Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

20 Lelaki Berparang Kepung Rumah, Tetak 3 Beradik

24-9-2019 05:49 PM Komen: 72
20 lelaki berparang bertindak mengepung sebuah rumah sebelum menetak tiga beradik di Kampung Kuala Temekah dekat Kuala Ketil, Kedah awal pagi tadi.




Astro AWANI melaporkan, bapa mangsa, R. Mogan, 54, terkejut dari tidur apabila terdengar bunyi bising di luar rumah pada jam 1.40 pagi.

Dakwanya, dia terkejut apabila lebih 20 lelaki berparang mengepung rumahnya sebelum memecahkan cermin tingkap rumah serta merosakkan kereta dan motosikal milik mangsa.



Kata Mogan, kumpulan lelaki yang datang dengan menunggang 10 motosikal dan sebuah kereta itu menyerbu masuk ke dalam rumah sebelum mengacu parang ke arahnya dan isteri.

Penyerang kemudian dikatakan masuk ke bilik dan menetak tiga anak lelakinya, M. Linges, 21, M. Devannayar, 20, dan M. Ramanayar, 19, manakala Mogan dan isteri hanya mampu melihat dan mendengar jeritan anak mereka meminta tolong.



Foto: Astro AWANI

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Baling, Superintendan Syed Basri Syed Ali mengesahkan kejadian berkata, kesemua mangsa yang parah akibat ditetak di badan, tangan dan kaki dibawa ke Hospital Sultan Abdul Halim (HSAH).

Kata Syed Basri, pihaknya sedang mengenal pasti pihak yang terbabit dalam kejadian dan kes disiasat di bawah Seksyen 324 Kanun Keseksaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 71
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 26-9-2019 04:11 AM
Ibarat luah mati anak luah susu jadi hantu kopek

Lain-lain Komen

Quote TOPwind 24-9-2019 05:02 PM
dah minta bantuan dari PM India ke?

habislah Polis Kena saman nanti



Quote EvieWanKenobi 24-9-2019 05:03 PM
tu dia.. satu rombongan mai serang..
Quote Mierafaziera 24-9-2019 05:03 PM
apa gamaknya dosa 3 beradik tu...set2 diorang ni memang pelik2 je..bunuh diri la..bunuh orang la...aiyo!!
Quote belon 24-9-2019 05:04 PM
Kejamnya.. Tak terbayang
Quote palmolive 24-9-2019 05:07 PM
aiii, menjadik2 pulak dia...
Quote R2D2 24-9-2019 05:09 PM
so agak2 kalau kes mcm ni
kalau polis terserempak awal pagi
masih nk minta polis sopan santun lagi
lebih baik tembak mati penjenayah supaya org lain tak turut jadi mangsa
Quote sarahmirza 24-9-2019 05:17 PM
Macam kena sumpahan pulak....
Sumpahan mengkritik polis yang menjaga keselamatan dan keamanan negara...

Quote binipopeye 24-9-2019 05:21 PM
alaaa penjenayah dtg biar kan jer.. undang2 msia ni lain skit.. kalo tuan umah cederakan penjenayah yg dtg umah haaaa nnti tuan umah balik yg kene hukum gantung...
pengajaran tuk kes sblm ni.. xtau dh kene gantung belum pokcik tuh...  
Quote pokaibanktokyo 24-9-2019 05:23 PM
TOPwind replied at 24-9-2019 09:02 AM
dah minta bantuan dari PM India ke?

habislah Polis Kena saman nanti

Lalok hape ?
Quote Foxey 24-9-2019 05:24 PM
Apa salah 3 beradik ni sampai 20 orang mai rumah serang? Menakutkan la
Quote R2D2 24-9-2019 05:29 PM
sarahmirza replied at 24-9-2019 05:17 PM
Macam kena sumpahan pulak....
Sumpahan mengkritik polis yang menjaga keselamatan dan keamanan negar ...

betul tu
mcm kebetulan pulak kes2 ni


Quote Boomibulat 24-9-2019 05:33 PM
EvieWanKenobi replied at 24-9-2019 05:03 PM
tu dia.. satu rombongan mai serang..

Persis adegan filem tamil..
Quote slavehunter 24-9-2019 05:34 PM
Macam dalam movie channel 202 ramai2 pergi serang orang macam negara Malaysia ni takde undang2. Mendunia betul Kedah,Penang,Ipoh dengan set2 rentung buat jenayah. Membiak pun bukan jadi aset kepada negara tapi bala, contoh ....menteri dan lawyer, dah diberi pendidikan digigitnya kita balik.
Quote Kurex 24-9-2019 05:37 PM
Bukan ada forumer kata keling ni bangsa yg suci ke
Quote pokaibanktokyo 24-9-2019 05:43 PM
Kurex replied at 24-9-2019 09:37 AM
Bukan ada forumer kata keling ni bangsa yg suci ke

Mana ada. Yang kata keling bangsa hina lagi pemalas ade la
Quote R2D2 24-9-2019 05:47 PM
20 org datang serang  pukul 1.40 pagi
Quote fliphair8 24-9-2019 05:52 PM
yg menyerang tu puak2 dia jugak ke? kalau gitu aku abaikan jek....
Quote Kurex 24-9-2019 05:55 PM
pokaibanktokyo replied at 24-9-2019 05:43 PM
Mana ada. Yang kata keling bangsa hina lagi pemalas ade la

Takde eh? Hina memang bangsa hina dina pengotor la ni?
Quote pokaibanktokyo 24-9-2019 05:58 PM
Kurex replied at 24-9-2019 09:55 AM
Takde eh? Hina memang bangsa hina dina pengotor la ni?

Bertambah hina pulak lagi angkara pemimpin kaum sendiri gigih nak bela penjenayah

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.294282s Gzip On
To Top