Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tunggu Deme Habis Pantang" - Kasihan Zulin Aziz , Katanya Ada Dua Orang PA Tapi..

23-9-2019 03:12 PM|Shimmer Shine| Komen: 28


Selain kisah kahwin tak jadi, lama juga tidak mendengar cerita mengenai artis serba boleh ini, Zulin Aziz. 

Namun, bila dijenguk laman Instagramnya memang sentiasa sibuk ke sana sini. Bekerja, bercuti, memasak dan dikelilingi oleh ramai sahabat handai. Pendek kata, tiada istilah bosan dalam dirinya.

Namun, apabila Zulin mengemaskini yang dia sibuk kerana dua Pembantu Peribadinya (PA) akan melahirkan bayi tidak lama lagi, jelas menjawab persoalannya yang seakan menyepi dari industri hiburan seketika.



Sempat Zulin mengusik dengan berkata, "jangan tanya lagi kenapa aku asik drive ke sana ke mari, tunggu dema habis pantang dan kembali bekerja."

Tidak hanya PAnya sahaja, Zulin juga menaikkan videonya menyolek jurusoleknya di majlis pernikahannya. Walhal dia sendiri belum lagi berkahwin pun.


Dengan selamba dia mahu menukar kerjayanya.


Jadi, kita tunggu sahaja lah pengumuman seterusnya ya Zulin. Tapi biarlah kali ini,pengumuman yang betul-betul ya, bukan ada udang sebalik batu.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 28
Komen

Previous : Laudya Tidak Mahu Kongsi Lagi Gambar Engku Emran Kerana Jadi Sasaran Wanita Perampas?

Next       : "Kena Ada Baby Girl La Lepas Ni"- Muat Naik Gambar Semasa Kecil, Anzalna Diusik Manja Suaminya

Komen Terbaru

Quote innocent_me 30-9-2019 12:32 AM
Zulin boleh tak kau please ubah cara kau pakai tudung?
Try pakai shawl lilit leklok atau kalau kau still nk pakai bawal tolonglah lipat skit awning tudung tu kat bahagian tepi pipi. Nampak selekeh dan tak siap tau dak?
Atau kau please lah g blajar dgn mana2 org yg pandai mcm mana nk pakai tudung leklok.

Lain-lain Komen

Quote helicornia 23-9-2019 03:21 PM
byk nau ke job dia sampai berPA
Quote minguk 23-9-2019 03:22 PM
dia ni artis ke?
Quote epuepy 23-9-2019 03:28 PM
asal citer sal dia nih, mesti sal jantan n kahwin..
Quote royaldanish 23-9-2019 03:32 PM
Jalan bersepah...
Quote luluaurora 23-9-2019 03:34 PM
InnsyaAllah adalah jodohnya tu nnt
Quote Cpkay 23-9-2019 03:46 PM
aku lagi prefer Sherry Alhadad..
pandai bawa diri .. enjoy

dia ni plak tak habis habis isu kawin kawin kawin..
Quote MadameOnion 23-9-2019 03:47 PM
mekap dgn filter tebal sgt dia ni
Quote mieymiey 23-9-2019 04:12 PM
PA beranak dan makeup retis kahwin pun boleh jadi bahan gosip.
Quote johnazizul 23-9-2019 04:47 PM
Kalau setakat nak buat cakap indon, cakap siam, cakap tagalog... better ko apply jadi PA sherry la... banyak job dia tu
Quote ohsemmm 23-9-2019 05:08 PM
dia cantik but somehow mcm annoying tgk dia...apa dia buat dlm industry ni sebona eh... selain dr citer x jd kawen yg dah basi itu
Quote RatuDunia94 23-9-2019 07:51 PM
Iols mati2 ingat coklat yg sheols pegang kat atas tu.. rupanya produk timbang kilo.. serbuk koko utk putihkan kulit.. apa siakkkkkk
Quote ReginaGeorge 23-9-2019 07:57 PM
Tak payah la buat tered zulin nih. Bukan laku pon.. Low class.
Quote Perawankota 23-9-2019 10:30 PM
Byk ke job dia? Or mmg anak orka
Quote harkktuih 23-9-2019 10:52 PM
Relevan lagi kah zulin terdampar neh?
Quote Joriah 23-9-2019 10:56 PM
mesti in black blouse...wondering mesti pakai gurdle n bengkung...haha...fuck u zulin plusses...insecure much bitch...
Quote Psfzi 23-9-2019 11:46 PM
Suratan atau kebetulan... bole plak dua2 preggy at the same time
Quote chicozinn 23-9-2019 11:59 PM
Masih jadi duta chocofit ke yachhh??
Quote Lelli 24-9-2019 07:51 AM
Curlass...mst masyuk zulin ni smpai mampu hire 2org pembantu..

Quote epuepy 24-9-2019 09:16 AM
ai rasa zulin ni baik n close ngn kawan2 dia. yela, dua2 PA kawan lama dia.

cuma tu la, asal masuk news je, berita sal kawin, kena tinggal jantan. bimboo to the max!  

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107501s Gzip On
To Top