Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Budak Kaki Kelab Juga Menang' - Kemenangan Haneesya Hanee Dipertikai

24-9-2019 10:45 AM|Sang_Pencinta| Komen: 11

Seperti kebiasaannya pada setiap majlis anugerah di negara kita, rumah sudah siap tetapi pahat masih berbunyi!

Demikian juga berlaku bagi Anugerah Bintang Popular Berita Harian KE 32 (ABPBH) melibatkan beberapa kategori yang dimenangi oleh artis yang tidak disangka-sangka. 

Kredit foto: Instagram / mstar


Salah satunya ialah Artis Baharu Wanita Popular yang dimenangi oleh Haneesya Hanee menewaskan Aina Abdul, Amelia Henderson, Masya Masyitah dan Sarah Suhairi.

Walaupun di atas kertas, nama Haneesya lebih dikenali ramai, namun penglibatannya lebih kepada dunia modelling sedangkan ABPBH umumnya dimonopoli oleh pelakon, penyanyi mahupun pengacara. 

Tambahan pula, Haneesya pernah mencetuskan kontroversi awal tahun lalu selepas kemenangannya dalam Dewi Remaja ditarik balik susulan videonya bersama rakan-rakan sedang berhibur di kelab malam tersebar meluas.



Oleh itu, kemenangan Haneesya dipertikaikan ramai, terutamanya di laman Instagram beliau.

'Apa pencapaian dia? Dia undi diri sendiri ni' kata seorang netizen.

'Siapa yang bodoh undi dia' kata seorang lagi.

'Kenapa kaki kelab malam yang menang? Adakah party mabuk-mabuk meraikan kemenangan'  tambah seorang lagi. 

Kredit foto: Instagram



Bagaimanapun, Haneesya mengambil langkah bijak apabila tidak melayan kecaman-kecaman yang mempertikaikan kemenangannya. Sebaliknya beliau memuatnaik beberapa buah video beserta kata ucapan penghargaan untuk peminatnya.



Kredit foto:  Instagram


Di sebalik pelbagai tohmahan, ramai juga peminat yang memberikan ucapan tahniah dan penghargaan ke atas kemenangan itu.

'Aku konfiden gila Haneesya menang, padan muka siapa yang downkan dia masa crown ditarik dulu' kata seorang peminat beliau.


Kredit foto: Instagram



Yang pasti, rezeki tak pernah salah alamat dan tahniah kepada Haneesya Hanee atas kemenangannya. Semoga beliau dapat membuktikan bakatnya selepas ini untuk menutup segala tohmahan.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 11
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Fesyen 'Pengakap' Ara Johari Dikeji, Macam Mandur Ladang Katanya!

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 25-9-2019 04:15 PM
Sebab ada isu kontroversi mungkin

Lain-lain Komen

Quote Kurex 24-9-2019 10:49 AM
Baju tu nampak murah sebab fabrik dia.. Kena dekat badan dia ni, lqgi nampak buruk.
Quote namakudidie 24-9-2019 11:14 AM
Kenapa amelia tercalon artis baru? Bukan ke dah berlakon sejak kecik?
Quote umbut 24-9-2019 11:22 AM
Ingat kaki kelab selamanya kelab ke.. muda2 biasalah enjoy.. yg x pernah gi kelab acah2 suci maksum bagai...  x semua gi kelab minum.. ala2 enjoy joget je.. dah tua ni x heran pun sebab dah rasa..
Quote msdummy.2018 24-9-2019 11:23 AM
why this person is deserve a thread in this forum? 2-3 benang cerita pasal dia (berkisar pasal anugerah yg sama)....kalo cerita lain2 syok gak....lain kali tlg gali sebelum buka thread
Quote RatuDunia94 24-9-2019 01:24 PM
namakudidie: Kenapa amelia tercalon artis baru? Bukan ke dah berlakon sejak kecik?


Sbb sheols baru letop last year.. sebelum ni x berlakon drama melayu sgt
Quote nanies 24-9-2019 01:25 PM
sape undi dia? angkat tangan sini, meouls nk bg adiah. alahai, yg pengundi pun, agak2 la.. bila dia menang award gini, makin dia rasa tak bersalah la, melayu g club, minum arak, underage. kot dia undi dia sendiri kottt
Quote Sang_Pencinta 24-9-2019 01:34 PM
nanies replied at 24-9-2019 01:25 PM
sape undi dia? angkat tangan sini, meouls nk bg adiah. alahai, yg pengundi pun, agak2 la.. bila dia  ...

Kelab peminat dia macam ahli keluarga yang handle
Mungkin melabur besar untu menang
Quote julielapadite 24-9-2019 03:53 PM
tak puas hati sbb dia budak kelab? retis-retis lain chuols ingat sesuci embun pagi ke......

tp mmg dia tak layak menang pun, not because her clubbing attitude la.
Quote HannahMontana 24-9-2019 06:52 PM
susah  pakai baju meleweh terlebih-;ebih ,bila nak berjalan kena  pegang mcm  karau kain cadar nak bawa gi basuh...cehhhhhhhhh
Quote Perawankota 24-9-2019 11:08 PM
Ko nak buat apa lantak ke ko.. tapi, aku mohon kurangkan drama air mata ko n x perlu sebut mende2 x perlu. Stay humble.
Quote Artemesiaa 25-9-2019 04:15 PM
Sebab ada isu kontroversi mungkin

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124722s Gzip On
To Top