Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak 11 Tahun Diliwat Beberapa Pelajar Tahfiz

17-9-2019 01:20 PM Komen: 115
Hancur luluh hati seorang ibu apabila mendapat tahu anak lelakinya diliwat beberapa pelajar di sebuah pusat tahfiz.

Harian Metro melaporkan, kejadian berlaku di Beserah, Kuantan, sejak beberapa bulan lalu.

Difahamkan, mangsa berusia 11 tahun itu menceritakan kejadian selepas dipaksa ibunya apabila menyedari kelakuan anaknya mula berubah.


Gambar Hiasan

Menurut Ketua Polis Daerah Kuantan, Asisten Komisioner Mohamad Noor Yusof Ali, mangsa mendakwa pernah diliwat beberapa kali oleh rakan sebiliknya sejak lima bulan lalu.

Mangsa memaklumkan mula diliwat sejak April lalu dan kejadian berlaku pada awal pagi. Mangsa juga dikatakan takut dengan beberapa rakannya hingga menyebabkan dia tidak menceritakan kejadian itu kepada warden dan ibu bapanya.

Bagaimanapun selepas mangsa berhenti belajar di sekolah itu pada bulan lalu kejadian itu terbongkar sebelum ibu mangsa membuat laporan di Balai Polis Beserah pada Jumaat lalu, katanya.

Kesemua suspek direman, manakala mangsa akan menjalani pemeriksaan perubatan dan keterangannya akan diambil bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 377C dan Seksyen 14(a) Akta Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 115
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote neanazays00 21-9-2019 07:56 AM
Kes liwat semua dekat tahfiz, tak pernah dengar kes liwat kat sjkc

Lain-lain Komen

Quote Victorioussss 17-9-2019 01:23 PM
Anak mmg spesis setan. Mak bapak xle nak didik

Sbg jalan mudah mak bapak hntr la sekola tahfiz moga berubah..sng nak cuci tangan

Anak setan tu pulak pergi liwat budak lain yang betul2 masuk tahfiz untuk jadi hafazan

Eh moga kau mati bawah lori la
Quote renko 17-9-2019 01:30 PM
nanti ada lah melenting ni
Quote Boomibulat 17-9-2019 01:39 PM
Klu buat dosa besar mcm tu hafalan quran x terjejas ke..saja nk tau je.
Quote fliphair8 17-9-2019 01:54 PM
mak pak fefeeling nak masok sorga ngan tiket anak, anak kena sodomi....siler mereput mak pak camni
Quote Asdan 17-9-2019 01:55 PM

tanya sikit, kenapa tahfiz banyak liwat ?
Quote MentariSenja 17-9-2019 02:01 PM
Call me liberal or ignorant tapi I dari dulu tak pernah berkenan dgn institusi pendidikan yg hanya menempat kan satu jantina sahaja especially sekolah yg berasrama penuh termasuklah tahfiz. Fitrah manusia hidup berpasangan...jadi adalah normal kanak2 bercampur dgn opposite sex sejak kecil. Bukan suruh buat maksiat tapi belajar memahami opposite sex dan bergaul secara hormat. Have we not learned from the past??...m*kk dulu popular dgn activity s*mburit ni (tapi lebih kepada suka sama suka kot), yg tahfiz ni dah level lain....meliwat secara paksa. Anak2 ni bukan setakat rezeki tapi amanah dari Allah. Pandai buat anak, pandai lah jaga. Ramai parents yg meols kenal, tak sabar2 nak letak anak kat asrama....senang sikit katanya. Kalau di tahfiz, ada yg seawal umur 8 tahun. Bila anak dibuli, menangis2 mintak bantuan ngo. Bila melibatkan institusi agama, bukan mudah ya....mulalah jadi isu sensitif. Tak nak memalukan agama katanya. Apa2 pun terima kasih kpd si ibu yg prihatin. Teruskan perjuangan anda. Dan mangsa kena dpt kan khidmat kaunseling dan terapi. Mangsa kes begini bila dewasa kemungkinan besar akan ada kecelaruan identiti dan sexual. Sad...
Quote mirandanicky1 17-9-2019 02:02 PM
Belajar tahfiz pun tak dapat membantu nk mengekang nafsu hmm
Quote Perk77 17-9-2019 02:03 PM
Asdan replied at 17-9-2019 01:55 PM
tanya sikit, kenapa tahfiz banyak liwat ?

Ya ..Aku pun pelik nape kat pusat tahfiz ade kes Gini...Dan tk mustahil back kata forumer..anak mmg DH setan Anta tempat Gini .kaedah mencuci hati ...kena tahu sumber kenapa jadi Gini..of course Dr parents asal kejadian.
Quote nononcrux 17-9-2019 02:03 PM
kenapa mesti tahfiz.. curious btl hmm
Quote Asdan 17-9-2019 02:08 PM
Perk77 replied at 17-9-2019 02:03 PM
Ya ..Aku pun pelik nape kat pusat tahfiz ade kes Gini...Dan tk mustahil back kata forumer..anak mm ...

macam paling popular
Quote Minami2013 17-9-2019 02:10 PM
nononcrux replied at 17-9-2019 06:03 AM
kenapa mesti tahfiz.. curious btl hmm

Mcm forumer atas tulis, ada mak pak yg tau anak mmg dah perangai mcm syaitan, pegi hantar masuk tahfiz, konon supaya kat situ anak boleh berubah. Tapi malangnya dia buat budak lain jadi mangsa. I mmg tak boleh imagine kalau ni jadi kat my close family member
Quote anony-mous 17-9-2019 02:16 PM
Tahfiz ni mmg pusat pengumpulan ank2 setan ke? Sbb tu org yg ckp klau sakit mental, baca quran etc etc, mmg xberkesan. Tgk je la kes2 dkt tahfiz. Hari2 dgr quran tp hasilnya lg teruk yg pergi sekolah cmpur laki prempuan
Quote anony-mous 17-9-2019 02:17 PM
MentariSenja replied at 17-9-2019 02:01 PM
Call me liberal or ignorant tapi I dari dulu tak pernah berkenan dgn institusi pendidikan yg hanya m ...

I setuju. Dan i sgt2 bkn liberal. Baik sekolah perempuan semua or sekolah laki semua. Lebih2 lg tahfiz yg jenis pndang org lain semua hina. Mcm tadika pasti tu mmg idok la nk dftar ank kat sana
Quote tuberoses 17-9-2019 02:21 PM
kesian trauma seumur idup adik tu...da slalu sgt berlaku tp ada jugak puak yg in denial..
Quote umbut 17-9-2019 02:21 PM
Edited by umbut at 17-9-2019 02:24 PM

Umur baru 11 dah masuk kan asrama. Jenis mak pak lepas tangan malas nak jaga.. yg masuk pun jenis mak pak koser nak jaga anak nakal.. masukkan konon  ada org boleh ubahkan perangai anak2 dan mak pak dapat ke syurga...
Quote boboiyot 17-9-2019 02:21 PM
Ada ja kes gini....cikgu sekolah anak sedara aku. Dah kena buang sekolah 2x. Then masukkan ke tahfiz....tapi jadi lagi teruk.....la ni tak tau apa cerita. Ramai juga orang keliling aku yang konon nak anak jadi baik masukkan tahfiz. Ada yang result ok ada yang at the end lagi teruk.
Quote Malaysia.Doom 17-9-2019 02:22 PM
Sebab tu aku suruh hantar SJKC.

Masuk Sekolah Melayu jadi perogol la
Quote VioletsAre_Blue 17-9-2019 02:28 PM
Gay golongan dilaknat tuhan
Quote Burong_Hantuk 17-9-2019 02:28 PM
EEeeeee,,,jijik

Lihat semua komen(115)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.322609s Gzip On
To Top