Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Bangganya Tayang Dosa"- Skandal Aliff Aziz, Nismell Live Sambil Rakannya Sedut 'Serbuk Putih'

Myeonir|19-9-2019 09:25 AM Komen: 60
Anda ingat tak lagi dengan Nismell, gadis bawah umur yang ditangkap mempunyai skandal dengan Aliff Aziz sebelum dia berpisah dengan Bella Astillah? Selepas sahaja kejadian itu, satu Malaysia mula mengenali gadis itu, bukan itu sahaja, pengikutnya juga kian bertambah saban hari.

Bagi melayan 'peminat-peminat'nya, Nismell sering melakukan IG LIve untuk memberi update mengenai kehidupannya.

Kredit foto: Instagram
Tapi yang mengejutkan ialah apabila dia sedang bersembang dengan pengikutnya, dapat dilihat salah seorang daripada rakannya sedang menyedut sesuatu seakan-akan menyedut 'serbuk putih'.


Mungkin Nismell sendiri tak perasan yang kawan dia tengah seronok 'menyedap' kat belakang dia. Boleh nampak rakannya buat 'line' dan menundukkan kepala untuk menyedut serbuk itu.

Lagi best apabila individu di Twitter itu turut memuat naik video seorang lelaki yang hanya memakai boxer turut berada dalam ruang tamu yang sama. Lelaki itu kemudiannya telah membawa sehelai selimut dan berlalu ke ruang lain bersama salah seorang rakan Nismell.


Para netizen yang melihat entri itu rata-ratanya kecewa melihat sikap anak muda sekarang yang seperti tidak malu membuka aib sendiri kepada orang ramai. Segelintir netizen juga berharap agar mereka kembali ke pangkal jalan.

Kredit foto: Twitter
Harap mereka berubah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
13
Terkejut
1
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
6
Komen: 60
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote safieyah1984 25-9-2019 11:27 AM
hidup ni kejap jek dik oiii, i ada dengar dari hadis soheh org yg bukak aib sendiri tak akan Allah ampunkan kecuali dngan sesungguhnya bertaubat. ya Allah takutnya kalo mati masa buat maksiat, semoga Allah bg hidayah pada kita semua untuk sempat bertaubat

Lain-lain Komen

Quote epuepy 19-9-2019 09:47 AM
huduh nye la perangai sekor2. kenapa la masih ada yg follow?
Quote Kurex 19-9-2019 09:52 AM
Buruknya taste alip ajissss
Quote fliphair8 19-9-2019 09:58 AM
haiyooo tak semenggahnya tino ni.....yg ghupe gini je le yg ko mampu kan memandangkan reputasi ko hauk tu
Quote malutapimahu 19-9-2019 10:16 AM
Memula media kantoikan dia dgn artis tu, lepas tu viral lepas tu ada la ig la apa2 product suh betina2 ni buat review sebab followers banyak boleh up kan sales, dengan duit review tu pulak betina2 ni jadi la makin teruk sebab boleh sponsor hidup depa..

Cuba jadi rakyat yang bolayan kan kebodohan dorang, jgn bagi job xder la perangai hauk mcm ni berleluasa.

Quote mizruncing 19-9-2019 10:27 AM
wehhhhh jijiknya sorg2
Quote kualibesi 19-9-2019 10:30 AM
giler nyeeee. muda2 lg tu. tp laki tuuuu serammmmm
Quote epuepy 19-9-2019 10:36 AM
laki 2 mmg geli. dgn peta penuh kat belakng bdn
Quote auntyonion 19-9-2019 10:37 AM
Weyhhh takutt nak besarkan anak2 jaman noww {:cryrun
Quote bakingsoda 19-9-2019 10:38 AM
masalahnya dorang ni islam ke nak report jais
Quote Fleur81 19-9-2019 10:41 AM
Sejenis attention seeker nampaknya budak ni
Quote Boomibulat 19-9-2019 10:46 AM
Mati nti jgn suruh netizen delete video yer..
Quote Lelli 19-9-2019 10:50 AM
Eeee..dh hilang kemaluan ke hape dorg ni..{:dot{:dot
Quote kikuri 19-9-2019 11:21 AM
eiiiii... berkeraknya jantan yang pakai boxer tu...
Quote Biabetik 19-9-2019 11:39 AM
Sori cakap la, ni bukan tahap geli lagi tapi jijik wei..
Quote haryatie 19-9-2019 11:47 AM
pelik2 pun ada peminat
Quote Zaien 19-9-2019 11:53 AM
haukkkk tasteeeeee..
ngn jate berkerak punnn heyy x seelera aku
Quote umbut 19-9-2019 11:53 AM
Diorang bkn muslim... tapi jijikkkkkk jantan gemuk hitam hodohhhh... selera pulak
Quote wilsh10 19-9-2019 12:34 PM
pompuan x semnggah gini pun ramai nak ship
Quote cikbawang237 19-9-2019 12:36 PM
kesiannya lahai ank melayu kite.. haihhhhhh

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.181806s Gzip On
To Top