan ada. dah nak jadi mak budak pon.
tapi betul la, bagus dia ni x pakai baju ketat2 masa pregnen
Quote slyfynx 25-9-2019 08:00 PM
And this is news why?
Quote ikanmasin 25-9-2019 08:05 PM
benda mcm ni mudah jer.tak payah laki ke sapa2 nak tegur..
sendiri yg kene biasakan..
Quote EvieWanKenobi 25-9-2019 08:09 PM
apa berita pentingnya?
Quote diss69 25-9-2019 08:16 PM
Cantik baju2 el, tp jubah tu labuh yg amat, kot org terpijak..
Quote Perawankota 25-9-2019 09:37 PM
Biar lah dia nak pakai apa
Quote maitang 25-9-2019 09:38 PM
eh dh mmg dia pakai tudung sebelum kawen, takkan bila pregnen nk pakai baju macam ulat sagu tu.. tak logik la sgt pon nk kagum ke heran2 ke adoyai
Quote Fazzbulous 25-9-2019 09:47 PM
apedehal replied at 25-9-2019 06:47 PM
Ok la pakai baju loose2 gitu tp seram la nengok baju labuh dr ketinggian tu...xseriau ke kalau terpi ...

I tebyng dia naik escalator...aduhhhh...kain tesedut...
Quote mohdcrow 25-9-2019 09:48 PM
Nasib baik laki dia didik...kalau nak harap parent dia memang takla....

Kan?
Quote riyadhK 25-9-2019 10:11 PM
Nguapan skala 70.....
Quote edsassin 25-9-2019 10:15 PM
Berserinya muka el pregnant. Semoga dipermudah urusan nak bersalin nanti..

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.091527s Gzip On
To Top