Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kak KM Bakal 'On The Way Ke Hatimu', Jom Teka Macam Mana Muzik Videonya Nanti?

25-9-2019 04:30 PM|Oleh: LilRose| Komen: 70

Kredit foto: IG

Eh, ewah! Dengarnya, Kak KM pun nak keluarkan single juga?

Usahawan yang sering mencetuskan kontroversi itu berkata kepada Media Hiburan bahawa dia akan melancarkan single pertama berjudul 'On The Way Ke Hatimu' awal 2020.

Katanya, lagu itu adalah hasil karya komposer dari Indonesia.

"Saya mesti pastikan setiap momentum tidak akan turun dan perlu bijak merancang sesuatu perkara ke hadapan dan ke arah lebih baik.

"Itulah sebabnya saya ingin cuba bidang nyanyian pula," katanya yang akan mengabaikan kecaman dan kritikan yang dilemparkan terhadapnya.



Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli bagaimanapun mengharapkan orang ramai dapat memberi sokongan dan reaksi positif terhadap pilihannya ingin terjun ke bidang nyanyian.

Mengulas mengenai dakwaan ramai mengenai dirinya yang sering dikecam kerana caranya mempromosikan produk, anak pelakon veteran Normah Damanhuri itu menjelaskan, setiap tindakannya bersebab demi menonjolkan diri.



"Memang perlu jadi viral dalam membuat sesuatu kerana secara tak langsung, orang akan bercakap mengenai perkara itu.

"Kalau tak viral, siapa yang kenal?" ujarnya yang tidak kisah dan enggan ambil peduli dengan tohmahan dilemparkan orang ramai. 



Wow, Kak KM nak lancarkan lagu lah! Agak-agak, ada adegan gitu-gitu yang panas tak dalam muzik video singlenya nanti? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
5
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 70
Komen

Previous : "Kena Ada Baby Girl La Lepas Ni"- Muat Naik Gambar Semasa Kecil, Anzalna Diusik Manja Suaminya

Next       : "Masa Untuk Periksa Tahap Kebersihan Mereka" - Vivy Yusof Buat Lawatan Mengejut Di UiTM

Komen Terbaru

Quote Cassieopeia 3-12-2019 04:07 PM
adoi dah dapat bayang mcm mane mv dia. tolongla jangan over confident sangat km oiiit

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-9-2019 04:52 PM
Kepam ni mesti buat lagu yg ke arah genre lagu sapi ilias tu.. Nothing new
Quote HannahMontana 25-9-2019 04:57 PM
uhmmmmmmmmmmm


ada cara nak diamkan perempuan poen dimuka ,dipoen xde airmuka.

Ada cara ,pm tepi.
Quote multinicky 25-9-2019 04:59 PM
babiiiii.. another sampah sarap kurap dlm industri
Quote Meiizu 25-9-2019 05:02 PM
oiiii tolonglah jgn buat...dah laa pi yemm kata malayu maalaas..bangsa lain diulang2 ckp ttanpa bukti kangggg sat g kena kata lagi...pompuan malayu suka lucah .
Quote jijilaaa 25-9-2019 05:05 PM
mcm mana la suami dia handle dia....agak2 xberani angkat kepala pun nak lawan ckp bini...haha
Quote fliphair8 25-9-2019 05:37 PM
ramai yg melayan kat socmed, menjadi laa dia
Quote sok_suci 25-9-2019 05:40 PM
Kak km jual poduk kurus...kakak2 die sume buntal kepam blake
Quote crazybeach 25-9-2019 06:05 PM
napa tak buat lagu on the way ke poenmu? barulah sesuai dengan produk gituh dah alang2 kan sesambil nyanyi boleh berlucah sekali macam iklan2 marketing kau yang hazabb itu
Quote chicozinn 25-9-2019 07:58 PM
Marah btul kak km ngan si khairul yoi tu..xtau lak si yoi tu petik nama jamu si ulat cempedak ni
Quote apedehal 25-9-2019 08:04 PM
Siapa yg beli produk kepam ni..kepam sgt ank normah damanhuri ni..ni baru la layak nk kata sepatutnya pkai kondom acik normah oii..anak2 perangai mcmni geli lah
Quote flipolivio 25-9-2019 08:09 PM
chicozinn replied at 25-9-2019 07:58 PM
Marah btul kak km ngan si khairul yoi tu..xtau lak si yoi tu petik nama jamu si ulat cempedak ni

kak km up apa? dia sebut nama yoi ke?
Quote EvieWanKenobi 25-9-2019 08:11 PM
muka dia macam lelaki dalam gambar 1st..
Quote Kitty_catz 25-9-2019 08:15 PM
chicozinn replied at 25-9-2019 07:58 PM
Marah btul kak km ngan si khairul yoi tu..xtau lak si yoi tu petik nama jamu si ulat cempedak ni

Haa tu la.. tapik karats si kepam km ni pergh pekat sungguh

Dah la jual jamu sampah lg mau maki2 mcm xbuat salah

Meols baca pon naik loya...  
Quote beta_carotene 25-9-2019 08:24 PM
meol teringin sgt nak tengok apa rupa laki dia
Quote flipolivio 25-9-2019 08:48 PM
jijilaaa replied at 25-9-2019 05:05 PM
mcm mana la suami dia handle dia....agak2 xberani angkat kepala pun nak lawan ckp bini...haha

kak km ni mmg ada suami? i mati2 ingat dia janda.. laki dia siapa?
Quote amerald 25-9-2019 08:56 PM
Ketika sihat berharta, senang, lupa kepada penciptaNya.
Sombong tak bersyukur.
Tunggu bila ditimpa musibah, baru tahu langit tu tinggi rendah
Quote Perawankota 25-9-2019 09:39 PM
Ni mesti lagu ada gelek2
Quote Fettybombom 25-9-2019 10:09 PM
Mohon lagu ni ala2 nicki minaj anaconda
Quote meteorspeed 25-9-2019 10:40 PM
Iols geli tgk dia gelek.. Mcm geng lorong haji taib

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100833s Gzip On
To Top