Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Neelofa Pakai Skirt Di Milan, Bila Duduk Habis Nampak Bukan-Bukan

23-9-2019 11:55 AM|Oleh: Saiful | Komen: 529

Foto: IG
Terbang ke sana ke mari, punyalah sibuk Neelofa menghadiri pelbagai majlis dan acara di luar negara.

Baru-baru ini Neelofa ke Milan Fashion Week. Jengah di Instagram, boleh tahan fesyen yang dipakai.

Tengoklah sendiri, cantik ke tidak?



Jenama Prada katanya. Sekali imbas nampak menutup aurat, sopan sahaja gayanya.

Tapi ada satu gambar lain menunjukkan Neelofa duduk dan kainnya terangkat.

Habis nampak aurat! Aduhai, tak perasan ke masa bergambar tu?

Di komen, macam biasalah mesti ramai yang mengata.

Ada yang kata pengacara dan pelakon ini sebenarnya bukan bersedia nak bertudung pun.

Kredit foto: Twitter
Tak kurang juga ada yang bagi tips kalau nak pakai skirt begitu haruslah disertai dengan memakai legging di dalamnya.

Harap Neelofa dengarlah nasihat-nasihat ini ya. Kali ini tak mengapalah, mungkin tak sengaja. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
7
Terkejut
13
Sedih
4
Lawak
17
Bosan
12
Komen: 529
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Hodoh Betul, Macam Tak Pakai Seluar!"- Persembahan Stacy Di ABPBH Dimaki

Komen Terbaru

Quote Heydidle 9-10-2019 01:04 AM
Cari-Saiful replied at 24-9-2019 04:09 PM
Lagi gambar

Seriously hajah pakai  mcm ni???  Terserlah btl kecelaruan identity sheols .. kemudian maktini pun berdoa "Allah angkat darjat love setinggi tingginya"

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 23-9-2019 12:00 PM
Tak sengaja? TT ni mabuk ketum ke. Jahlop ni bukan semalam baru pakai serkup.
Quote friedfishsoup 23-9-2019 12:01 PM
Memang setiap kali fashion pelik Lofa, korang nak kena buat article/thread ke hah?
Quote msdummy.2018 23-9-2019 12:12 PM
@friedfishsoup ..... hahahahahaha...mgkn pas ni boleh buka satu thread dengan tajuk "fesyen pelik retis" pas tuh highligh and focus kat situ jer...mcm thread dlm bod kenamaan tuh...
Quote BlueRose99 23-9-2019 12:12 PM
Baik tak payah pakai tudung.. kalau nak tunjuk lutot.
Quote munchkin 23-9-2019 12:14 PM
Wardrobe malfunctionlah ni
Quote matchstick 23-9-2019 12:15 PM
Bila duduk nampak bukan bukan kata ko.. Gmbr berdiri pun nampak bukan bukan je.. Nmpk kelambu baby pakai songkok
Quote MadameOnion 23-9-2019 12:22 PM
kain lace tu sebijik mcm kain opah i buat alas dlm lemari cermin tolak tarik zaman dedulu
Quote fliphair8 23-9-2019 12:30 PM
mamatini siler doakan dengan zat2 kat netizen ni...sume serba tak kena, kui kui kui

ujung2 karatz akan masuk and salahkan netizen walopun tuan punya badan sendiri mengundang

bergaduhlaaa plak nanti karatz ngan karatz rival....

ulang2 sampai bam jamil mampos...tak caya tunggu laa nanti, pasti ade...
Quote caramel_cloud9 23-9-2019 12:33 PM
friedfishsoup replied at 23-9-2019 12:01 PM
Memang setiap kali fashion pelik Lofa, korang nak kena buat article/thread ke hah?

Betul tu... Berapa byk benang pasal dia je ni. Lg satu... Bukan ke kalau nak bukak benang pasal dia, bukak dkt ulu banat sana... Bahagian kelab and haters apa ntah. Sama macam thread fattzura, nora fasha semua.. Kenapa benang dia asik terlepas kat sini. Balik2 benang pasal dia..
Quote kucing_gebu 23-9-2019 12:43 PM
nanti ada la yg tolong jawab dia pakai legging skin kaler
Quote kakasotong2 23-9-2019 12:45 PM
Chuols neh dia pakai inner skin color tuhhhh cer husnuzon sikit uolssss!!


































Quote Inessa 23-9-2019 12:48 PM
caramel_cloud9 replied at 23-9-2019 12:33 PM
Betul tu... Berapa byk benang pasal dia je ni. Lg satu... Bukan ke kalau nak bukak benang pasal di ...

Nak buat macam mana nokksssssss, momod Cari ni memang sentiasa merindukan Neelofa
Sehari selembar benang gittuhhhhh.. Tak bukak benang Neelofa, menggigil gigil sawan babi keluar air liur dari mulut kih kih kih.
Quote meow_tompok 23-9-2019 12:52 PM
lawa kaler biru baju dia tu. aku suka.....  be yourself je la hajah. Pakai serkup kepala tu lagik nampak pelik




Quote allysumc 23-9-2019 12:52 PM
Mesti x sng duduk dibuat nye nk cover lutut tu kan
Quote dahlamadah.. 23-9-2019 01:03 PM
kalau dikata bodoh, kang ade lak merempan dok ulang meratib SPM 10As..
Quote afidahhb 23-9-2019 01:05 PM
nape xpkai legging {:shy
Quote Boomibulat 23-9-2019 01:07 PM
Baru je smlm dipuji hr ni di keji blk..semoga lofa tabah
Quote RatuDunia94 23-9-2019 01:10 PM
Fashion show ape? Apesal iols tgok kepam semacam je kokesen2 kat belakang sheols? Mcm random pedestrian jah..
Quote umie 23-9-2019 01:10 PM
Dia ni pakai tudung dulu pun sbb nak jual tudung...kalau ikhlas nak bertudung xde jadi mcm ni

Lihat semua komen(529)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141075s Gzip On
To Top