Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kena Ada Baby Girl La Lepas Ni"- Muat Naik Gambar Semasa Kecil, Anzalna Diusik Manja Suaminya

25-9-2019 10:35 AM|Myeonir| Komen: 102

Siapa tak kenal dengan pelakon cantik iaitu Anzalna? Daripada kemunculan pertamanya lagi dikaca televisyen, ramai penonton yang dah terpana melihatkan kecantikannya. Nampak asli dan tak perlu touch up dah, memang sempurna!

Siapa sangka rupanya Anzalna memang cantik daripada kecil. Walaupun baru berusia 8 tahun, alis bulu matanya yang melentik serta rambutnya yang lebat dan hitam pasti mencuri tumpuan orang lain. Lihat sajalah gambar yang dikongsi oleh wanita itu di laman Instagramnya.


Menurut entri itu, Anzalna menceritakan bahawa gambar itu diambil ketika usianya baru mencecah 8 tahun. Pada ketika itu juga dia sedang menetap di Montreal, Kanada. Dia juga mendedahkan dia perlu berbahasa Perancis semasa bersekolah di sana. Bayangkan kanak-kanak cantik sepertinya bercakap Perancis, mesti comel!

Rata-rata peminat yang melihat gambarnya sewaktu kecil itu memuji kecantikannya walaupun masih kanak-kanak. Semua geramlah menlihatkan kecomelannya itu.

Yang paling seronok apabila suami Anzalna iaitu Hanif telah meninggalkan komen mengusik pada entri itu.

Kredit foto: Instagram
Betul kata Hanif, kalau mereka ada anak perempuan mesti cantik! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 102
Komen

Previous : Laudya Tidak Mahu Kongsi Lagi Gambar Engku Emran Kerana Jadi Sasaran Wanita Perampas?

Next       : Kak KM Bakal 'On The Way Ke Hatimu', Jom Teka Macam Mana Muzik Videonya Nanti?

Komen Terbaru

Quote ikanmasin 2-10-2019 12:59 AM
Ara_roro93 replied at 1-10-2019 11:15 PM
Hahaha , botul 100% ara setujuh statement nie ! Tu belum lagi yg jonih org beehijab dio pun nak ,  ...

kannn

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 25-9-2019 10:39 AM
Lawa masa kecik
Quote Kurex 25-9-2019 10:44 AM
Siapa tak kenal anzalna ? aku tak kenal
Quote nanies 25-9-2019 10:49 AM
lepas kes dia kata bella meroyan lepas si pipah keluar ngan si alip, iouls benci da ngan dia. tak kena kat batang idung sendiri, boleh la kata org meroyan.
Quote Ara_roro93 25-9-2019 10:55 AM
Baka helok , memang shantik laa hasilnya !

Cuba Baka Papua mix Baka Asli Temiar , komfem gambor kekocik tu pun ntah ke mano2 dicampaknya ! Oppss terkomen jujur pulak ,
Quote mieymiey 25-9-2019 10:57 AM
Sheols memang lawa. Paling lawa antara 5 adik beradik pompuan sheols.
Quote tapirbiru 25-9-2019 11:00 AM
mieymiey replied at 25-9-2019 10:57 AM
Sheols memang lawa. Paling lawa antara 5 adik beradik pompuan sheols.

kalo jumpa depan2 biasa je uols..dengan katik nya... mekap tebal ni..
Quote q@2a 25-9-2019 11:23 AM
Edited by q@2a at 25-9-2019 11:27 AM

Baru nmpk sheol dkt airport pg td...kecik molek je dia...ank dia pipi tembam
Quote Foxey 25-9-2019 11:24 AM
Kecik2 dah cantik
Quote Tudungpink 25-9-2019 11:26 AM
Cantik sheols ni..rasanya adik beradik dia muka x sama..dia ni paling lawa..tp hebat gak dia ni pandai melukis, pandai  speak French..
Quote q@2a 25-9-2019 11:27 AM
tapirbiru replied at 25-9-2019 11:00 AM
kalo jumpa depan2 biasa je uols..dengan katik nya... mekap tebal ni..

Td tgk xde la nmpk tebal Sgt mekapnya...myb tgk Dr jauh kot xsempat nak telek muka dia....hahahaha
Quote Biabetik 25-9-2019 12:24 PM
Subhanallah... Comelnya..
Quote SherryZass 25-9-2019 12:29 PM
tapirbiru replied at 25-9-2019 11:00 AM
kalo jumpa depan2 biasa je uols..dengan katik nya... mekap tebal ni..

Kulit dia halus mulus kerr uolls?
Quote jpbstarlife 25-9-2019 12:58 PM
cantikkkknya gmbr dia masa kecikkk...
Quote RatuDunia94 25-9-2019 01:00 PM
Mcm muka bella astilah
Quote Levespa 25-9-2019 01:12 PM
cantiknya masa kecik
Quote allysumc 25-9-2019 01:18 PM
Ni baru la dagu runcing asli dri kecik
Quote olaklempit 25-9-2019 01:18 PM
bulu mata tu boleh pakai make up apps, gambar lama pun boleh edit.

anyway memang comel pun.
Quote delsmomm 25-9-2019 01:29 PM
aku rase dia mmg lawa la.. pernah tgk muka dia tanpa mekap kat show ape ntah, mmg nmpak lawa..

so xterkejut la bila tgk gamba masa childhood pon comel..

tp betul la mcm poremer kat atas ckp, mcm muka bella astilah..

adik dia si pipah tu xlawa.. kulit po berjerawat yakmat..
Quote bambimo 25-9-2019 02:03 PM
Lawa dia ni..rambut hitam panjang mengurai...

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105138s Gzip On
To Top