Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Hodoh Betul, Macam Tak Pakai Seluar!"- Persembahan Stacy Di ABPBH Dimaki

23-9-2019 01:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 76

Siapa tengok persembahan Stacy pada malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) ke-32 malam tadi?

Bertenaga, masih lincah menari. Tapi sayangnya bukan itu yang menjadi bualan utama.


Sebaliknya pakaian yang digayakan menerima pelbagai kutukan dan kejian.

Macam tak pakai seluar pula sebab nampak warna kulit.

"Tak senonoh, ketat, seksi, nampak benda tak patut!" kata mereka.

"Hodoh betul gayanya, tak sesuai dengan status mak budak."


Sedar dirinya dimaki, Stacy tampil memberikan penjelasan.

"Sebenarnya kain seluar itu tebal dan longgar. Warnanya pula kuning tapi tak sangka bila perform atas pentas dengan lighting dan macam-macam, benda jadi nampak lain pula.

Isteri kepada penyanyi Akim ini juga merayu agar orang ramai tidak memberikan komen yang keterlaluan kepadanya.


"Tak boleh buat salah atau tak sengaja. Silap je habis dilabel wanita akhir zaman.

"Jangan babitkan suami saya. Dia pun sibuk kerja. Saya minta maaf," tambahnya.

Foto: IG
Maafkan sahajalah, lain kali mungkin Stacy boleh lebih berhati-hati dalam memilih pakaian. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
5
Sedih
10
Lawak
19
Bosan
71
Komen: 76
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Suami Pernah Pukul Semasa Hamil, Lufya Omar Akhirnya Mengaku?

Komen Terbaru

Quote jijioaynna 25-9-2019 06:53 PM
Dalam bab nie iols tabik spring dgn nas jjcm tv3 tu...wife mualaf jgak.tp kedua2 deyols berhijrah ke arah yg lbh baik.sejuk tgk his family esp the kids.so akem pn kena la bimbing ummu shaiqah ni elok2...ini si ketua pn mcm senget.hmmmm...

Lain-lain Komen

Quote afidahhb 23-9-2019 01:04 PM
begitulah asam garam dunia artis{:cryrun
Quote dahlamadah.. 23-9-2019 01:06 PM
pi belajar pilih kaler.. menari dah terer

Quote RatuDunia94 23-9-2019 01:11 PM
Stacy ni lps kahwin nampak sgt muka letih je..
Nyanyk pon makin cepat semput.. agaknya kena layan napsu liar akim le tu... setiap malam minta..
Quote nanies 23-9-2019 01:15 PM
RatuDunia94 replied at 23-9-2019 01:11 PM
Stacy ni lps kahwin nampak sgt muka letih je..
Nyanyk pon makin cepat semput.. agaknya kena layan n ...

kan, meouls pun perasan lepas kawen ni, da tak berseri da stacy ni, muka penat sokmo
Quote nanies 23-9-2019 01:16 PM
dahlamadah.. replied at 23-9-2019 01:06 PM
pi belajar pilih kaler.. menari dah terer

alahai, takde org ke boleh advise, manager ke, akim ke.. bukan ko tak tahu, ko pakai gitu, konpem kena kecam
Quote nanies 23-9-2019 01:17 PM
ayat tu - maafkan sahaja la--  alah alah alah, nk minta maaf ngan nitizen bakpe. sat g buat balik, pi mai pi mai tang tu
Quote kakyungpilah85 23-9-2019 01:25 PM
ropol2 kat seluar dy tu mcm bulu pooh key yg berhutan bak kata mak aku....hahahahahah
Quote Fleur81 23-9-2019 01:31 PM
Rindu zaman stacy menari lagu2 rancak zaman dulukala
Quote buragazz 23-9-2019 01:35 PM
Ok aku tgk persembahan dia.. tapi boleh tak aku simpul kan yang komen tu sememang nya birah sebab sampai berimaginasi nampak apam pokodot si stacey... lain le memang dia pakai pakaian tu jarang sampai nampak apam beras dia tu.. or macam Liza Hanim yang pakai baju terang2 ada lambang salib tu.. tapi semalam aku tgk ok kot.. ntah le pada aku ok jer...
Quote diss69 23-9-2019 01:36 PM
Baca rintihan stacy tu kesian jugak, tp xtahan nk gelakkk nengok fesyennya tuh..
Quote Cpkay 23-9-2019 01:45 PM
tak pandai pandai lagi nak cari baju ..
yang sesuai dengan lighting
bukan baru sebulan jadi retis..
Quote swimswim 23-9-2019 01:51 PM
Ingat vulu2 pubis lupa nak cukur tadi.. Maafkan saya berfikiran sebegitu stacy. Cant help it..
Quote kucingitam 23-9-2019 02:10 PM
apa itu parit ninin, stacy? ahahha
Quote pia250110 23-9-2019 02:12 PM
lebatnye bulu ..subur ye..pakai ape tu?
Quote barfi 23-9-2019 02:13 PM
Tengok persembahan dia semalam tak perasan plak bulu hitam selambak kat pep*k dia tu. Cuma rasa persembahan dia semalam over sikit aksi macam org utan.

Tapi energy mmg tiptop suara pun ok macam selalu.
Tapi tadi tengok balik persembahan stacy di YouTube baru perasan ya Allah huduhnya bulu2 selambak tu dan pakaian skin colour tu dah macam cicak besar tu yg boleh tukar2 warna tu
Quote kucingitam 23-9-2019 02:14 PM
swimswim replied at 23-9-2019 01:51 PM
Ingat vulu2 pubis lupa nak cukur tadi.. Maafkan saya berfikiran sebegitu stacy. Cant help it..

hhahaha...bulu2 di tempat yang salah...

Quote Madel 23-9-2019 02:17 PM
Baju tu 1 hal
Yg bulu2 kat depan tu, apa motif
Quote dahlamadah.. 23-9-2019 02:47 PM
nanies replied at 23-9-2019 01:16 PM
alahai, takde org ke boleh advise, manager ke, akim ke.. bukan ko tak tahu, ko pakai gitu, konpem  ...

itu laaa... anggapan diorang semuanya okay.  Stacy pun kata tk sangka jadi cam tu..
kalau la dia pilih kaler purple or pink mcm kelopak bunga2 di bhgn atas tu..kan ke cantekk

bila kaler kuning, lighting lagi.. nampak cam skin je la
Quote gelas_pelastik 23-9-2019 02:52 PM
aku suka je performance dia semalam
dari de fam yg sumbang manjang kalau live
tapi bab baju tu memang kesian la

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136963s Gzip On
To Top