Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kuat Propa, Main Order Makan Macam Janda Kaya!"- Chef Wan Mengamuk Dengan Bekas Isteri

24-9-2019 05:01 PM|Oleh: Saiful| Komen: 352

Walaupun dah berpisah berpuluh tahun, Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan tetap memberikan nafkah kepada bekas isterinya yang dikenali sebagai Norhayati Ayob.

Segala keperluan dan kebajikan Yati memang dijaga dan dipelihara.

Foto: Google
Bagaimanapun ada cerita kurang enak pula bila Chef Wan membebel panjang di Instagramnya.

Difahamkan dia terpaksa menanggung bil perubatan Yati yang berjumlah ribuan ringgit.

Anak-anak Chef Wan dan bekas isterinya, Norhayati. Kredit: Hotlips Corner
"Morning! Pagi2 dah ke hospital pi settle bill Janda nak operate tangan buat graft for her dialysis.

"Suruh jaga makan bertahun lamanya tak mau dengar nasihat saya or anak2.

"Kuat propa dan curi makan. Sejak ada Grab food ini main order aja mcm Janda Kaya!

"Duda bulan2 pulak yang sedia kan allowance makan. Cekek la puas2," tulisnya di Instagram.

Marah benar tu gayanya. Baca lanjut: 


Di ruangan komen ramai pula pengikut yang memahami situasi yang dihadapi Chef Wan.

Kata mereka memang patut Chef Wan marah. Nasihat berkali-kali tak mahu dengar diri sendiri yang sakit, menyusahkan orang lain pula tu.

Aduhai, susah juga. Rasa-rasanya kalau anda jadi Chef Wan nak buat apa ya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 352
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Aishah Bengang 'Haters' Hodoh Gelar Dirinya 'Sakai'

Komen Terbaru

Quote AppropriateNick 6-10-2019 12:38 PM
danieladam replied at 2-10-2019 12:42 AM
Sama..iols x saba nak tgk apa nasib ceppondan ni bila BN naik balik. Mulut xde insurans.

kan, dah makin banyak benang pasal pondan tua ni...wah wah best ni popcorn dah beli lom

Lain-lain Komen

Quote msdummy.2018 24-9-2019 05:04 PM
kot ye pun marah..marahla dia depan2..dekat socmedia , mcm menjatuhkan air muka org tuh jer
Quote rayriff 24-9-2019 05:09 PM
atas diri sendiri jugak nak ubah habit tu. memang kena kuat.
Quote apedehal 24-9-2019 05:11 PM
Ye lah cep..ko la plg terbaik plg bagus sekali..polower ko pun aku menyampah kuat jilat.. bila ckp menda betul terus ko block org..sentap ke nyah
Quote EvieWanKenobi 24-9-2019 05:13 PM
kalau dia yang keluar duit mesti
sembang taknak kalah..
Quote DianaSaksen 24-9-2019 05:13 PM
Kalau ada apa2x isu..Tok kertu ni suka sangat bash kaum melayu..sedangkan followernya ramai melayu..tu belum lagi yang kaki kipas..nak muntah
Quote no_el 24-9-2019 05:14 PM
Aku rasa sbb dah puas nasihat depan2 la tu
Sekali tu diaaa. Cep wan bagi. Ye la sapa2 pun amgin kena keluar riban2 sbb org lain. X mkn nasihat plak tu
Quote newyork 24-9-2019 05:17 PM
Erk dah menolong bising kat medsos pulakk.. tp why you so caring to your janda chep wan?
Quote kakiah12 24-9-2019 05:18 PM
Akak pun dah kena blok dgn chep wan sebab memberi pendapat yg tak sependapat dgn heols.terus kena block. Dia je yg betul..susah org camni.
Quote fealefea 24-9-2019 05:19 PM
tak slh pon bebel. Antara exwife bertuah di muka bumi tapi tak jaga diri. Seb baik dapat duda perihatin walaupon dah cerai.
Quote prettyuglybabe 24-9-2019 05:20 PM
baca je bebelan dia tu as peringatan buat kita juga..
kena jaga makan dari muda..
moh la kita diet mulai sekarang..
xbini dia untung la dcw kaya pastu nak tanggung dia serba serbi..
kita ni harap insurance tak seberapa tu je la..
sapa yang takde insurance pun harap beringat..
medical zaman ni bukan murah..
kalau tak malu takpe la boleh minta derma
Quote cicicumel 24-9-2019 05:20 PM
janda dia xde insurans ke
Quote Miss.H 24-9-2019 05:20 PM
Untung jadi janda dia.
Quote kakiah12 24-9-2019 05:21 PM
DianaSaksen replied at 24-9-2019 05:13 PM
Kalau ada apa2x isu..Tok kertu ni suka sangat bash kaum melayu..sedangkan followernya ramai melayu.. ...

Yes suka sgt bash org melayu. Konon melayu lah yg plg rasis padahal cina india lg rasis. Akak kena block sbb komen post heols pasal utamakan produk muslim.
Quote nooriesz 24-9-2019 05:23 PM
haaaa.. mcm biase la karangan tokwan.. tp rsenye mau cepwan tu mmekik gk kt depan jandanye tuu...

yg jandanye pun agk2 laaa.. ko dah la xder ape2 hub dgn dude ko.. bagai xmau pulak ko ketok..

lain kali klu sakit hantar gomen jela tokwan..
Quote apedehal 24-9-2019 05:27 PM
kakiah12 replied at 24-9-2019 05:21 PM
Yes suka sgt bash org melayu. Konon melayu lah yg plg rasis padahal cina india lg rasis. Akak kena ...

Adui bodoh nya cep tu...cina tu kalau sales pas kat bangsa2 dia je akaun2 besar..kalau yg impossible, komisen seciput pass kat kaum lain especially melayu pastu sembang xnk kalah ckp meleis ni pemalas..cep cuba hang keja bawah cina hang tau la langit tggi rendah
Quote kiahbosan 24-9-2019 05:27 PM
Dia belum sakit nok!! Tunggu bila dia sakit baru dia tau...kiah dah unfollow dia ni tak habis2 kutus sana sini..semua org salah dia aja yg betul..hantar lah janda ko ke HKL bil entah2 80 hengget kalau hantar ke Gleneagles memang laaa beribu riban...Bodoh tu simpan sikit!!
Quote kiahbosan 24-9-2019 05:28 PM
kakiah12 replied at 24-9-2019 07:18 PM
Akak pun dah kena blok dgn chep wan sebab memberi pendapat yg tak sependapat dgn heols.terus kena bl ...

Dia ni harap org puji2 jee kiah oi..
Quote apedehal 24-9-2019 05:29 PM
Memang sejenis makhluk yg rsa dia je betul..aku ludahkn je org mcmni..patutla org sekeliling ko nyampah dgn ko cep..polower2 bangang ko tu je yg pndang tggi diri ko tu
Quote kiahbosan 24-9-2019 05:29 PM
EvieWanKenobi replied at 24-9-2019 07:13 PM
kalau dia yang keluar duit mesti
sembang taknak kalah..

Tuhan baru bagi senang sikit je ...kalau kaya raya mcm soltan brunei tu mcm manalah agaknya..

Lihat semua komen(352)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124830s Gzip On
To Top