Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kalau Jodoh, Takkan Nak Tolak Pemberian Allah" - Zizan Angau Dengan Bella?

24-9-2019 01:02 PM|Oleh: LilRose| Komen: 85

Kredit foto: IG Zizan

"Dia memang seorang yang baik dan lemah lembut. Mana-mana lelaki akan suka."

Sebelum ini, kecoh bila Bella Astillah muncul dalam video majlis sambutan hari lahir ibu Zizan Razak.

Zizan bagaimanapaun menafikan spekulasi yang kononnya ada sesuatu istimewa antara dia dan bekas isteri Aliff Aziz itu.



Terbaru, pada malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) Ke-32, Zizan sekali lagi ditanya soalan cepumas mengenai hubungannya dengan Bella.

Berkata kepada MalaysiaKini, dia menjelaskan bahawa mereka hanya berkawan, tetapi tidak menolak andai kata mereka berdua berjodohan dengan penyanyi dan pelakon itu.



"Demi Allah, wallahi saya berkawan betul-betul dengan dia (Bella).

"Tapi soalan yang bagus. Kalau kata dia jodoh saya, takkan saya nak tolak pemberian Allah?

"Kalau saya ada apa-apa dengan si dia saya takkan kongsi di Instagram saya. Jadi kalau berkawan, saya berani kongsikan," katanya.




Alahai, Zizan sengaja nak buat peminat berteka-teki sama ada dia sedang angau dengan Bella atau tidak. Anda rasa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 85
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Berduet Menyanyi Dengan Aliff Aziz Dalam IG Live, Bella Astillah Digelar Bodoh

Komen Terbaru

Quote chinta89 26-9-2019 11:57 AM
btw saje nk upkan diri ngn berita sensasi.

dulu ngn dayana budak u tgnu sana. pahtu bekas bin eizlan si Vie jelita tuh. Skg ngn Bella plk.

Lain-lain Komen

Quote heedgags 24-9-2019 01:09 PM
Mungkin juge tgk ada penampakan zizan mase birthday adik si bella didi tu...
Quote nw111 24-9-2019 01:12 PM
Hilir jugak mak beliau.. Siap bebi tshirt dgn suar jin
Quote epuepy 24-9-2019 01:13 PM
x rasa diorg bercinta. bella kan masih lagy angaukn bekas suami.  
Quote Incanto 24-9-2019 01:14 PM
nw111 replied at 24-9-2019 01:12 PM
Hilir jugak mak beliau.. Siap bebi tshirt dgn suar jin

a'ah...dari belakang mcm org muda


Quote nw111 24-9-2019 01:19 PM
Incanto replied at 24-9-2019 01:14 PM
a'ah...dari belakang mcm org muda

Aku membayangkan ibu beliau seperti typical acik2 Pas ganu yg bertudung labuh dan berjubah.. Terkejut juga bila tengok ibu beliau persis auntie2 kay ell
Quote nanies 24-9-2019 01:20 PM
zizan ngan mighra memang da putus? bila? meouls ter tinggal keretapi ke acane ni.
Quote fuyupoktek 24-9-2019 01:20 PM
Bella ni gg dia kedepan sikit ya.
Zizan main2 jahh xmungkin dia nk kt bella
Quote nw111 24-9-2019 01:22 PM
nanies replied at 24-9-2019 01:20 PM
zizan ngan mighra memang da putus? bila? meouls ter tinggal keretapi ke acane ni.

Bercinta ke dulu.. Tapi mmg dah nampak tak mesra macam dulu kan..abpbh baru ni pun tiada gambar bersama..
Quote nanies 24-9-2019 01:27 PM
nw111 replied at 24-9-2019 01:22 PM
Bercinta ke dulu.. Tapi mmg dah nampak tak mesra macam dulu kan..abpbh baru ni pun tiada gambar be ...

tak bercinta eh? sbb dulu kan duk saling berbalas caption kat IG. pastu kan g memana bersama, pastu kan asik di bahan org kawan2 pelawak dia. tu yg meouls ingat dia bercinta. lagi obvious masa yg Jozan show tu, bila si zizan menggatal, johan duk sebut Mighra tengok tu..
Quote sayang_mulut 24-9-2019 01:28 PM
aku impressed ngn zizan ni..semua cikki2 yang digossipkan bukan main2 comel2.. tapi hauk je zizan..ke die ni jenis syok sendiri?
Quote nw111 24-9-2019 01:34 PM
nanies replied at 24-9-2019 01:27 PM
tak bercinta eh? sbb dulu kan duk saling berbalas caption kat IG. pastu kan g memana bersama, past ...

Mira dah mendonia skrg... Sangat2 lah menjatuhkan martabat kalau dapat jijang sajork... Sedangkan elpira boleh dapat somi korporat yg hensem walaupun perangai tak berapa romantic.. Janji bangga boleh dibuat trophy husband giteww
Quote umbut 24-9-2019 01:39 PM
nw111 replied at 24-9-2019 01:19 PM
Aku membayangkan ibu beliau seperti typical acik2 Pas ganu yg bertudung labuh dan berjubah.. Terke ...

Mak dia dari dulu bergaya sakan.. dulu tudung ala2 yuna turban.. skrg x tau fesyen apa pulokk
Quote jijilaaa 24-9-2019 01:55 PM
abe zizang dah tak sabar nak kawen...migha dok mendonia lagi..mana abe zizang tahan..janda pun janda laaaa janji terlunas bill tertunggak
Quote lalalxlx 24-9-2019 02:06 PM
macam tak serasi bersama je...
Quote mizruncing 24-9-2019 02:11 PM
tak sesuai. better lg ngan emma kembong. bru kena dgn masuk air korg tu
Quote puanbintang 24-9-2019 02:12 PM
tapi bella tu tersangatlah comel!!!
Quote LostStar 24-9-2019 02:13 PM
aku syak ini bakalan drama baru jah..
Quote TerataiMelur02 24-9-2019 02:20 PM
nanies replied at 24-9-2019 01:27 PM
tak bercinta eh? sbb dulu kan duk saling berbalas caption kat IG. pastu kan g memana bersama, past ...

Ke sebab x d restui oleh family migha lalu jadilah "kau d paksa lupakan aku, dengan rela kau menurut..."

Lalu zizan berkata lagi "hina sangatkah aku pada pandangan keluargamu, hingga sewenang tomahan d lemparkan.. Engkau hanya bisu melihat aku yg bermatian seorang menepis hinaan"

Akhirnya... Terpisah juaaaaa... Aaaa..
Quote nanies 24-9-2019 02:32 PM
Dan tak seharusnya aku
Bertemu dirimu di dunia ini
Dan kau membuang diriku sesuka hati mu

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129812s Gzip On
To Top