Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Janna Nick Kaut Semua Job, Tak Dapat Bayaran Tinggi Asalkan Muka Bersepah Dalam TV

25-9-2019 12:41 PM|Oleh: Saiful| Komen: 83

Baru-baru ini, pelakon Janna Nick menang dalam kategori Artis Versatil Popular di malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) ke-32.

Macam mana caranya nak mengekalkan populariti dalam industri seni?


Foto: IG

Janna Nick kata, rebut sahaja semua peluang tanpa berkira dalam soal bayaran!

Pelakon ini menyatakan yang dia tidak pernah meletakkan nilai tinggi bagi setiap tawaran yang diterima.



"Saya tamak merebut semua peluang yang ada selain tak demand dengan harga tawaran lakonan.

"Walau tak dibayar dengan harga tinggi, asalkan muka saya banyak dan bersepah," katanya kepada mStar Online.



Bagaimanapun, Janna mengakui yang dia belum mencapai prestasi yang cukup membanggakan dalam kerjayanya dalam bidang seni.

"Walaupun dah menang, tapi tak rasa kualiti saya dalam bidang nyanyian, lakonan dan pengacaraan pada tahap yang membanggakan.

"Apa yang saya boleh lakukan ialah memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik," tambahnya.



Apapun, semoga maju jaya buat Janna! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 83
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Aweera Dituduh Lukakan Hati Wanita Indonesia, Dicari Sampai Ganggu Hidupnya

Komen Terbaru

Quote domok 5-10-2019 09:53 AM
I like ur statement janna.. Ada offer amik je la. Artis msia je kot. X ke mana pun nk eksklusif sgt. Yg penting pandai2 lah menabung.. Rancang masa depan.

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 25-9-2019 01:11 PM
Sis ketuk2 cakap apa?
Quote helicornia 25-9-2019 01:25 PM
mcm bisnes modal jugak.ada yg jual tudung murah mcm adijuma supaya org bole beli byk2. 0
Quote tomatome 25-9-2019 01:27 PM
Seksi ye skrg dah jd women2 sangat
Quote MissCarcosa9753 25-9-2019 01:31 PM
Saya peminat u.... Tapi saya undi kaklimah je
Quote ikanmasin 25-9-2019 01:31 PM
dia fikir masa tgh laku tgh muda belia ni lah
nak cr duit.esok2 dah tua tak laku sapa nak
bg job pl.tak kan dah tua esok2 nak minta kesian
utk dpt job..tgh sihat tgh femes lah sng buat duit kan..
demand2 dlm malaysia tak berbaloi
Quote apedehal 25-9-2019 01:32 PM
U go janna..tp pls kurgkan cerek suara chuols tuh
Quote Intanmahsuri 25-9-2019 01:52 PM
Putih betul beliau..
Quote TabletSusu 25-9-2019 01:53 PM
bagus janna
kaut selagi boleh
berjimat n simpan utk ms dpn
dah tua nnt
boleh goyang kaki je
Quote armin 25-9-2019 01:59 PM
ikanmasin: dia fikir masa tgh laku tgh muda belia ni lahnak cr duit.esok2 dah tua tak laku sapa nakbg job pl.tak kan dah tua esok2 nak minta kesianutk dpt job..t ...


Kalau demand kt malaysia dianggap diva. Lainla kalau tokti
Quote tulanglampai 25-9-2019 02:03 PM
manisss yer jannah bersama pa/manager die. tk pernah miss dtg untuk anugerah besar
Quote Tudungpink 25-9-2019 02:04 PM
Elokla kaut sementara masih muda n tengah bertenaga..demand2 ni xsesuai kot sekarang ni..
Quote krustykrab 25-9-2019 02:07 PM
ikanmasin replied at 25-9-2019 01:31 PM
dia fikir masa tgh laku tgh muda belia ni lah
nak cr duit.esok2 dah tua tak laku sapa nak
bg job p ...

Ye betul tu...buat pe nk memilih sgt...ambik je job byk2 sementara org masih lg nak, kumpul duit bebanyak...tak payah nk canang muka eksklusif sgt...padahal nan hado.
Quote damian_lee 25-9-2019 02:11 PM
ikanmasin replied at 25-9-2019 05:31 AM
dia fikir masa tgh laku tgh muda belia ni lah
nak cr duit.esok2 dah tua tak laku sapa nak
bg job p ...

Sbnrnya ambil banyak job ni ada baiknya
Sebb job bukan rakam harini keluar esoknya
Kadang sebulan .. kadang berbulan2 kadang bertahun .....

Bila kita always ada product ... orang tahu kita masih active ...

Kalau banyak product gak
Bertahun2 kemudian mungkin ada yang diulang tayang ..... beberapa tahun kemudian

So kita masih jadi familiar face kat public

Cuma exclusivity tu dah tak ada la .....
Tapi if exclusivity x bagi you enough money .. why nak exclusive sangat punnnnn

Masa muda la nak kaut
Sebab life span jadi heroin ni sangat pendek

Esok lusa ada heroin lagi letop and viral
Pastu kita akan pegang watak less spotlight ...mcm jadi kakak kepada heroin ....

Sbb tu aku rasa setuju jer dia keluar dr sis
Sbb banyak lagi peluang yang berbeza dan mungkin better kat luar sana
Quote abadi84 25-9-2019 02:12 PM
Betullah...msia bkn mcm hollywood yg sekali ko berlakon filem dah mampu beli tanah...
Quote Miawlover 25-9-2019 02:14 PM
Suara janna bingit.mungkin boleh diperbaiki lg..
Quote fliphair8 25-9-2019 02:14 PM
kaut jek dek janna comel....walopun lakonan ko kadang2 ke laut, amik ler peluang sementara laku ni...

Quote scrocth 25-9-2019 02:20 PM
damian_lee replied at 25-9-2019 02:11 PM
Sbnrnya ambil banyak job ni ada baiknya
Sebb job bukan rakam harini keluar esoknya
Kadang sebula ...

Meols sbnrnya dh xfollow sgt aktres zaman skrg selepas berakhirnya era umie aida/nasha aziz/eja/noorkhiriah. Tp janna nick ni my favret sbb sheols versatile. Jd sengal mcm citer coffee prince pn mjd, cari aku di syurga jd antagonis pn best. And karakter dia pn likeable.
Quote hijau88 25-9-2019 02:29 PM
Wpun aku tak minat janna, tp aku setuju ngan statement dia ni.
Sementara muda n tgh popular ni, kaut je semua tawaran yg ada. Sbb klu dah popular, org suka je kemunculan theyols d sana sini.
Esp job yg tygnnya kat tv.
Spy penonton akan lebih kenal. N tau, yg retis ni masih wujud.
Takyah la nak eksklusif sgt klu sekadar industri seni Msia ni. Sbb retis ni makin lama makin tumbuh bagai cendawan.

Tp, utk yg tak popular lak, muncul 24 jam kat tv pun org tak heran.

So, yg dah popular tu, ada peluang / tawaran tu, gunakan la dgn sebaiknya.
Quote mixed 25-9-2019 02:37 PM

sis ketuk ada komen kt alif
yg ada pic muka alif cebek tu

mmg dah jd nyawasis dah alif ni
anak2 dia pn pg melawat baby baru alif

alif plk x menang anugerah plg versatile kan
yg menang janna nick  plk huhuhu

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153732s Gzip On
To Top