Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Berduet Menyanyi Dengan Aliff Aziz Dalam IG Live, Bella Astillah Digelar Bodoh

24-9-2019 03:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 110

Satu Malaysia tahu tentang kisah penceraian antara Aliff Aziz dan Bella Astillah.

Semuanya berpunca dengan sikap Aliff Aziz yang didakwa curang berkali-kali.

Foto: IG
Walaupun dah berpisah katanya masing-masing belum move on?

Baru-baru ini siap buat IG Live sama-sama. Berduet berdua, macam pasangan tengah hangat bercinta gayanya.


Ramai sebenarnya yang berharap agar pasangan ini bersatu semula tapi dalam masa yang sama ada juga pihak yang kurang senang.

Video tersebut menyebabkan Bella digelar bodoh kerana masih berbaik dengan bekas suaminya itu.

Foto: Twitter
"Dah dicurangi dan disakiti banyak kali pun tetap layan Aliff dengan baik," antara komen dari warganet.

Ada juga yang mendakwa Bella lapar perhatian.



Salah ke kalau dah bercerai tapi berkawan baik dengan bekas suami atau isteri? Tolong jawabkan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Kuat Propa, Main Order Makan Macam Janda Kaya!"- Chef Wan Mengamuk Dengan Bekas Isteri

Komen Terbaru

Quote jargon 29-9-2019 10:25 PM
Kat twiter dah leak dah cikki ada buat confess yg alif ni x pernah berubah pon..dlm msa trdekat ni alif mngayat dia mcm syg cinta cmtu..bella dtg spore alif terus block minah ni..

Lain-lain Komen

Quote minguk 24-9-2019 04:13 PM
dah kalau nak berbaik, berbaik je lah...
Quote lotionmilo 24-9-2019 04:18 PM
Pernah ke bijak? Lol

Nak promote cerita kat astro ketteww
Quote fuyupoktek 24-9-2019 04:19 PM
Alip tu tgh nangis ke
Quote chandrahusin 24-9-2019 04:21 PM
org bebaik pun korang marah
tempat jatuh lagi dikenang
ni kan plk penah laki bini
Quote nanies 24-9-2019 04:21 PM
alip gila talak ke tew??
Quote jijilaaa 24-9-2019 04:24 PM
tersengih2..gila talak ker alippppp
Quote mizruncing 24-9-2019 04:32 PM
bella ni still bg harapan kt Alif tu dh knp? jantan tu dh tentu2 la nk ko balik tgk ko dh makin laku skg. klu tak dlu sikit pn x hargai ko
Quote MadameOnion 24-9-2019 04:32 PM
sama je dedua..moga berjodohan kembali
Quote tagas 24-9-2019 04:34 PM
dua2 tgh lapar

bil byk tertunggak
Quote damian_lee 24-9-2019 04:38 PM
Dulu bila ada yang kecam bella
Dikecamnya orang tu balik

Konon Bella wanita pemaaf , sesuci embun pagi
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Dia yang nak sangat
Korang plak gigih kesian ngan dia

Cashkan jeeeeer ..... kalau jadi apa2
Quote munchkin 24-9-2019 04:42 PM
Loh biarlah dia. Kalau nk berbaik pun. Habis tu kalau dah bercerai nak kena berperang baru korang ada life nak membahan gitu
Quote Fazzbulous 24-9-2019 04:42 PM
damian_lee replied at 24-9-2019 04:38 PM
Dulu bila ada yang kecam bella
Dikecamnya orang tu balik


Tu laaa..penat i ngecam alip ajiss..memback up bellah..end up dua2 mcm nk comolot blikk...mmg sesuwai la deme berdua niii
Quote Lalalili66778 24-9-2019 04:51 PM
Dah apa masalhnya kalau diofg berbaik youllss
Quote Kurex 24-9-2019 04:56 PM
Comel senyuman alip.. Semoga alip nampak kecantikan luaran kurex..
Quote Jentayupink 24-9-2019 04:56 PM
dua2 gila talak..sorang try hard nak fames tah hape2..sorang lg xtau nk kata ape dah..
Quote TerataiMelur02 24-9-2019 05:00 PM
Kurex replied at 24-9-2019 04:56 PM
Comel senyuman alip.. Semoga alip nampak kecantikan luaran kurex..

Semoga alif aziz melutut merayu kasih syg dr kurex
Quote cikatilia 24-9-2019 05:01 PM
bella ni mmg tinggal dekat kayangan eh
bersinar sungguh dia
Quote boojaat 24-9-2019 05:08 PM
Hahahha.. alif ni sibuk amik hati bella sebab bella kan asal dr family orka.. dh tu skrg byk job... Alif pulak sendu dan ada kes curi duit n rokok kan... Dh xda duit, menempel balik la ke bella.. nanti kalau dh dpt, dia curang lagi..  dia tau bella tu lembut ht
Quote supermum 24-9-2019 05:10 PM
Bella ni bijak sebab she is really milking her situation. When life give you lemon, dia memang buat lemonade betul tak rugi setitis pun. Dari bini artis, dia upgrade jadi instafemes, pastu jadi artis sampai outshine ex husband yang dah memang asal artis.

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139041s Gzip On
To Top