Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Bukan Pasal Duit Tapi Tanggungjawab" - Noor Nabila Jawab Isu Nafkah RM500

18-9-2019 03:37 PM|SakuraJo| Komen: 161

Kisah rumah tangga pelakon Sharnaaz dan Noor Nabila nampaknya terus diperkatakan. Satu persatu perkara terbuka seperti masalah nafkah, tanggungjawab dan sebagainya.

Jika sebelum ini, ramai yang seakan terkejut apabila Nabila memberikan alasan berpisah kerana pemberian nafkah zahir yang kurang mencukupi iaitu RM500 sahaja sebulan. 

"Bukan Pasal Duit Tapi Tanggungjawab" - Noor Nabila Jawab


Maka, ramailah yang berpusu-pusu mengecam kakak kepada Neelofa ini yang katanya kurang bersyukur dan sebagainya.

Mungkin mahu menjawab segala kata-kata warganet itu, Nabila semalam dilihat mengemaskini IG Stories yang berbunyi,

"Its not about money. Its about responsibility." (Ia bukan berkenaan duit tetapi berkenaan tanggungjawab).


Nampaknya, lebih 90 peratus pengikutnya bersetuju dengan kenyataan itu. Adiknya Neelofa juga turut memuatnaik semula hantaran Ig stories Nabila.

Terdahulu, pasangan ini berumah tangga pada 2017 dan Nabila membuat permohonan cerai pada 27 Ogos lalu. 


Apa pula pendapat anda? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 161
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Dia Bukan Gay, Malah Dia Bencikan Kaum Gay"- Lufya Nafi Suami Songsang

Komen Terbaru

Quote enot_sibudak 27-9-2019 01:23 PM
Fly_over replied at 18-9-2019 10:13 PM
huhu sedehnya ank sulung tu. layanan dr adik beradik terhadap dia pn mcm tak sma dgn yg lain2.

Nama saradina xsilap..dia kan ala berisi n brapa lawa antara lain2... Tp bg mata iols dia lawa jgk.. Tp mmg xpernah dengar sgt psal dia.. Mungkin dulu2 dok ngan abah(tokwan) lofa kot...

Lain-lain Komen

Quote diggerr 18-9-2019 03:47 PM
{:cryrun{:cryrun
Quote BicaraHatiku 18-9-2019 03:50 PM
Edited by BicaraHatiku at 18-9-2019 04:27 PM

Kali pertama cerai mungkin salah si somi.
Kali kedua/ketiga cerai mungkin diri tu sebenarnya yang perlu dijauhi?


Quote fliphair8 18-9-2019 03:56 PM
bab ni aku salahkan nanas walopun dedua sblm2 ni bermulut longkang...nanas parpu patut ceraikan jek, takyah nak ego melangit sangat, elok2 dapat hak penjagaan bersama nanti dapat limited visitation rights sajork....lagi naya....kalau sayang anak siler beri nafkah and move on jek....ade rejeki kawin puak2 parpu plak..lebih mudah komunikasi...tu dek lufya dah single tu...helok berjodohan ni...kekekek
Quote nadihazza 18-9-2019 03:57 PM
moga baik baik je lah..anak comel..jgn kerana ego memasing anak jd mangsa..
Quote aemon 18-9-2019 04:02 PM
erm tu la orang tua-tua cakap..enggang boleh terbang sama enggang je..pipit tak boleh nk terbang sekali dengan enggang..

tanggungjawab ape la tu yg dimaksudkannya...
Quote Virus_77 18-9-2019 04:06 PM
kak nab kan dah x duduk dengan nanas dari feb 2018 kan. mcmana nanas nak jadi bapak bertanggungjawab. mampu tengok dari jauh ja la.

nanas pun dah orang xdak hati paham2 sudah lerr
Quote haryatie 18-9-2019 04:12 PM
bila hati da x suka/syang
akan timbul mcam2 alasan
bercerai je la....senang
masing2 boleh pilih hidup dgn siapa dan macam mana
paling lama setahun rasa sakit hati..pastu  ok la
tp kalau cpt jumpa org  baru..semua akn normal semula
msa tu akn terasa ada hikmah nya bercerai
Quote akik 18-9-2019 04:12 PM
mesti time hangat bercinta peluk dari belakang and duduk di celah kangkang mamak parpu, nabila tak terfikir yang mamak parpu adalah jantan yang tak bertanggungjawab.
Quote MadameOnion 18-9-2019 04:15 PM
Edited by MadameOnion at 18-9-2019 04:17 PM

kak nab pressure dgn acik2 bawang terus up igs kendian direpost oleh hajah ronson..nanas aman2 dok kat cameron shooting drama..kita tengok sejauh mana permainan dan sapakah akan mendapat pengampunan netizen
Quote mata.kail 18-9-2019 04:18 PM
Apa nak jadi...kalau hati da x suka lagi...apa nak jadi
Quote damian_lee 18-9-2019 04:21 PM
Tea baru nak dibancuh
Sila prepare biskut
Quote BicaraHatiku 18-9-2019 04:22 PM
Edited by BicaraHatiku at 18-9-2019 04:23 PM
akik replied at 18-9-2019 04:12 PM
mesti time hangat bercinta peluk dari belakang and duduk di celah kangkang mamak parpu, nabila tak t ...

Kangkangan Alagapas Padu...bau2 parpu!

Quote YomiuriLandMae 18-9-2019 04:26 PM
yg jahlop tu pun nak gak repost dkt IG dia..
Quote mixed 18-9-2019 04:30 PM
fliphair8 replied at 18-9-2019 03:56 PM
bab ni aku salahkan nanas walopun dedua sblm2 ni bermulut longkang...nanas parpu patut ceraikan jek, ...

yg bella ni elok berjodh dgn si budu pijo
rajin sheol dok like post pic pijo dgn mayam
kot serasi dgn sek sek kito
Quote EvieWanKenobi 18-9-2019 04:31 PM
tanggungjawab Nabila pulak macamana?
Quote buapakperut 18-9-2019 04:34 PM
masa bercinta gesel2 madah2 time tu bagi la nafkah ansur2 sekalipun tetap nampak wangi. bila dah busuk hamek kaw.... semua tak redho sampai mintak cerai.
Quote BicaraHatiku 18-9-2019 04:34 PM
Edited by BicaraHatiku at 18-9-2019 04:36 PM
YomiuriLandMae replied at 18-9-2019 04:26 PM
yg jahlop tu pun nak gak repost dkt IG dia..


Jahlop ibarat pom pom girl dah... sibuk je dia tu. Misery loves company

Quote laksmanabentan 18-9-2019 04:38 PM
nahhh ambik ko......
Quote cclina2 18-9-2019 04:39 PM
BicaraHatiku replied at 18-9-2019 08:34 AM
Jahlop ibarat pom pom girl dah... sibuk je dia tu. Misery loves company

JAH LOP PULEKK..MACAM2 NICKNAME KAT SINI...HIHIHI

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.184700s Gzip On
To Top