Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Anti-Fan Rentap Rambut, Terbongkar Lucinta Luna Sebenarnya Botak?

1-10-2019 10:33 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 19

Walaupun namanya agak suam-suam kuku di Malaysia sebelum ini, tapi setelah mengeluarkan lagu duet bersama Datuk Seri Alif Syukri, semakin ramai rakyat tempatan yang mengenali Lucinta Luna.

Sering nampak anggun dengan rambut hitamnya yang ikal, tapi tak sangka bahawa artis Indonesia itu sebenarnya botak. Apa!?

Kisah ini bermula apabila seorang anti-fan telah menyerangnya yang sedang dating dengan teman lelaki di sebuah kafe. 

Wanita yang menyerangnya itu terus merentap rambutnya dan tanpa sengaja mendedahkan kepalanya yang licin.



Kredit foto: Youtube

Suasana menjadi semakin kalut apabila Lucinta tidak mendiamkan diri dan kembali menyerang wanita itu. Yang kelakarnya apabila teman lelakinya sibuk terkejar-kejar demi memasangkan kembali rambut palsunya yang tertanggal itu.




Peminat-antinya itu tidak berdiam diri dan terus menjerit lantang di kafe itu yang dipenuhi dengan pelanggan lain. 

"Oh betullah kamu botak ya. Sedarlah diri yang kamu itu memang lelaki. Kalau dah memang lelaki, mengaku sahaja!"

Walau bagaimanapun, pelanggan lain di kafe itu tidak menghiraukan pertelingkahan mereka sehinggalah seorang pengawal keselamatan datang meleraikan. 

Pun begitu, mereka sambung bergaduh di luar kawasan tempat makan tersebut.


Kredit foto: Youtube

Lucinta kemudiannya membela dirinya dan menjelaskan bahawa dia perlu membotakkan kepala atas keperluan skrip sinetron terbaru yang bakal dibintanginya tidak lama lagi.

Netizen Indonesia yang rata-ratanya mengenali perangai sebenar Lucinta yang suka menimbulkan publisiti murahan terus mengecam tindakannya itu. Ada juga yang tuduh bahawa serangan itu adalah lakonan semata-mata.

"Kenapa buka aib dekat saluran sendiri ya?"

"Tak malu ke berpura-pura dan malukan diri depan orang ramai?"

"Ini dah rancang sendiri nak buat video."


Tak pastilah sama ada insiden itu benar-benar berlaku ataupun drama sinetron semata-mata. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
8
Bosan
1
Komen: 19
Komen

Previous : Khabarnya Henry Golding Bakal Bintangi Filem Hollywood G.I Joe. Wah!

Next       : Kegilaan 'Joker' Semakin Hampir, Polis LA Ketatkan Kawalan Susulan Hari Tayangan

Komen Terbaru

Quote pro-goals 16-11-2019 09:08 PM
mana mana nk blaja sore lucinta. hahahaha

Lain-lain Komen

Quote Kurex 1-10-2019 10:43 AM
Bf dia pengkid ke
Quote Kurex 1-10-2019 10:50 AM
Kau tau kan hatters tu orang yg buat topi lepas tu jual topi tu?
Quote Kurex 1-10-2019 10:55 AM
Wanita menda kalau hater tu pun jantan jugak.. Agak2 la reputs
Quote RatuDunia94 1-10-2019 10:59 AM
Setingan rekayasaaaaA
Quote kikuri 1-10-2019 11:02 AM
bf baru ke tu... bukan haritu katanya dah kawen ke si jantaluna ni
Quote Kurex 1-10-2019 11:03 AM
Apa pun, jangan cari pasal dgn orang kalau org tu tak kacau kita..
Quote MadameOnion 1-10-2019 11:23 AM
Masa sekolah menengah I penah kena kejar dgn pondan sebab gelakkan dia pakai stokin fishnet..
Quote mieymiey 1-10-2019 01:17 PM
Propaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote Melorqe 1-10-2019 01:44 PM
MadameOnion replied at 1-10-2019 11:23 AM
Masa sekolah menengah I penah kena kejar dgn pondan sebab gelakkan dia pakai stokin fishnet..

kat opis aku dulu ada sorang amoi marketing masuk opis pakai stoking mcm penari kelab malamaduiiiii dah la keja dgn MNC ko punya etika pakaian mcm pelacur
gaji punya la mahal gila babeng, dpt pakwe omputih
lpas tu dia dpt keje dgn MNC lain pula tah. main lompat2 kerja.

Quote buapakperut 1-10-2019 01:48 PM
dah sejak berkawan dengan toklip sepesen terus cara nak popular
Quote kucingitam 1-10-2019 03:09 PM
Kurex replied at 1-10-2019 10:50 AM
Kau tau kan hatters tu orang yg buat topi lepas tu jual topi tu?

ahahah..hatters yang menari futterwacken tu eh? lol!

Quote Artemesiaa 1-10-2019 03:57 PM
Kowser melayan
Quote skullcandy 1-10-2019 05:50 PM
Takde botak ni...blh nampak anak rambut kat bawah.  Dia pakai bald cap yg skin color, mcm getah tu
Quote Perawankota 1-10-2019 09:17 PM
Adoi... Attention seeker tul lah dia ni
Quote Lazaria 3-10-2019 02:10 PM
Adoiii..bertabah laa ko..
Quote misuke 6-11-2019 09:29 PM
teringat cerita 999 kisah polis kejar mak nyah kt lorong. pakai seksi hazab dh. skali dtg polis, dia punya langkah mak ai.... sambil berlari tu keluar segala muscle bagai {:yameteh
Quote LadyCarefree 7-11-2019 11:03 PM
Sejenis alepsokree kot propa je
Quote buragazz 14-11-2019 02:47 PM
Memang le.. dia kurang "tete*sense" sebab dia jantan jadian...
Quote pro-goals 16-11-2019 09:08 PM
mana mana nk blaja sore lucinta. hahahaha

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083378s Gzip On
To Top