Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Siapa Sebenarnya Yang 'Kenyang'?-Pelakon Paskal Sampai Sekarang Tak Dapat Bonus

17-9-2019 05:21 PM|Oleh: Saiful| Komen: 30

Kejayaan Filem Paskal, siapa saja yang tak tahu kan?

Filem yang dibintangi Hairul Azreen, Jasmine Suraya, Amerul Affendi, Ammar Alfian, Gambit Saifullah ini berjaya meraih kutipan sebanyak RM30 juta.


Foto: Google

Sampai sekarang orang masih sebut-sebut lagi. Malah, Jasmine Suraya baru sahaja mempromosikan filem tersebut melalui Instagram.



Aktres ini memberitahu orang ramai supaya menonton secara percuma di saluran 700 sempena Hari Malaysia.

Bagaimanapun, bila jengah di ruangan komen, luahan rasa kecewa beberapa pelakon filem ini berjaya menarik perhatian.

Katanya, sampai sekrang langsung belum menerima bayaran bonus seperti yang dijanjikan.

Harapan palsu sungguh!



Pelakon filem itu sendiri yang kata begitu, kira sumber sahih lah kan?

Kesian pula bila dengar. Realitinya tak seindah yang disangkakan.

Persoalannya, siapa yang 'kenyang' sekarang ni? Masih belum terjawab. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 30
Komen

Previous : Boboiboy Movie 2 Meletup Di Panggung, Monsta Umum 2 Lagi Siri Animasi Baru!

Next       : "Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

Komen Terbaru

Quote buragazz 8-10-2019 06:12 PM
Paskal ni pada aku ok movie nya dapat 30M lagi tapi klu watak Mak Kek Rul diorang bagi kat Fauziah Nawi ke Kak Ogy ker kompom tambah lagi 5 mill...

Lain-lain Komen

Quote sarah82 17-9-2019 05:52 PM
Mujur aku tak menjadi salah seorg yg beli tiket utk kaya kan kapitalis dan tak bayar duit pelakon.

Fuhh tak sia2 aku muntah nak tgk muka si laki keknis
Quote giyomi 17-9-2019 06:22 PM
bonus is saguhati and the employer has all the rights not to give bonus. tgk balik aggrement, klu ada dinyatakan then fight for it, klu tak duk diam2, kang takder job lagi dah
Quote mizZue 17-9-2019 08:45 PM
Yes..i xtgk sbb hairul azreen ..so xda lah rasa apa sgt..ekekeke
Quote MadameOnion 17-9-2019 09:08 PM
Ooo ramai rupanya Tak tengok sbb ada kekrul...ingatkan aku sorang je
Quote RatuDunia94 17-9-2019 09:39 PM
Astro la yg kenyang.. skrg mostly filem2 besar under Astro Shaw yach.. sampaikan Boboiboy pon bergabung dgn astro.. skop production, tayangan unggul..
Quote Pamelaloba 17-9-2019 09:54 PM
Kalau baca komen gambit dia ada mention dia tak pandai cium2 @ main politik. Dia nak cakap kekrul kah?
Quote cikuduku 17-9-2019 10:35 PM
Pamelaloba replied at 17-9-2019 09:54 PM
Kalau baca komen gambit dia ada mention dia tak pandai cium2 @ main politik. Dia nak cakap kekrul ka ...

yerrrr sbb kekrul pandai politik. pegi kayuh basikal sama-sama dengan orang-orang penting.
Quote holothurian 17-9-2019 11:07 PM
mujur laaaa, ak xminat tengok cite yg ada kekrolll nie
Quote selyusi 17-9-2019 11:28 PM
Kasihannya apabila janji dikhianati.. kecuali Ammar cash untukmu
Quote Perawankota 18-9-2019 01:46 AM
Tiga kali aku p tgk filem ni. Tp bkn sbb kekrul. Sbb aku mmg suka cerita mcmni.. tapi kesianlah kat casts, klu betul x dpt extra shooting punya payment. Bab bonus tu, hak production.. kalau dpt beruntung..
Quote Annehamid 18-9-2019 05:26 AM
Perawankota replied at 18-9-2019 01:46 AM
Tiga kali aku p tgk filem ni. Tp bkn sbb kekrul. Sbb aku mmg suka cerita mcmni.. tapi kesianlah kat  ...

Sama. Wpun time kekrul tutup mata. Payment extra day pun tarak. Aduhai
Quote Annehamid 18-9-2019 05:27 AM
Pamelaloba replied at 17-9-2019 09:54 PM
Kalau baca komen gambit dia ada mention dia tak pandai cium2 @ main politik. Dia nak cakap kekrul ka ...

Kann mcm tuju ke seseorang pelakon. Semua watak besar ada komen dlm tu kecuali sorang je ka
Quote makton 18-9-2019 07:31 AM
aku tak tgk cite ni kat wayang sebab kekrul.
tp aku tgk online sbb gambit

part kekrul aku buat2 tak nampak je
Quote haryatie 18-9-2019 08:01 AM
Edited by haryatie at 18-9-2019 08:04 AM

tengok kat tv ari tu
boleh tahan jugak citer nya
kesiannya..kenapa buat mcm tu
x rsa bersalah ker
x kisah pun sape yg berlakon
sbb pelakon tu x kacau hidup aku pun
apa yg dia buat..tu life dia
Quote sapeka 18-9-2019 08:13 AM
tak komen pulak yang sorang tu
selalu akan selit komen dimana jua
Quote coco 18-9-2019 09:33 AM
tak tengok sebab nak kena bayar pastu ada plak kekrull.  tapi sekarang dah free di channel 700 dan Netflix pun masih tak tengok sebab ada kekrull.  mungkin tahun depan bila masuk RTM ..... fikir dulu nak tengok ke tak
Quote September14 18-9-2019 10:11 AM
X tgk sbb movie mlyu smua hampeh
Quote becir 18-9-2019 10:39 AM
OT sikit - mintak director bagus come out with Rom com amerul affendy and fazura..telefilm pun ok. Rasa sure gempak.
Quote chinta89 18-9-2019 11:06 AM
siyes mah aku x sanggup tgk kat wayang sb ade hairul kekrul bajet tuh...

sb dia, aku mengambil masa yg lamaaa utk tgk movie ni sb sgt x suka dia! aku bru tgk cte ni last month itupun sb adik aku kata jalan cerita dia best.

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074570s Gzip On
To Top