Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fizo Omar Doa Mawar Karim Jumpa Jodoh Yang Terbaik

19-9-2019 11:20 AM|Oleh: Saiful| Komen: 48

Walaupun dah bercerai tapi tetap boleh berkawan.

Fizo Omar dan Mawar Karim antara pasangan yang tolak tepi semua ego demi kebahagiaan anak mereka, Wan Maryam.


Fizo Omar kata walau apa pun pergaduhan sebelum ini tapi mereka tetap mengekalkan hubungan baik.

"Keputusan mahkamah untuk hak penjagaan sementara dah keluar. Alhamdulillah, adalah giliran-gilirannya untuk anak bermalam dengan saya seperti waktu hujung minggu.

Foto: IG
"Sesibuk mana pun, rindu pada anak ini lain macam sikit. Jadi bila dah jadi macam ini saya lebih hargai masa dengan anak saya.

"Saya dan Mawar masih berkawan lagi pun rumah kami dekat sahaja. Jadi jumpa, ambil anak dan kadang-kadang ada juga mesej tetap lebih kepada anak," katanya kepada Gempak.


Dalam masa yang sama Fizo turut mendoakan agar Mawar dapat jodoh yang terbaik buat dirinya.

Baguslah begitu. Ini tidak cerai terus bermasam muka, kesian pada anak kurang kasih sayang. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 48
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Dah Tak Sebulu Katanya, Anggota Kumpulan De Fam Berpecah?

Komen Terbaru

Quote adeqbun 24-9-2019 09:41 AM
ai doakan mawar dpt jodoh usahawan yg berjaya,matang dan berwibawa dlm urusan rumahtgga serta bisnes..

Lain-lain Komen

Quote BicaraHatiku 19-9-2019 11:24 AM
Masih kah mengompang-gompang kicah cerai ko..sampai Abg Jamil mampos ke camner nie?

Next?
Quote manehnya 19-9-2019 11:27 AM
yeah aku pun ;harap mawar cepat dapat dpt jodoh , tokey nasik kandaq ka, tokey emas ka... yg pasti lg bagguih dr abe jo
Quote LadyCarefree 19-9-2019 11:58 AM
Baguihla.

Tp xyah la baby dn budak kecik asyik diikat kepala dahi bagai. Kesian je. Kdg tu smpai berbekas2 getah.

Quote Kurex 19-9-2019 12:05 PM
Hensemnya fizo punya senyuman.. Semoga fizo senyum dekat kurex lama2...
Quote msdummy.2018 19-9-2019 12:13 PM
dia dh kenapa?org xbunyik dia sibuk2 bunyi plak....
Quote sarah82 19-9-2019 12:18 PM
Aku doakan mawar dapat jodoh super kaya.. Biar si fizo dan keluarga fizo terkebil2..lagi Bagus kalau suami baru mawar bos salah seorg anak or menantu si mak fizo ni.. Wakakakaa.
Quote Victorioussss 19-9-2019 01:46 PM
Doa je xcukup..kene ada usaha jgk

Sbg usaha, sila bg no fon ex pada iols
Terima kazih
Quote MadameOnion 19-9-2019 02:05 PM
iols paham kenapa tetiba abe jo beger jadi mcm ni..masa dia dgn mawar bercerai ramai netizen hencap abe jo dan side mawar..tapi pabila sanaz nak cerai ramai pulak yg take side sanaz padahal keduanya pun sama alligator..utk pengetahuan abe jo beger, sanaz tak babitkan family utk ulas pasal hal penceraian dia..
Quote afie_m 19-9-2019 02:11 PM
harap lepas ni, jodoh mawar dengan seorang yang lebih hebat dari fizo ni....

Quote BicaraHatiku 19-9-2019 02:14 PM
msdummy.2018 replied at 19-9-2019 12:13 PM
dia dh kenapa?org xbunyik dia sibuk2 bunyi plak....

Dah xde reportes  serbu sepi lah member. Retis  ni kan suka kena serbu dan nama pun naik dlm media. Hot stuff la bila repotes serbu.
Quote eyansss 19-9-2019 02:19 PM
msdummy.2018 replied at 19-9-2019 12:13 PM
dia dh kenapa?org xbunyik dia sibuk2 bunyi plak....

dari awal cerai lagi dia dan keluarga dia je yang berkompang...  mawar bagi staatement dua kali je, sekali kat mahkamah, sekali kat ig...
Quote OsHiN_hOnEy 19-9-2019 02:37 PM
eyansss replied at 19-9-2019 02:19 PM
dari awal cerai lagi dia dan keluarga dia je yang berkompang...  mawar bagi staatement dua kali je ...

dia nmpk trying too hard kan?
kata rindu kat anak padahal sebelum cerai pun berbulan dia dah tak tinggal bersama
now cik yam jer jadi his selling factor to kekal relevant
padahal mawar dah move on laju2, dgn design scarves yg terbaru etc
no more time for fizo ogawa

shin respect habis dgn mawar ni, what a lady!
Quote eyansss 19-9-2019 02:44 PM
OsHiN_hOnEy replied at 19-9-2019 02:37 PM
dia nmpk trying too hard kan?
kata rindu kat anak padahal sebelum cerai pun berbulan dia dah tak  ...

itu la...  hahaha...  poyo habis mamat ni...  bitter kot sebab mawar sangat move on...  cantik sangat dia dengan new collection...  hehehe...
Quote OsHiN_hOnEy 19-9-2019 03:31 PM
eyansss replied at 19-9-2019 02:44 PM
itu la...  hahaha...  poyo habis mamat ni...  bitter kot sebab mawar sangat move on...  cantik san ...

beza betul cara mawar dgn bella handle their marriage problem
sorang tu naik kes  kat mahkamah, nangis, move on
mawar yg bertahun bela biawak hidup satu family, tak berkutik

yg sorang lagi acah2 tak terkesan,tapi keliling pasang informer
suruh buruk2kan sharnaz parpu on the internet
dgn adik bella pun tak henti2 berkokok kat internet

harap dgn overhaul of her business mawar will succeed more in the future
amin!
Quote fa1982 19-9-2019 03:36 PM
Sebab dua2 still single so hubungan tu masih baik la kot..harap bila dah jumpa pasangan baru nanti pon masih mcm ni, takde yang bitter ke apa
Quote nadihazza 19-9-2019 03:48 PM
moga dua dua pon bahagia lah..kan bagus doa camtu..next!
Quote allshares 19-9-2019 03:48 PM
Patut tambah, Moga2 dpt jodoh terbaik kepada mawar, tidak seperti ambo (fizzo).
Quote armin 19-9-2019 05:10 PM
LadyCarefree: Baguihla.Tp xyah la baby dn budak kecik asyik diikat kepala dahi bagai. Kesian je. Kdg tu smpai berbekas2 getah.

Betul. Iols pakaikn headband time nk amik gambar je atau baru2 sampai satu tempat tu. Tak payah pakai lama2. Berbekas kesian.
Quote armin 19-9-2019 05:11 PM
Iols aminkan doa fizo. Aminnnn. Moga mawar dpt laki yg tak biawak.

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.395786s Gzip On
To Top