Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aishah Bengang 'Haters' Hodoh Gelar Dirinya 'Sakai'

25-9-2019 11:05 AM|Oleh : ameenarara| Komen: 67

Niat untuk berkongsi kenangan di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 (ABPBH) mengundang rasa marah Aishah apabila ada 'haters' yang memberikan gelaran padanya sebagai orang tua 'sakai'.



Dia meminta pengguna Instagram @sisturg untuk berdepan dengannya dan mengatakan gelaran tersebut secara bertentang mata.

Bukan saja hati 'haters' tersebut hodoh malah wajahnya turut dilihat hodoh di Instagram.


Foto: Instagram

'Haters' tersebut menegur Insta Story Aishah yang dilihat seperti deretan 'movie' dan telah 'unfollow' penyanyi tersebut.

Aishah juga mengatakan Instagram itu adalah haknya untuk berkongsi segala rutin harian hidupnya sebagai artis.



Netizen juga turut menyokong kenyataan Aishah dan membantu Aishah untuk membuat laporan kepada Instagram supaya akaun 'haters' tersebut ditutup.

Begitulah ragam, 'haters' ada saja yang tidak kena pada mata mereka dan mulalah sesi mengutuk berjemaah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Janna Nick Kaut Semua Job, Tak Dapat Bayaran Tinggi Asalkan Muka Bersepah Dalam TV

Komen Terbaru

Quote AppropriateNick 30-9-2019 02:36 PM
Cicisweets replied at 25-9-2019 11:31 AM
Kak esah ni rajin melayan,buat x tau sudeh

kan tak classy langsung

Lain-lain Komen

Quote Foxey 25-9-2019 11:26 AM
Kalau nak unfollow, unfollow je la. Perlu ke buat statement menghina macam tu?
Quote kucingitam 25-9-2019 11:30 AM
ala...dia tak kacau kau pun kan...takyah tgk igs dia pun boleh..bukan dia paksa pun... bongok la haters camni..
Quote Cicisweets 25-9-2019 11:31 AM
Kak esah ni rajin melayan,buat x tau sudeh
Quote KekDurian 25-9-2019 11:34 AM
Haters upahan kot
Quote cascutes 25-9-2019 11:37 AM
Haters ngokk... Sapa suh ko tgok... silap2 kene Saman ngan kak ecah baru ko tau....
Aku respek kat lofa je... Haters berkoyan tp X layan....
Quote Pink_Purple 25-9-2019 11:43 AM
artis tu dah dapat naik pentas2 besar..dapat mcm2 anugerah,,dari muda sampai ke tua..

yang mengutuk tu ada apa.. naik pentas pun xpernah..
Quote mesmerize 25-9-2019 11:45 AM
ai syak hater tu mesti life dia teruk. tu pasal asik nak memaki, asik tak puas hati kat semua orang. artis baik2 macam kak aishah ni pun kena tempias.bertabah lah kak aishah. love u.
Quote sleepandream 25-9-2019 12:09 PM
nampak sangat troopers hodoh tokvida khennn...
orang macamni takyah layan.. memang die nakkk sangat attention...
jangan bagiiii kak ecahh
Quote c===8 25-9-2019 12:11 PM
mungkin hater tu artis sezaman aishah yg selalu kalah dgn aishah dlm apa2 pertandingan
Quote aderaderker 25-9-2019 12:11 PM
Haters ni memang kat mana2.
Dibayar or tidak,  tak tau la tapi gigih bebenor.

Kat forum ni pun melambak.
Benci kat some selebriti macamlah orang tu curik laki dia.
Go get a life bak kata Kak Aishah.
Quote asfaz 25-9-2019 12:29 PM
Pink_Purple replied at 25-9-2019 11:43 AM
artis tu dah dapat naik pentas2 besar..dapat mcm2 anugerah,,dari muda sampai ke tua..

yang mengut ...

pentas tadika aje tu pun kalau masuk tadika la.. hahaha
Quote Madel 25-9-2019 12:31 PM
Dah gemus balik ya.
Sayang betul berabis duit buat operate
Sekejapan je merasa kurus
Quote SherryZass 25-9-2019 12:32 PM
Lol. Kalau rengsa, unfollow jah. Itu pon nak ajar ke??
Quote diss69 25-9-2019 12:43 PM
Bahasa yg haters guna, ya ampunn.. Mcm bergunung dosa k ecah kt dia..
Quote cikatilia 25-9-2019 12:52 PM
sakai bukan yg amik anugerah kpok tu ke?

and yg terkinja2 bawak flag bagai
Quote Orix 25-9-2019 12:54 PM
tapi suara kak ecah malam abp tu fuhhhhh iols tabikkkkkk sembah ratu
Quote matchstick 25-9-2019 01:12 PM
Tokvida kot menyamar as hater
Quote Lavender_Violet 25-9-2019 01:15 PM
Madel replied at 25-9-2019 12:31 PM
Dah gemus balik ya.
Sayang betul berabis duit buat operate
Sekejapan je merasa kurus

Eh...ye ke sheols oeprate utk kurus?
Tapi di mata meols mmg heols nampak dah kurus sikit banding masa GV itu hari
Quote Madel 25-9-2019 01:25 PM
Lavender_Violet replied at 25-9-2019 05:15 AM
Eh...ye ke sheols oeprate utk kurus?
Tapi di mata meols mmg heols nampak dah kurus sikit banding  ...

Sheols kan buat opet bariatric..
Tak jaga makan n maintain senam la tu, naik balik badan nya

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135664s Gzip On
To Top