Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kongsi Perkembangan Bayi, Izreen Azminda Makin Bahagia - Bila Nak Buka Ruangan Komen?

25-9-2019 04:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 47

Izreen Azminda dah selamat melahirkan anak keduanya pada 26 Jun lalu, hasil perkongsian hidup dengan Ude Wahid.

Tak payahlah nak cerita lagi kontroversi apa yang berlaku kepada mereka sebelum ini. Satu Malaysia dah tahu! 



Baik ambil tahu tentang perkembangannya yang terbaharu, lagi elok rasanya.

Baru-baru ini, Izreen ada memuat naik gambarnya bersama bayinya yang diberikan nama Aaron Ibrahim.



Katanya, anak manjanya itu sangat senang nak dibawa keluar.

"Diam je, paling tidak tidur", tulisnya.

Jom layan gambar-gambar terbaharu Izreen.





Nampak makin cantik pula selepas bersalin.

Bukan itu sahaja, makin bahagia dengan suami tercinta. Kerap juga muat naik selfie bersama-sama.



Foto: IG
Diselang seli dengan gambar bersama anak-anak tirinya.

Semoga Izreen dan suami sentiasa berbahagialah ya sehingga ke syurga.



Elakkanlah daripada mana-mana kontroversi lagi. Rasanya dah boleh buka ruangan komen di Instagram. 

Senang sikit peminat nak bertanya khabar. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 47
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Pandai Suami Didik, Sepanjang Hamil Elfira Loy Tak Pernah Pakai Baju Ketat

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 29-9-2019 01:39 AM
Benang sendu skala petala langit ke7..nextttttttt

Lain-lain Komen

Quote HannahMontana 25-9-2019 04:39 PM
tak  nampak mana cantiknya Izreen ni.

Rasanya jantan sial tu kahwin dgn dia sebab mudah nak jadi biawka hidup.
Quote miemiecha 25-9-2019 04:50 PM
erm... baby tu comeyx napikan..
tapi part izreen makin lawo tu, kemonlahhh
tidak sama sekali
#mekxlehlaginakbaikhatisalyizreenyizrael
Quote dewi_rina 25-9-2019 05:14 PM
Takde orang nak tahu pun, ko citer jelah berdua dgn laki ko tu
Sambil gentel2 taik lalat dia
Takut dalam diam dah kawin pmpuan lain
Quote dewi_rina 25-9-2019 05:16 PM
Memang tak dapat tengok gambar ke? Iols dapat tengok gambar yg mulut muncung itik dia tu sangkut kat kepala anak dia je.. Nak tahu jugak apa yg makin cantic nya pffttttt
Quote nabila11 25-9-2019 05:30 PM
Cantik ke
Quote missinpiece 25-9-2019 05:32 PM
Puii lambat lagi kot iols nak boleh maapkan sheols ni.
macam iols jah yg teraniaya
Quote siputsedut 25-9-2019 05:56 PM
skala nguapan berapa ni uols bagi dekat surirumah bernama yizreen ni?
Quote msdummy.2018 25-9-2019 06:04 PM
aku sorang jer ker xnmpk gambar2 dia yg TT tepek nie?
Quote aemon 25-9-2019 06:16 PM
Bosannya..yg komen pun x ramai dalam ni
Quote Ara_roro93 25-9-2019 06:29 PM
Hurrrmmm keyh , next pleassee !
.
Jap2 sapo pulek dio yinih ???
Quote TerataiMelur02 25-9-2019 06:32 PM
Releven lg ke acik yizrin yazminda?
Quote meteorspeed 25-9-2019 06:37 PM
Menyampah la ehh si laki bini nie
Quote blue^panther 25-9-2019 06:56 PM
Aku perasan si TT ni mmg rajin update pasal si penyondol ni, udah2 la tuh.....takde sapa dah nak amek tau pon
Quote idril 25-9-2019 07:07 PM
Ara_roro93 replied at 25-9-2019 06:29 PM
Hurrrmmm keyh , next pleassee !
.
Jap2 sapo pulek dio yinih ???

hello2 ni ara mando ladang ke?
Quote missDollie 25-9-2019 08:03 PM
Takkan baru tahu kot baby besaq tu memang tidoq je???
Quote slyfynx 25-9-2019 08:03 PM
Sepol, ko mmg keje stalk IG je ke?
Quote MissVixen 25-9-2019 08:05 PM
Dunia...kaki rampas...kaki curang. Hidup bahagia je.
Quote dineo 25-9-2019 08:24 PM
penyibuk macam lalat masing
dia x bukak komen

tak nak korang sakit hati
and dia pon sakit hati

dia share gmbr korg tgk
tak suka unfollow

ape bende laaaaa
Quote suatumasa 25-9-2019 08:30 PM
Naper xleh npk gambar2

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121702s Gzip On
To Top