Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Adam Lee Akhirnya Mengaku Sweet Qismina Adalah Kekasihnya!

18-9-2019 10:45 AM|Myeonir| Komen: 84

Jika anda perasan, Sweet Qismina dan Adam Lee sering memuat naik gambar mereka bersama-sama di laman Instagram. Walaupun selalu diasak pihak media dan peminat mengenai hubungan sebenar mereka, kedua-duanya bertegas mengatakan mereka hanya berkawan.
 
Menurut Gempak, tidak mahu menyorokkan lagi status mereka, Adam telah mengaku bahawa dia dan Sweet sememangnya pasangan bercinta.

Kredit foto: Instagram
“Rasanya seperti sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya akan jatuh ke tanah juga, jadi rasanya tidak perlu sorok.
 
“Niat saya ikhlas, kami tidak lah kemaruk sangat dengan alam percintaan. Kami berdua ada banyak benda lagi yang ingin diberikan fokus.

“Jadi saya rasa lebih baik beritahu umum dan kalau mereka anggap kami bercinta, kami bercinta. Kalau mereka anggap kawan baik, kami kawan baik dan begitulah sebaliknya, tapi kita tahu niat masing-masing macam mana,” jelasnya.



Kedua-dua mereka mula berkenalan rapat selepas sama-sama terlibat dengan drama bersiri 'Adam Cempaka' yang pernah ditayangkan di saluran TV3 tidaklama dahulu. Mulanya sebagai rakan artis, akhirnya timbul bibit cinta antara mereka.

Tahniah kedua-duanya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 84
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Jadilah Lelaki Budiman, Pulangkan Saya Secara Baik - Lufya

Komen Terbaru

Quote unguaurora 22-9-2019 06:42 PM
Mlm ni mgkn ikut jejak gf heols, menang artis baharu popular yg whoareyussss

Lain-lain Komen

Quote batrisyan 18-9-2019 10:48 AM
Maaflah... Terbayang adam Corrie pulak
Quote Cable 18-9-2019 10:58 AM
bru kekasih da jd brita....kalo gentel ksi nikah cepat2 le
Quote nellyberry 18-9-2019 11:02 AM
batrisyan replied at 18-9-2019 10:48 AM
Maaflah... Terbayang adam Corrie pulak

Haha, samalah. Masa baca tajuk tu I dah terbayang Adam Corrie.
Terkejut dah tadi.

Eh, bukan dulu mamat nih dok nyendeng2 ngan Janna Nick ke?
Quote awanysss 18-9-2019 11:06 AM
dah share2 gmbr mesra2 camtu takkan la tak bercinta.. propa nau kalau nak deny..
Quote Suchi 18-9-2019 11:15 AM
Cina kacukan apa ye mata dia bulat je terkeliru kadang dengan yg berlakon sweet dream tu
Quote umbut 18-9-2019 11:16 AM
nellyberry replied at 18-9-2019 11:02 AM
Haha, samalah. Masa baca tajuk tu I dah terbayang Adam Corrie.
Terkejut dah tadi.


Dia ni sepupu janna nick ... harusler ngendeng dapat tempias
Quote Kurex 18-9-2019 11:19 AM
Alaaa... Bosan la.. Takde cerita lain ke?? Baru bercinta pun nak kena bagitau dunia ke? Semoga adam ni ternampak sisi baik kurex yg paling dalam
Quote chinta89 18-9-2019 11:19 AM
lolx dlu bukan ke sweet qis ni duk intai2 safawie ke sapa ek yg pemain bola JDT if me x silap..

adam lee ni xkan kekal lamanya ngn sweet qismina. bukan xnk doa yg baik2.. tp dua2 mentah sgt lagi. bru blakon sekali dh jatuh cinta kat lokasi. both of u muda lagi, dan mcm x sesuai x tau kenapa. gtu komen aku.
Quote nellyberry 18-9-2019 11:21 AM
umbut replied at 18-9-2019 11:16 AM
Dia ni sepupu janna nick ... harusler ngendeng dapat tempias

oh patutlah.sepupu rupanya.
iols ingatkan depa bercinta sebelum nih.

Quote fahima80 18-9-2019 11:21 AM
nellyberry replied at 18-9-2019 11:02 AM
Haha, samalah. Masa baca tajuk tu I dah terbayang Adam Corrie.
Terkejut dah tadi.


Mamat ni sepupu janna nick. Haruslah mengendeng awal2 dulu nak masuk industri. Hehehe
Quote chinta89 18-9-2019 11:23 AM
btw adakah ini cubaan up kan nama adam lee utk menang ABPBH?

dlm ramai2  Top 5 tu aku rse Adam Lee bakalan menang sb dia menumpang populariti janna nick semedang plk fans club dia kuat jugaklah melobi utk ABPBH. Last2 keluar cerita psl cinta dekat2 nk ABPBH nih utk terus dikenali. Ahahaha.. pandai atur strategi.


dia ni first aku tgk blakon Dendam Aurora. Kapel ngn Mia Nasir dlm cte tu tp last2 dua2 kawin ngn org lain. lakonan dia yg sblm2 tu me x penah tgk. first tgk dlm drama Dendam Aurora tu rs mcm hey dia ni mcm malas je bercakap, sepesen mcm Zul Ariffin.
Quote nellyberry 18-9-2019 11:24 AM
fahima80 replied at 18-9-2019 11:21 AM
Mamat ni sepupu janna nick. Haruslah mengendeng awal2 dulu nak masuk industri. Hehehe

Untunglah ada sepupu yg popular.
Dapat bahagian jugak hasil menempel itu.
Quote kualibesi 18-9-2019 11:24 AM
cinta lokasi kah?
Quote hanie_z 18-9-2019 11:26 AM
Sendu je..
Quote nadihazza 18-9-2019 11:28 AM
moga bahagia hingga ke jenjang pelamin dik non..
Quote fa1982 18-9-2019 11:29 AM
Mamat ni ke adam lee..first baca tadi ingatkan ex husband si fatin afeefa tu
Quote LadyCarefree 18-9-2019 11:31 AM
Cable: bru kekasih da jd brita....kalo gentel ksi nikah cepat2 le



Ko ghaser diorang ada gentel menggentel ke?
Quote MadameOnion 18-9-2019 11:34 AM
acah2 cinlok macam drama tu menjadi fenomena sgt..i tertengok 5 minit pun rasa cringe nak mampos
Quote Bunga88 18-9-2019 11:41 AM
chinta89 replied at 18-9-2019 11:23 AM
btw adakah ini cubaan up kan nama adam lee utk menang ABPBH?

dlm ramai2  Top 5 tu aku rse Adam Le ...

Malas bcakap? So true..haha

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.162452s Gzip On
To Top