Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Lantaklah Orang Nak Kata Apa Pun"- Wakil Army Minta Maaf, Tak Kisah Netizen Kata Apa

Shimmer Shine|24-9-2019 02:30 PM Komen: 158


Akibat teruja kumpulan kpop BTS memenangi Anugerah, seorang wakil kelab peminat dikritik segelintir pihak kerana aksinya yang keterlaluan.

Aksinya yang berlari-lari ke pentas, menunjukkan isyarat tangan 'rock', bergoyang serta 'menguasai' pentas agak tidak menepati majlis sebegitu. Sementelah lagi pakaiannya yang berjaket, seluar denim langsung tidak kena dengan majlis menambah perisa dalam kalangan warganet.


Bagaimanapun, menurut wakil Army, Mastura Jamil, 50, reaksinya adalah spontan. Apatah lagi kehadirannya sebagai penyokong, tetapi setelah BTS diumumkan sebagai pemenang, wakil Berita Harian memintanya naik ke pentas.

Youtube

"Memang saya tak buat apa-apa persiapan, baik ucapan mahu pun pakaian. Mungkin sebab tu saya nampak macam over. Tapi siapa yang tak excited bila penyanyi kesayangan menang anugerah," katanya kepada mstar.

IG


Mastura juga memohon maaf di laman media sosial jika perbuatannya membuatkan Army dan yang lain kurang senang.

Selain itu, dia juga tidak kisah dengan kritikan warganet dan segelintir penyokong BTS yang mempersendakan penampilannya di malam itu.

"Lantaklah orang nak kata apa pun. Niat saya naik ke pentas untuk ambil trofi bagi pihak BTS saja."

"Ada juga ahli Army yang lain tanya kenapa saya tak bersiap sedia dengan ucapan dan pakaian. Saya jelaskan kepada mereka dan ada yang boleh menerima serta sebaliknya."

Youtube


Bagi Mastura, dia tidak kisah orang nak troll atau apa pun. Yang penting mereka seronok pada hari tersebut.

Menurut Mastura lagi, anugerah tersebut akan diserahkan kepada pihak pengurusan BTS iaitu Big Hit Entertaiment menerusi pos dalam masa terdekat. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 158
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote monreyes 1-10-2019 04:35 AM
aku pun melayan juga kpop...
tapi still x leh brain knp perlu ada anugerah utk mereka....

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 24-9-2019 02:40 PM
Biar betul umur 50 ke i x bc abis..
Quote arasham 24-9-2019 02:42 PM
Kat bandat tasik selatan mmg ada camp askar sebelah tu
Quote helicornia 24-9-2019 02:44 PM
umo 50 minat kpop lagi? terkinja2 pulak tu
Quote minguk 24-9-2019 02:49 PM
50 masih berBTS? are you really acik?
Quote paz 24-9-2019 02:50 PM
50 Tahun yer minat k-pop. Ok lah maybe dia muda di hati, appearance etc.
Quote nuralisa 24-9-2019 02:50 PM
tpi kenp dia nak mintak maap??
sbb exicited?
sbb umur dah lanjut minat kpop?
sbb bts menang?
sbb bts x relevant dgn abpbh?
Quote hawk77 24-9-2019 02:56 PM
Wakil Army?

Army tu apa?

tentera?
Quote bezita60 24-9-2019 02:59 PM
Buat dosa je aku tgk berita kau, acik gundu.
Tak sedar kubur dh panggil mari.

Terkinja2 gitu.

Dh la award sampah tak patut ada
Quote CiliPadiSedap 24-9-2019 03:00 PM
haha budak army ni poyo2 biasa pakai iphone rambut sikat tengah, pakai pakaian nak Kpop atau Jpop
Quote Kurex 24-9-2019 03:01 PM
Kita sembang pasal spontan dia la, bukan kenapa dia berhijab tapi terkinja la bingai @Asdan
Quote missbigrockstar 24-9-2019 03:01 PM
Wow first time aku baru tau acik 50tahun minat kpop. Selalunya muda mudi je. Paling tua 30an. Tu pun aku rasa, dah kenapa? Haha
Quote kucingitam 24-9-2019 03:06 PM
50 thn??? oh my..acik..acik..
Quote nuryakmal 24-9-2019 03:10 PM
ommo , 50 - BTS - army??

aigoo
Quote Miss.Rara 24-9-2019 03:10 PM
tak skrg ni apasal pulak anugerah kat malaysia ada anugerah untuk artis obersi??

tak paham aku...
Quote Cpkay 24-9-2019 03:11 PM
Boomibulat replied at 24-9-2019 02:40 PM
Biar betul umur 50 ke i x bc abis..

ya . 50 tahun.. and aku yg 40an ni pun tak minat langsung dengan kpop..
satu lagu pun tak tau
Quote Miss.Rara 24-9-2019 03:12 PM
so tropi dan  bunga tu nak kena post ke korea ke?
Quote Nana_Man 24-9-2019 03:13 PM
Pasal makcik ni nama zul ariffin trending kat twitter... hahaha
Quote Modngengade 24-9-2019 03:14 PM
adakah wanita yg minat kpop ni acik2 gundu dah hudoh spt beliyau?
Quote Yunho 24-9-2019 03:17 PM
Edited by Yunho at 24-9-2019 03:19 PM

ku fikir kan 20an...rupenye 50an.....

jiwa muda kot...tak pong mengidam anak ikan
sy minat korea gak...tp tak de le bbnu version....
ikut umur...tp sy sy lg pong sy baru 30an...

Lihat semua komen(158)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top