Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Suami Pernah Pukul Semasa Hamil, Lufya Omar Akhirnya Mengaku?

23-9-2019 05:16 PM|Oleh: Saiful| Komen: 144

Tak reda lagi dengan kisah rumah tangga Lufya Omar dan suaminya, Dr. Che Muhammad Hafiz.

Sebelumnya pasangan ini menggemparkan peminat apabila Lufya mendedahkan dia mengalami kemurungan selepas berkahwin. 

Foto: IG
Dia turut mendakwa Hafiz tak menjalankan tanggungjawab sebagai seorang suami dan melakukan penganiayaan terhadap dirinya.


Terbaru, aktres ini ada berkongsi perbualannya dengan seorang wanita.

Difahamkan wanita tersebut berkongsi gambar kecederaan yang dialaminya.

Kredit foto: IG
Dia juga meminta Lufya agar menyimpan dan sorok gambar bukti kecederaan tersebut.

Dalam masa yang sama, Lufya juga memberi langkah yang perlu dilakukan jika dicederakan oleh suami.

Ini seolah-olah memberi gambaran yang Lufya turut mengalami situasi yang sama.

Menguatkan lagi dakwaan apabila Lufya menjawab soalan pengikutnya, seperti mengiyakan yang dia pernah dipukul suami ketika sedang hamil dulu.

Kredit foto: IG
Aduhai, bertabahlah wanita-wanita di luar sana yang dapat suami jenis macam ni. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 144
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Fesyen 'Pengakap' Ara Johari Dikeji, Macam Mandur Ladang Katanya!

Komen Terbaru

Quote teha86 26-9-2019 05:14 PM
edoraixora replied at 26-9-2019 11:49 AM
alhamdulillah...semoga bahagia sampai syurga
takut aku dengar cerita ko ni, bukan setakat pukul, ...

sorang je..besar da anak aku..dah 7 tahun..

Lain-lain Komen

Quote msdummy.2018 23-9-2019 05:47 PM
uikh..panas nie
Quote MissVixen 23-9-2019 05:52 PM
Sial la lelaki pukul perempuan ni. Babi sangat. mentangla tenaga lebih dari perempuan, nak pukul2 pulak.
Quote umbut 23-9-2019 05:53 PM
Wow.. muka laki nampak lembut.. tapi kaki pukul ke... knp nak pukul.. apa yg marah sangat tu
Quote msdummy.2018 23-9-2019 05:54 PM
dah mcm kes ziana-arman..tp tuh lagi dasat..my sympathy always go to kak ziana....tuh mmg lelaki dayus!
Quote chilly 23-9-2019 05:55 PM
Aku rengsa betul orang ada masalah ejaan ni. Kecerderaan kecerderaan. Kecerdikan aku tau.
Quote bintangct 23-9-2019 05:57 PM
Muka asben dia xde ciri2 lelaki panas baran pun.. bertabahlah lufya
Quote aleesyasofia 23-9-2019 05:58 PM
kaki pukul rupanya laki sheolss.. kan elok kabo awl2.. nie bila org ckp laki sheolss ntah2 homo mrh plak..
Quote SANKURIANG 23-9-2019 06:11 PM
Kenapa tak report dengan polis yang dia kena pukul? Macam doktor yg bantai ex wife tu, kan kena buat physcology test kat TG Rambutan. Banyak benar doktor yg dah stress sekarang. Tak paham camana la si Lufya ni boleh tahan kena tinju dengan laki handsome tu.....
Quote joy_ah 23-9-2019 06:15 PM
Ni dah banyak laki meols jumpa muka baik tapi kaki pukul bini

Ot: meols kerap mimpi meols hamil. Apa tandanya ya? Setan saja kasi meols hope ke apa
Quote cmf_jeangrey 23-9-2019 06:18 PM
Apa yg  diportray kat socmed biasanya xkan sama dgn realiti...socmed tu tmpt cari mkn je utk makhluk mcm apis ni..belakang rupanya pukul bini..but iols tahu after divorce ni akan berderet jualah cikki sanggup berlakikan si baran..hujung2 salahkan takdir..cth paling dekat si tokmal tu...dlm pada mendadih 4 dah bini heol ..i mean akan ada pompuan yg sanggup walaupun dah tau backgroundnya gitu
Quote limesherbet 23-9-2019 06:18 PM
ish ish. kepada wanita2 di luar sana yang rasa hidup anda tak bahagia dgn suami anda....bersyukur lah jika dia bukan kaki pukul
Quote matchstick 23-9-2019 06:22 PM
xpadan dgn muka jambu serupa pondan...ganas kelakuannya
Quote TerataiMelur02 23-9-2019 06:27 PM
Yg pukul2 bini ni sebenarnya seorang yg pengecut!
Quote Buritan 23-9-2019 06:28 PM
joy_ah replied at 23-9-2019 06:15 PM
Ni dah banyak laki meols jumpa muka baik tapi kaki pukul bini

Ot: meols kerap mimpi meols hamil.  ...

Kawin ni nasib.. dpt yg baik alhmdlh.. aku punye teorilaa laki yg buruk akan membahagiakan wanita.. aku tengok mcm.suib.. untung sara dpt suib.. workhard for family.. satu lg johan..kdg kdg muke perfect tp berlagak.. ego..
Quote Buritan 23-9-2019 06:30 PM
cmf_jeangrey replied at 23-9-2019 06:18 PM
Apa yg  diportray kat socmed biasanya xkan sama dgn realiti...socmed tu tmpt cari mkn je utk makhluk ...

Tokmal tuu aku memang confucious... napelaaa bongoknya mak pak bg anak pd penagih.. big big no.. plg aku tak leh terima bini dia yg anak tunggal doc tuu.. aku rasa whatttt
Quote Buritan 23-9-2019 06:33 PM
limesherbet replied at 23-9-2019 06:18 PM
ish ish. kepada wanita2 di luar sana yang rasa hidup anda tak bahagia dgn suami anda....bersyukur la ...

Bagi aku la bhgia ni dtg bila masing masing tolong menoling.. bini susah laki tolong.. laki susah bini tolong.. aku laa wpun ade duit tp.aku berkira nak berbelanja sbb ape aku riso kalo laki aku sesak.. dah la dia tuu jenis diam tak nak bgtau..
Quote shahreen 23-9-2019 06:33 PM
So sheols dah file cerai blm ni
Quote kakayam 23-9-2019 06:36 PM
Kesian.....
Quote Jentayupink 23-9-2019 06:51 PM
Ya ampunnn kesiannyaaa....tlgla laki helok rupa tp kaki pukul ....jgnlaa hanya sbb rupa helok smpi sanggup biarkn dr tu kena bantai gtuu

Lihat semua komen(144)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126096s Gzip On
To Top