Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Netizen Kesal Dato' AC Mizal Panggil Elly Mazlein 'Used Car' Di Abpbh 32

23-9-2019 09:58 AM|Myeonir| Komen: 121

Malam semalam telah berlangsung anugerah yang paling ditunggu-tunggu rakyat Malaysia iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke-32. Disiarkan secara langsung terus daripada Pusat Konvesyen Antarabangsa Putrajaya, memang meletup habis sampai trending di Twitter!

Ramai juga yang menonton acara ini kerana pengacaranya pada tahun ini menampilkan MC veteran iaitu Dato' AC Mizal dan Elly Mazlein. Dijamin tak kering gusi melihat telatah dan gelagat lucu mereka berdua.

Kredit foto: Blog
Walau bagaimanapun, yang tak seronoknya apabila netizen meluahkan rasa tidak selesa mereka kerana lawak Dato' AC terhadap Elly Mazlein dikatakan melampau dan tiada adab.


Kebanyakan netizen kesal kerana Dato' AC menyamakan status janda Elly Mazlein dengan 'used car' sebagai bahan jenaka.

Kredit foto: Twitter
Lawak kenalah berpada. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 121
Komen

Previous : Laudya Tidak Mahu Kongsi Lagi Gambar Engku Emran Kerana Jadi Sasaran Wanita Perampas?

Next       : Army Tak Puas Hati ABPBH Guna BTS Untuk Populariti

Komen Terbaru

Quote miemiecha 27-9-2019 11:49 AM
FY08 replied at 26-9-2019 02:53 PM
Aku pelik... org komplen pmint kpop ni tah apa2'... part migha peluk2 dgn ben amir..smua tepuk2, s ...

nak huggggg!!! nak hugg!!!
kite seroperrrrr...

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 23-9-2019 10:04 AM
Pernah ker si gelang ni 'pandai' pun??
Quote BicaraHatiku 23-9-2019 10:08 AM
Edited by BicaraHatiku at 23-9-2019 10:12 AM

Tak pernah berkenan dgn si tauke gelang... inikan nak gelak. Next?
Quote fifie_olin 23-9-2019 10:08 AM
ac dgn elly x masuk la utk jd host
Quote julielapadite 23-9-2019 10:19 AM
dua-dua mmg tak layak jadi emcee.

si gelang dan downgrading jokes berpisah tiadaaa.... jaman dah berubah pakcik. jokes about gemok & janda dah wayyy outdated.
Quote suatumasa 23-9-2019 10:20 AM
Dia kutuk org x pe
Bila org kutuk dia,melenting
Ntah pa per....
Quote OsHiN_hOnEy 23-9-2019 10:21 AM
ada jugak dia buat jokes - xxs or xxl ker hapa
nmpk kak lina pompom yg as usual terover
was asking for it to be downgraded in public

smlm yg membingitkan
Quote lotionmilo 23-9-2019 10:23 AM
Netizen kesal AC dilantik sebagai pengacara ABPBH
Quote kaseh80 23-9-2019 10:27 AM
Langsong tak ciri ciri professionalism menguktuk menghina
Seolah olah jadi PENGACARA OR MC LESEN BESAR UTK
mengshaming org di public

KALAU PEREMPUAN DIGELAR JANDA DIGELAR USED CAR
AC MICAL ADALAH SEORANG DUDA SEBELUM BERKAHWIN LAGI
SO PATUT DI PANNGGIL .................

Quote coco 23-9-2019 10:38 AM
.dia kata k lina used car..... dia tu kereta potong yg patut masuk kedai besi buruk .   tak faham kenapa la amik dia jadi pengacara.  dari nak tengok terus tak tengok langsung
Quote fliphair8 23-9-2019 10:48 AM
baik bagi shuk....koser aku tengok muka permukaan bulan ni bercakap, done body shaming.
Quote haryatie 23-9-2019 11:04 AM
budaya org malaysia
mengutuk kejadian org dan nasib seseorg
sbg bahan lawak atau bila x suka @ bergaduh
Quote Miawlover 23-9-2019 11:06 AM
Ni namanya lawak bodoh.
Quote mizruncing 23-9-2019 11:20 AM
trkejut jgk tgk Ac jd big hos smlm. klu gantikan dgn syuk pn takpe event some annoying but better than Ac yg suka buat lawak syok sdri n bajet kelakar sgt
Quote adeqo 23-9-2019 11:26 AM
Mohon kaka faz buatt post karangan di ig pepanjangg psl ac mizal body shamming peminat BTS.. aku pasti dia mesti alert dgan benda2 ni..

Mana karatssss kaka faz, mohon buat keje anda sekarangggg!
Quote Biabetik 23-9-2019 11:30 AM
AC mmg bongok selamanya. Tu je la buat modal bg ank bini mkn. Yg si zizan tu siap hi five knp?? Diri sendiri pun x laku2 dr dulu mnjg kena reject jer . AC ni ibarat keta buruk yg x berguna dan ptt dilupuskan
Quote qil 23-9-2019 11:48 AM
Sakit hati on behalf kak Lina!!!!!
Quote RatuDunia94 23-9-2019 11:51 AM
AC ni somehow ada je lawak dia yg iols tergelak.. tp most of the time mmg annoying cara heols berlawak pon.. gandingan dgn kak lina pon serba x menjadi..
Quote MadameOnion 23-9-2019 11:56 AM
OT jap..ac ni berkelahi dgn astro ke? nampak mcm kurang job dgn astro..kalau betul, bagus lah
Quote aleesyasofia 23-9-2019 12:06 PM
kosserlah muka ac manjang.. baik brhnti jer.. bknnya best pon heolss mengacara..

Lihat semua komen(121)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099491s Gzip On
To Top