Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lokasi Jadi Debatan Netizen, Emma Maembong Akui Nikmati Pizza Di Kelab Malam

23-9-2019 11:24 AM|Myeonir| Komen: 47

Sejak kembali free hair selepas beberapa tahun berhijab, nama Emma Maembong tak lekang daripada jadi sebutan netizen. Tak kisahlah pasal drama lakonannya ke ataupun pasal hal peribadinya, pasti menjadi topik utama untuk 'membawang'.

Terbaru, satu entri Emma di laman Instagramnya telah menjadi bualan ramai kerana menimbulkan ragu-ragu kebanyakan netizen yang melihatnya, lapor Roti Kaya.

Dalam entri tersebut dapat dilihat Emma sedang menikmati pizza sebagai makan malam. Menurut pautan lokasi entri itu, pelakon wanita tersebut berada di Villa Karangsari Sg. Buloh.

Kredit foto: Instagram
Walaupun hanya ingin berkongsi sedikit kisah kehidupannya kepada peminat, tetapi hal itu menjadi perdebatan netizen kerana mereka mempersoalkan kesahihan lokasi itu kerana menurut mereka, lokasi sebenar tempat itu adalah di sebuah kelab malam di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur.

Terkejut melihatkan perbalahan netizen di ruang komen, Emma turut meninggalkan komen mengakui tempat sebenar keberadaannya.

“Memang saya ke sana tetapi kongsi kedudukan sekarang (sewaktu foto itu dimuat naik di Sungai Buloh). Saya pergi la, pizza sana sedap, why (kenapa),” tulisnya di Instagram mengakui ke kelab malam," komennya di Instagram.


Ramai netizen yang mengecam Emma seolah-olah menipu mereka dengan sengaja tidak menyatakan lokasi sebenar gambar itu. Selepas perdebatan netizen mengenai gambar itu, Emma nampaknya telah menutup ruangan komen entri tersebut.

Mungkin benar Emma pergi kelab malam itu untuk makan pizza kot. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 47
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Mira Filzah Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH 32! Berikut Adalah Senarai Penuh Pemenang

Komen Terbaru

Quote bungarose 29-9-2019 11:15 PM
mixed replied at 29-9-2019 05:57 PM
Kakak nya menantu chef wan dah terbang tudung nya joint jd geng anjulalucah


Ramai retis bertudung secara instant....telah terbang secara instant juger tudungnyer....  zizie pun dh nampak rambut depan

Lain-lain Komen

Quote umbut 23-9-2019 11:31 AM
Sibuklah netz.. x pernah gi clubbing udahler.. suka hati dia lah..
Quote apedehal 23-9-2019 11:45 AM
Suketi dia larhh nk p mkn kat club ker clubbing ker..yg netz rengsa sgt knp bukannya budak tu pakai tuding lg pun
Quote inspiro92 23-9-2019 11:50 AM
menguapnya gosip minah ni!
Quote MadameOnion 23-9-2019 11:52 AM
tapi pizza tu memang nampak sedap pun
Quote aechae 23-9-2019 11:52 AM
Dasar netizen xda life...org ada life mlm sukati lh dia nk mkn minum kt mna pn.. xpernah clubbing apa korg tau
Quote jin_lampu 23-9-2019 11:58 AM
aku teringat dia duduk kat celah kote abg sek sadik
Quote munchkin 23-9-2019 12:16 PM
Semuanya nak control orang dah kenapa. Boring sangat ke hidupan harian netizen ni.
Quote electricopop 23-9-2019 12:19 PM
Makan pizza je pun nak kecoh. Macam x nak g clubbing. Gitiewww!
Quote MatDeghem 23-9-2019 12:22 PM
Rasa nya...  netizen marah kerana dia menipu...bukan kerana pegi clubbing.

Nak ramai peminat. Nak ramai followers. Maka nya kena hadap semua ini lah.

Motip nak tinggal tepi pantai tapi takmo ombak. Mana bulehhh...

Quote minguk 23-9-2019 12:27 PM
dia dah free hair suketi dia la nak kemana pun.
jangan lutut hitam ditayang2 dah la
Quote msdummy.2018 23-9-2019 12:43 PM
munchkin replied at 23-9-2019 12:16 PM
Semuanya nak control orang dah kenapa. Boring sangat ke hidupan harian netizen ni.

aku lebih pelik kenapa cari amik port dlm berita mcm ni? netizen mmglah gitu..dh nampak mcm cari.com sama level mcm netizen plak..tuh xtermasuk benang dr twitter ek...
Quote RatuDunia94 23-9-2019 01:07 PM
Bukan ke sepatutnya utk safety biasanya retis share location yg dah ditinggalkan.. means 1 jam tadi pergi giant bukit kemuning.. tp lps dah balik rumah baru share location 1 jam td.. ini sheols share location tmpt sheols sedang berada..
Quote LadyCarefree 23-9-2019 01:11 PM
minguk replied at 23-9-2019 11:27 AM
dia dah free hair suketi dia la nak kemana pun.
jangan lutut hitam ditayang2 dah la

Lutut bontot kuali dapur arang menang tropi chuols #horror
Quote nanies 23-9-2019 01:12 PM
sbb tu la sheols buka tudung, sbb gian nk g club. kang kalo pakai tudung, kena kecam pulak mcm lopak. acane
Quote nanies 23-9-2019 01:13 PM
jin_lampu replied at 23-9-2019 11:58 AM
aku teringat dia duduk kat celah kote abg sek sadik

tak jadi kan, abg sadik da pakai, angkat kaki la... takkan nk tunggu.
Quote ratuiphone 23-9-2019 01:17 PM
mi goreng pun ade la kat club. .netizen ni kannnn
Quote minguk 23-9-2019 03:04 PM
LadyCarefree replied at 23-9-2019 01:11 PM
Lutut bontot kuali dapur arang menang tropi chuols #horror

hahahahhahaha rezeki chuols...

tapi rakannya yang mando estate kalah chuolssss


Quote munchkin 23-9-2019 03:43 PM
msdummy.2018 replied at 23-9-2019 12:43 PM
aku lebih pelik kenapa cari amik port dlm berita mcm ni? netizen mmglah gitu..dh nampak mcm cari.c ...

Sama je cam netizen

Dia pi berak tak nak masuk berita ka?
Quote msdummy.2018 23-9-2019 03:47 PM
munchkin replied at 23-9-2019 03:43 PM
Sama je cam netizen

Dia pi berak tak nak masuk berita ka?

oh yea...thread pasal berak tuh mmg bengong!

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124960s Gzip On
To Top