Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Akui Jahil Agama, Tapi Ramona Zamzam Tak Pura-pura Bahagia Dengan Suami

18-9-2019 12:04 PM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Selfie suami isteri, bahagia sahaja bila tengok di Instagram, tapi 'tup-tup' bercerai!

Nampak sangat selama ini hanya pura-pura bahagia.Tak begitu?

Banyak dah benda begini berlaku di kalangan artis dan disebabkan itu masyarakat jadi tak percaya dengan kebahagiaan yang ditunjukkan oleh seseorang artis itu.

Bagaimanapun, Ramona Zamzam kurang bersetuju dan mempersoalkan bagaimana pula jika seseorang itu benar-benar bahagia dan hanya nak berkongsi di Instagram?



"Sekarang banyak sangat komen menyatakan kalau tunjuk sangat bahagia maksudnya kita sedih dan tak gembira dengan kehidupan. Sebenarnya saya tak setuju sebab ia sangat tidak benar," katanya di Media Hiburan.

Menurut aktres ini dia faham dan tak salahkan masyarakat sebab buktinya memang banyak berlaku penceraian di kalangan artis.


Foto: IG

"Namun saya tahu tak semuanya begitu. Saya sendiri cukup bahagia dengan perkahwinan dan bertuah dikurniakan suami yang cukup sempurna. Masalah kecil biasalah, tapi tidaklah sampai dipukul.

"Netizen sekarang dah bijak untuk menilai. Mereka tahu siapa yang terlalu mencuba sampai nampak canggung untuk bahagia," tambahnya.




Sementara itu dia mengakui jahil dalam perihal agama.

"Pakai seksi tapi suami terima. Tapi dia suami yang sangat bertanggungjawab dan ayah yang baik."

Baguslah kalau betul bahagia. Lega dengarnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 66
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Untunglah! Amar Baharin Sediakan Pembantu Peribadi Jaga Amyra Rosli Hamil

Komen Terbaru

Quote theotherfriend 24-9-2019 06:49 PM
Nobody can tell laki dia keje apa.
Iols speku, biawak hidup jua adanya

Lain-lain Komen

Quote chinta89 18-9-2019 12:26 PM
"Sekarang banyak sangat komen menyatakan kalau tunjuk sangat bahagia maksudnya kita sedih dan tak gembira dengan kehidupan. Sebenarnya saya tak setuju sebab ia sangat tidak benar," katanya di Media Hiburan.


ye btl. kdg2 semua benda nk di negatif kan, tp tulah sb kebetulan try to hard bahagia alih2 bpisah. salah ke nk tunjuk bahagia, why so serious? kdgg aku rse yg sibuk paksa org jgn tunjuk bahagia atas alasan pkra sebaliknya (read:x bahagia) diorg yg dengki, x merasa dimanjakan suami. entah2 nk selfie pun suami mls layan. nk bunga n kek serta coklat mse anniversary n birthday, suami x cukup bajet or x minat benda mcm ni.

rileks la cuols. nasib setiap org x sama.

ada yg x tayang kebahagiaan atau x tayang kedukaan. pun cerai juga.
Quote msdummy.2018 18-9-2019 12:33 PM
sebab tuh bila bahagia xpyh nk show off sgt...sebab benda2 mcm nielah..bila dah jd benda buruk...hbs sma org ungkit.....satu lagi takut org berdengki....cukuplah bahagia tuh dipamerkan antara sesama sndr sudah....ni seboleh habis nk bgtau satu dunia laki akulah lelaki terbaik kat donia...bila dh jd mcm nie, korang gak malu kan....
Quote VirginLady 18-9-2019 12:36 PM
dia ni siapa pelakon ke pengacara ke..kenapa x pernah nampak

macam muka fara fauzana adik beradik ke
Quote abangadek 18-9-2019 12:41 PM
cantiknya dia
Quote haryatie 18-9-2019 12:44 PM
biar la org nk kata apa
kalau nak fikir apa org ckp..
semua benda x btul... dia jerk yg betul
pd hal yg suka komen/kutuk tu hidup dia pun ntah apa2 jugak
jnji kita bahagia
cerai atau tidak tu x siapa tahu
kita cuma merancang utk hidup bahagia

Quote damian_lee 18-9-2019 12:45 PM
Gigih justify yachhh


Sesuatu?
Quote Asdan 18-9-2019 12:47 PM

tanya sikit, apa kaitan jahil agama & tak pura-pura ?
Quote SherryZass 18-9-2019 12:50 PM
Nak up diri seiring ngan kes lufya ke ape ni?
Quote RatuDunia94 18-9-2019 12:54 PM
Tp kalau tayang sgt pon ramai mata2 yg memandang laki cuols.. hati2.
Quote ariellin 18-9-2019 01:01 PM
Anak dia comel.. suka tgk
Quote Kurex 18-9-2019 01:06 PM
Dia siapa?? Apapun.. Helok lakinya
Quote Cable 18-9-2019 01:08 PM
x comel ank dia...nk comel kwin ngn turkish
Quote Suchi 18-9-2019 01:13 PM
Untung org badan takmo gemuk2 ni, dia ni lah salah satu nya badan besar tu je masa pregnant pun tak gemok.
Abis beranak pun besar tu gak bestnya tk perlu hadap cercaan acik bawang yg suka body shaming badan org yg baru beranak
Quote Fly_over 18-9-2019 01:24 PM
chinta89 replied at 18-9-2019 12:26 PM
ye btl. kdg2 semua benda nk di negatif kan, tp tulah sb kebetulan try to hard bahagia alih2 bpis ...

setujuuu.. even iols bkn org yg tunjuk kebahagian iols. tp iols tak akan nk ckp yg org tunjuk bahagia tu sbnrnya tak bahagia. jgn tunjuk2 bahagia. tu kn judgemental. biarla dia nk tunjuk asal tak tunjuk kongkek sudah la. hahahaha.. klu kne caras pn yg harus dilahar itu si pencaras dan suami. klu weols ckp, tula nunjuk sgt suami hebat tu kan dah kne caras tu pulak victim blaming. rengsek yach komen2 yg sbegitu nk ngajar2 org pnya hal. #donebebel
Quote sok_suci 18-9-2019 01:31 PM
Nme dia ni biasa gak dgr tapi otak aku x dpt nak matchkan muka yg mana plus lakonan sendu x dpt nk bagi tajuk drama dia.

Ramona? Seriously? Nama betul ke tu.. bagi aku, dalam Malaysia ni sorang je 'layak' jadi Ramona iaitu Diva 90an Wanita Bertudung Hitam - Ramona Rahman. Sme gak pondan nizam rahman dgn karakter ramona. Kenot go.

Btw, bahagia tu xyh tnjuk sgt. Kang propa je lebih.
Quote makholland 18-9-2019 01:42 PM
chill2 sudeyyy...ko tayang salah..tak tunjuk kata bermasalah...ko nak buat ko teruskan jelah life kau kan..watpe nak amk port sgt ape netizen cakap..sikit2 dahla... btw anak dia comel
Quote mopdido 18-9-2019 02:25 PM
Penah tertengok ig story ramona holiday dekat hotel mana tah.. Tetibe kamera hala ke hubby ramona pegang gelas penuh wine kot.. Husnuzon itu air ribena pekat kot
Quote aurorayasmeen 18-9-2019 02:31 PM
Aneh je statement die..
Quote gideoncross 18-9-2019 02:40 PM

Tol tu, btul2 gigih nak up yg tunjuk gmbr2 bahagia kat socmed tu sbnarnya btul2 bahagia irl & org lain xpayah nak ckp yg bukan2. Nak cover ssuatu ke apa.

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.267001s Gzip On
To Top