Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

14-10-2019 11:59 AM|SakuraJo| Komen: 96

Peserta Gegar Vaganza 6, Naqiu Boboy antara yang menjadi perbualan di laman maya kerana penampilannya yang berbeza jika dibandingkan dengan dulu.

Maklumlah, dahulu zaman remaja dan kini penyanyi itu sudah pun mencecah usia 33 tahun. 

Namun begitu, ada pula kata-kata negatif yang menyamakan imej terbaharu Naqiu itu dengan pelakon Iqram Dinzly. Eh?


Tak mahu menganggap ia sebagai peluntur semangat, penyanyi Boboy ini berkata dia tidak berasa terkilan pun dengan kata-kata itu.

“Saya tidak terkilan dan terkesan dengan apa juga kata netizen tentang imej sekarang. Saya terima apa juga komen yang positif atau negatif kerana ia sudah menjadi lumrah.
 
”Sebenarnya saya masih mencari-cari imej yang bersesuaian untuk dipersembahkan pada konsert GV2019,” katanya kepada Astro Gempak.

Katanya lagi, dia mahu menampilkan perbezaan agar sesuai dengan imej solonya di pentas Gegar Vaganza. 

“Bukannya saya nak mengikuti trend K-Pop tapi saya memberi sepenuh kepercayaan kepada penata gaya untuk mencari imej yang sesuai.
 
“Ramai orang perlu faham saya berasal daripada boyband bernama Boboy tapi pada masa yang sama, saya beraksi solo di atas pentas GV2019.


“Saya nak orang nampak perbezaan Naqiu dulu dan sekarang. Lagi pun GV merupakan pertandingan yang berprestij jadi saya perlu tampilkan kelainan,” ujarnya lagi. 

Apa pula pendapat anda? Betul ke sama dengan Iqram? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 96
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Kalau Jodoh, Takkan Nak Tolak Pemberian Allah" - Zizan Angau Dengan Bella?

Komen Terbaru

Quote asfaz 30-10-2019 08:21 PM
seramado replied at 30-10-2019 02:30 PM
knp asyik no 1 je tu..

dah dia bagus. dapat la no 1.3 orang juri pun komen bagus bagus.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 14-10-2019 12:08 PM
Tak tengok semalam..
Quote cikja 14-10-2019 12:13 PM
Kot ye pun nk org tgk perbezaan dr dlu dan skrg.....xkan rambut gitusss... alahaiiiii
Quote Megikari 14-10-2019 12:13 PM
Rambut buruk. Siapa la hairstylist dia ni {:shy
Quote lynakajang 14-10-2019 12:14 PM
Suara dah sedap dah. Rambut alahai mcm jpop 90-an
Quote Themilo 14-10-2019 12:29 PM

tak rugi pun, bukannya taste chuols.
Quote umbut 14-10-2019 12:46 PM
Diam diam dah 5 anak naqiu.. Sangat produktifff
Quote izabellemylia 14-10-2019 12:54 PM
2 kali sis tgk muka dia.. 4 kali sis gelak..
dlm gelak2 tu eh...tgk lagi....



yahampun....





Quote Laceyx 14-10-2019 12:54 PM
Ok je penampilan heolss
Quote buapakperut 14-10-2019 12:55 PM
kalau heols maseh tercari2, stylist la yang kene pandai gayakan, dan kenapa rambut clumped camtu. buat jela rambut masa kecik tu helok sikit huhu
Quote violetungu 14-10-2019 01:02 PM
first thing yang aku tengok dia,ehhh macam iqram jew.
Quote NekNgah 14-10-2019 01:03 PM
Suara dah jantan  habis, siap serak-serak, dah berubah dari zaman dengan band.
Tak perlu make up yang melampau, rambut pun.......
Quote Xim 14-10-2019 01:04 PM
Mcm muke plakun cite sutun . Dgn gaya gitu  . Adoiii
Quote Gomea 14-10-2019 01:06 PM
Selepas tgk video burung layang2 iqram diserkup kain, aah mmg ada persamaan muka dorang.
Quote Kurex 14-10-2019 01:06 PM
Themilo replied at 14-10-2019 12:29 PM
tak rugi pun, bukannya taste chuols.

Dulu taste.. Sekarang tak.. Tapi iols suka penyanyi kecik yg hyperact tu
Quote periodista19 14-10-2019 01:09 PM
mcm iqram ade, mcm arwah shamrin fotograf pn ada.
Quote pearl.silver 14-10-2019 01:10 PM
Setiap peserta gv dpt satu tred sendiri ke..
Tred daddy syam stark dah ada blum
Quote thetimes 14-10-2019 01:13 PM
Nak dengor dia menyanyi lagu Meraung je minggu depan.
Style no komen. Hihi
Quote innocent_me 14-10-2019 01:58 PM
percubaan imej kpoop tak menjadi kah?
Quote mieymiey 14-10-2019 02:08 PM
Ya ampun dah kenapa rambut ko macam sesungut sotong?

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144427s Gzip On
To Top