Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Panggil Saja Dia Sebagai R" - Haqiem Rusli Bercinta Gadis Mat Saleh?

17-9-2019 03:15 PM|SakuraJo| Komen: 67

Alahai, rupanya penyanyi Haqiem Rusli sedang dilamun cinta. Eh, betul ke ni?

Jika benar, pasti ramai peminat perempuan yang 'frust' kan. Tapi, nanti dulu, menurut penyanyi remaja ini, dia sememangnya 'ada' hubungan dengan seorang model kelahiran Australia. Wah!

Namun, kata Haqiem, kenalannya yang dikenali sebagai R itu hanyalah teman rapat dan bukannya kekasih.

Haqiem Rusli Bercinta Gadis Mat Saleh..

Katanya, dia mula mengenali R pada 2 tahun lalu ketika gadis itu mahu merakam gambar kenangan dengannya.

“Kami sekali lagi bertemu apabila R dipilih sebagai model video muzik lagu Selamat Tinggal Sayang yang menjalani penggambaran di situ. R beragama Islam dan bapanya warga Australia, manakala ibunya pula dari Singapura.

“Dia antara rakan wanita yang rapat dengan saya sehingga hari ini. Saya jarang berkawan dengan wanita, sebaliknya mempunyai lebih ramai rakan lelaki,”  katanya kepada Berita Harian.


Meskipun baru berusia 16 tahun, namun R bersikap matang lalu membuat Haqiem berasa selesa berkawan dengannya. 


“Biarpun timbul gosip kononnya R kekasih saya, kami hanya berkawan baik. Lagipun, dia masih bersekolah dan saya juga ada kehidupan peribadi yang perlu dihormati. Kalau memang kami ditakdirkan bertemu jodoh, ia tidak akan ke mana.

“Saya sukakan gadis ringkas, tidak keterlaluan dan manis dipandang mata. Saya lebih selesa memilih gadis biasa dan bukan selebriti,” ujarnya.


Oh begitu rupanya. Apa pun good luck kepada Haqiem untuk 3 kategori dalam ABPBH32! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 67
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Adam Lee Akhirnya Mengaku Sweet Qismina Adalah Kekasihnya!

Komen Terbaru

Quote unguaurora 22-9-2019 10:04 AM
dahlamadah.. replied at 22-9-2019 09:17 AM
video clip lagu je.. tapi dik qiem cuba nak tonjolkan sedikit bakat lakonannya.. gittew

ke ...

Sungguh berkesan lakonan heols hihihi

Lain-lain Komen

Quote sokmogitu 17-9-2019 03:22 PM
Dia ni mmg hadap sgt nak colab dgn legend2 kan? Hari tu dia shout dia nak buat lagu utk Zamani...mana ntah lagu tu? Lps tu up kat IG bg hint nak buat lagu utk Tok Jamal. Wei Haqim, kau buat diam2 saja..bila siap baru bgtau.
Quote Kurex 17-9-2019 03:25 PM
Ye.. Boleh panggil RUREX lepas ni
Quote awexgaban7 17-9-2019 03:27 PM
Wow dek qiqi milo
Quote joy_ah 17-9-2019 03:27 PM
gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.
nyesal bukak .

Quote mieymiey 17-9-2019 03:30 PM
Harap-harap betul la wujud R tu yach dek.
Jangan jadi Pekimon 2 pulak
Quote RatuDunia94 17-9-2019 03:35 PM
Heols ni acah2 gak kan..

Tiap kali interview ciri2 wanita pilihan..
-bukan artis
-bertudung
-sopan santun x gedik

Tup2 minah salleh gak yg dipilih..
Quote YomiuriLandMae 17-9-2019 03:36 PM
owh btw just nak tanya apa progression medical check up nak cure 'depression' heols dgn 'physiologist' aritu.. still buat follow up lg kah..
Quote sesukaje 17-9-2019 03:47 PM
joy_ah replied at 17-9-2019 03:27 PM
gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.
nyesal bukak .

sama la, tak mampu nak abiskan huhu
btw yang mana yang R? yang tembam ke yang gigi besi?
Quote joy_ah 17-9-2019 03:55 PM
sesukaje replied at 17-9-2019 03:47 PM
sama la, tak mampu nak abiskan huhu
btw yang mana yang R? yang tembam ke yang gigi besi?

yg tembam tu awek politeknik mana ntah heols amik buat model. carik la yg letops sikit.yang gigi besi tu rasanya
tapi tak macam mat saleh pun. biasa je. rupa kacuk paki jah.



Quote LadyCarefree 17-9-2019 04:12 PM
sokmogitu: Dia ni mmg hadap sgt nak colab dgn legend2 kan? Hari tu dia shout dia nak buat lagu utk Zamani...mana ntah lagu tu? Lps tu up kat IG bg hint nak buat  ...


Ada lg kan dia ckap bk buatkan lagu.
Quote LadyCarefree 17-9-2019 04:13 PM
joy_ah: gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.nyesal bukak .


Hahahahaa kesian pepet
Quote LadyCarefree 17-9-2019 04:13 PM
YomiuriLandMae: owh btw just nak tanya apa progression medical check up nak cure 'depression' heols dgn 'physiologist' aritu.. still buat follow up lg kah..



Sekali je pergi pastu makan vitamin dah pulih 100%
Quote kakakko 17-9-2019 04:21 PM
Ni pancing nak naikkan views video clip ke?
Quote chinta89 17-9-2019 04:27 PM
saje nk pancing video dia kan?

murahan sgt.
Quote Boomibulat 17-9-2019 04:30 PM
joy_ah replied at 17-9-2019 03:55 PM
yg tembam tu awek politeknik mana ntah heols amik buat model. carik la yg letops sikit.yang gigi b ...

Australia kacuk boyan singapore je sis..
Quote GegarVaganja 17-9-2019 04:38 PM
Pompuan yang tido dgn dia time xpakai spek mata tu ka? Ke itu stok geli2?

Quote whadda 17-9-2019 04:47 PM
tak pasal2 aku jadi penyumbang viewer vc selamat tinggal tu.. puihhh
Quote Perawankota 17-9-2019 04:59 PM
joy_ah: gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.nyesal bukak .


Mesti cantik kann
Quote dewi_rina 17-9-2019 05:30 PM
Wow awek dia R
Perempuan dalam klip video tu
Taknak syada ye
Penat2 fans ship kan awak berdua dek

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.171515s Gzip On
To Top