Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Diperkosa Isteri Sendiri! Hafidz Roshdi Buat Ramai Bengang

20-9-2019 01:39 PM|Oleh: Saiful| Komen: 110

Ada peluang sahaja mesti Hafidz Roshdi bawa isteri dan anak jalan-jalan.

Baru-baru ini Hafidz ada memuat naik gambarnya bersama isteri atas katil sebuah hotel.

Memang romantik, sama cantik sama padan tapi malangnya kapsyen yang ditulis telah menimbulkan rasa kurang senang dan amarah warganet.


Tulisnya, "Seorang lelaki diperkosa oleh isterinya"

Masalahnya perlu ke guna perkataan perkosa? Macam tak senonoh dan tak enak didengar kerana ianya agak sensitif.


Mungkin Hafidz nak bergurau sahaja tapi tak kena pada caranya.



Walaupun ramai yang memaki, ada juga yang faham jenaka aktor ini dan terhibur dengannya.

Dulu perkahwinan Hafidz dengan Nurul Shuhada Mat Shukri dikeji ramai tapi sekarang nampak bahagia sungguh.

Foto: IG
Lebih-lebih lagi dengan kehadiran anak perempuannya, Humairah.

Bila nak tambah anak lagi agak-agaknya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Kontroversi Kahwin Dan Tajaan Majlis Resepsi Sehingga RM10 Juta, Raja Ilya Buka Mulut

Komen Terbaru

Quote LipasComel 2-10-2019 11:59 AM
wife dia tak pandai bergaya je. kalau dia pandai pilih attire yg kena dengan body shape dia, lawa jugak walaupun takde sampai tahap persis model internasiyonal.

Lain-lain Komen

Quote CrowneGlory 20-9-2019 01:41 PM
laki bini kepam...
Quote unguaurora 20-9-2019 01:43 PM
Humaira'  ye bukan humairah
Quote minguk 20-9-2019 01:50 PM
biar lah dia dengan caption dia..
Quote sleepandream 20-9-2019 01:52 PM
tunggu kurex masuk
Quote aleesyasofia 20-9-2019 01:54 PM
sleepandream: tunggu kurex masuk


hahaha.. oklah heolss diperkosa oleh istri.. kalau diperkosa oleh kurex naya jer..{:run
Quote hinata_holic 20-9-2019 01:58 PM
unguaurora: Humaira'  ye bukan humairah


Kann...my doter nama Humaira gak. But without H di hujung. Sbb bile Humairah dh maksud nama kaum Arab. Bukan pipi kemerahan lag {:spec
Quote Zona2020 20-9-2019 02:03 PM
Jantan tak da ilmu..
Quote Managerara 20-9-2019 02:05 PM
Kalau isteri lawo mesti tak kene kecam
Quote Boomibulat 20-9-2019 02:12 PM
Diperkosa indon cleaner hotel..
Quote Lelli 20-9-2019 02:19 PM
Rempitnya bahasa..
Quote Perawankota 20-9-2019 02:25 PM
Ikut suka kamulh
Quote cikatilia 20-9-2019 02:39 PM
setau aku lelaki bengkok aje caption mengada2 ni
Quote nanies 20-9-2019 02:49 PM
Boomibulat replied at 20-9-2019 02:12 PM
Diperkosa indon cleaner hotel..

hahahha tu la, meowls pun ingat housekeeping tangkap dia & perkosa. pastu ambik gmbr ni, setting tripod lepastu rakam ke camne
Quote inspiro92 20-9-2019 02:57 PM
Boomibulat replied at 20-9-2019 06:12 AM
Diperkosa indon cleaner hotel..

kejam you sis!
Quote buapakperut 20-9-2019 02:59 PM
aummmm...
Quote kakakko 20-9-2019 03:00 PM
Alahhh.. Biasa lah tu gurau2. Bezanya dia retis.
Quote Kurex 20-9-2019 03:00 PM
sesungguhnya dunia ni tak adilllll
Quote SherryZass 20-9-2019 03:01 PM
Anak deolls serupa sebijik bapaknya. Ok next! Tak minat
Quote MadameOnion 20-9-2019 03:01 PM
teringat dedulu bininya insecure sgt si hapiz kepam ni berlakon dgn uqasha...so sekarang i tak heran kenapa rasa insecure sgt..

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124175s Gzip On
To Top