Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tisu Penuh Darah, Rupanya Picit Jerawat-Naim Daniel Sedar Diri Tak Kacak

19-9-2019 06:02 PM|Oleh: Saiful| Komen: 53

Baru-baru ini Naim Daniel ada memuat naik gambar tompokan darah dengan kapsyen "I'm not okay."

Rata-rata membuat spekulasi yang ianya merupakan darah selepas memicit jerawat di muka.


Susulan itu ramai juga pengikutnya yang menzahirkan kebimbangan dan memberi kata-kata semangat kepada penyanyi ini.

Bagi Naim Daniel, dia tak menafikan paras rupa yang tampan selalunya menjadi kayu pengukur sebelum seseorang itu memasuki dunia hiburan.


Namun lelaki yang ada masalah kulit wajah macam dirinya juga mampu untuk berjaya.

"Dari umur lapan tahun sampai sekarang saya masih dalam industri, jadi kalau nak cakap soal rupa saya akui saya tak kacak."

"Tapi saya percaya dengan rezeki Allah dan bagaimana saya membawa diri. Jerawat adalah perkara paling akhir dalam fikiran saya," katanya di mStar Online.


Naim kata jerawat bukan masalah besar dan tak buat dirinya malu pun.

"Saya manusia bukan robot jadi masalah hormon adalah biasa. Yang dipertaruhkan dalam industri adalah kemampuan dan bakat saya.

"Rupa dan sebagainya letak belakang sahaja!"

Foto: IG
Betul juga kata Naim tu tapi orang Malaysia ni kebanyakannya memang tengok muka dulu. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 53
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Tidak Serik Untuk Berkahwin Lagi! Kalau Boleh Radhi OAG Nak Yang Berpurdah

Komen Terbaru

Quote Gomea 22-9-2019 07:27 PM
Dok pungpang je pon bukan boleh buat ape. Pegilah cantik kan kulit tu. Retis kan banyak duit

Lain-lain Komen

Quote Xim 19-9-2019 06:03 PM
Sedar diri x kacak , so lepas pakai gincu n pewarna kuku makin kacak ke ? Ewww
Quote Perawankota 19-9-2019 06:05 PM
X kacak takper, asal hati baik..
Quote unguaurora 19-9-2019 06:07 PM
Syukur ada kesedaran. Lps ni x pyh posing mcm tepi kolam tu lg yach. Memburukkan keadaan. Jgn try hard sgt.
Quote famri7 19-9-2019 06:22 PM
Social media hancurkan konfiden kau sebab ko kena justify segala benda ko buat. Dumbass.

Quote Nenasketum 19-9-2019 06:24 PM
Ni pun nyawa cyst kan?
Quote crazybeach 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek gituh sebelum tayang versi penuh cam gini

Quote YomiuriLandMae 19-9-2019 06:44 PM
duit byk kan pegi la buat facial treatment..
Quote danieladam 19-9-2019 07:01 PM
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Xde benang khas ke pasal sajat datang bulan ni? Hahahaha
Quote fadz84 19-9-2019 07:04 PM
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Ada ke pompuan share gmbr haid dorg? gigih sajad nk tunjuk pompuan tulen.. btw dia alas miss V dia guna tissue je ke? Haha
Quote BicaraHatiku 19-9-2019 07:45 PM
danieladam replied at 19-9-2019 07:01 PM
Xde benang khas ke pasal sajat datang bulan ni? Hahahaha

perlu ke? dah tahu dah kot ber bin kan kamaruzzaman.  

Quote rayriff 19-9-2019 07:46 PM
kalau teruk sangat try dr hauschka. natural. sabun cam x sabun, dia cam kacang hazel,tak berbuih, pastu ada mist cam ala2 toner last skali pakai minyak. minyak tu lah works wonder. sebab letak minyak, muka kurang minyak.

Quote Lelli 19-9-2019 07:48 PM
Tisu yg ada darah tu disebabkn darah jerawat ke??
Lg merebak la jerawat kt tempat lain plk klw rajin dk picit2 smpai keluar cmtu...
Awk kn artis,dh lama plk tu dlm industri...xkn xpndai2 lg nk p wat rawatan wajah..tngk dek qieqie,dh makin pololes wajah heolss skrg ni..
Mmg la pertaruhkn bakat,tp atleast biarla presentable..sedap mata memandang,nmpk wangi..

Quote Kurex 19-9-2019 07:50 PM
Takpe.. Kurex ada
Quote unguaurora 19-9-2019 07:55 PM
danieladam replied at 19-9-2019 07:01 PM
Xde benang khas ke pasal sajat datang bulan ni? Hahahaha

Kan heshe dh tayang separuh kote yg dh jd pepek hr tu..hihi
Quote TerataiMelur02 19-9-2019 08:09 PM
Kurex replied at 19-9-2019 07:50 PM
Takpe.. Kurex ada

Mana semoga kurex?
Quote aammyy 19-9-2019 08:10 PM
Darah jerawat ke? Eww... Sapa yg snap gambar dia tepi kolam tu??
Quote giyomi 19-9-2019 08:22 PM
baguslar klu sedar, tp perangai tu biar lar cantik. nyesal lak akak tgk tisu hasil picitan jerawat ko tu...uwekkk. #dgnharapanorgakanpujikohensemkhennn
Quote diggerr 19-9-2019 08:34 PM
{:laugh{:laugh
Quote innocent_me 19-9-2019 08:37 PM
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Ni darah period ke perut ikan? Keguguran gamaknya sajat.

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128246s Gzip On
To Top