Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Haneesya Hanee Menangis-nangis Dalam Kedai, Sempat Pula Ambil Handphone Nak Rekod

17-9-2019 12:14 PM|Oleh: Saiful| Komen: 87

Sebelum ini, ramai yang menyampah dengan Haneesya Hanee!

Mana tidaknya, asyik bercakap tentang kulit hitam sahaja sampai ramai naik meluat!



Terbaru, model dan pelakon ini ada memuat naik video di Instastory.

"Saya pergi satu kedai makan ni dan ternampak menu sup sirip ikan yu. Saya menangis. Hati saya hancur," tulisnya.



Bagi yang tak tahu, sebelum ini WWF Malaysia menggesa agar restoran, peruncit dan hotel untuk 'mengharamkan' sirip ikan yu daripada menu makanan mereka.

Penangkapan ikan yu yang keterlaluan memberi kesan negatif terhadap kestabilan ekosistem marin.

Mungkin disebabkan itu, Haneesya meluahkan perasaan sedih dan kecewa.




Bagaimanapun, video tersebut mendapat reaksi negatif daripada warganet yang menyatakan tangisan Haneesya hanyalah palsu.

"Nangis pun nak rekod ke?" 

"Sempat pula ambil handphone nak rekod menangis?"

"Kalau sedih keluar jelah dari kedai tu, jangan pula sokong makan situ!"


Foto: IG

Bermacam-macam lagilah kata-kata kejian yang dilemparkan.

Nak perhatian agaknya. Anda rasa macam mana? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
6
Komen: 87
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Dia Luar Biasa Di Mata Saya" - Nazim Othman Ada Kekasih Baru Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote epullipan 16-10-2019 12:19 PM
masih layan lagi ke si fake ni

Lain-lain Komen

Quote freyayong 17-9-2019 12:26 PM
lol.. dia ni lawa je.. tp semua cite negatif... next !
Quote mongoose_kidz 17-9-2019 12:29 PM
tp comei betul dia ni...
sbb kulit cntik hitam manis
tp.mata mcm kecik..so cute!
btw mesej tu bagus da.
tp bila smpat rakam nmpak mcm.palsu pulak
Quote Boomibulat 17-9-2019 12:36 PM
Nangis sbb x mampu byr ke..?
Quote Kurex 17-9-2019 12:43 PM
Kalau cerita dia, mesti dia yg jadi mangsa..
Quote ikanmasin 17-9-2019 12:52 PM
so drama ko dik..
Quote bambimo 17-9-2019 01:02 PM
Eh dia dh jd top model meh???
Quote Ferr_Remy 17-9-2019 01:05 PM
Masuk asntm je la minah ni. Ade gak faedahnye.
Quote LadyCarefree 17-9-2019 01:07 PM
freyayong replied at 17-9-2019 11:26 AM
lol.. dia ni lawa je.. tp semua cite negatif... next !

Lawa lagi bontot ayam
Quote LadyCarefree 17-9-2019 01:08 PM
Ferr_Remy replied at 17-9-2019 12:05 PM
Masuk asntm je la minah ni. Ade gak faedahnye.

Masuk online model lawan dgb orng negara luar pon hancus mancus dia ni
Quote BicaraHatiku 17-9-2019 01:10 PM
Edited by BicaraHatiku at 17-9-2019 01:23 PM

Ingatkan kena rompak ke haper.
Hormon tak stabil je kot...
Quote lalalxlx 17-9-2019 01:13 PM
drama queen sangat...
Quote jebatmaspunyer 17-9-2019 01:19 PM
aku x boleh r dgn org camni.. drama sangaaatttt..... buat benda2 terutamanya yang acah2 concern x leh diam2.. kalau yang bakal di kecam netizen pandai pulak sorok2...

Keikhlasan itu sudah terhapus...........
Quote noradaniez 17-9-2019 01:24 PM
Ko yg order lepas tu ko nangis ye pompuan.....drama queen sngt la pompuan oiii...
Quote dahlamadah.. 17-9-2019 01:28 PM
sepatutnya..dia keluar kedai menangis terus.. then sambung menangis dalam lif hancing kat rumah dia di flat PPR yg dia upload hari tu..

baru la esakan tu jadi lebih kuat

Quote sambaldurian 17-9-2019 01:31 PM
Ala kekadang nama je sup shark fin padahal guna imitation yg agar2, ngan suun je dik. Letak isi ketam.sikit. tp ada je pasar jual ikan yu kecik.
Quote KIM.K 17-9-2019 01:31 PM
Minah ni mermaid ke
Quote Lelli 17-9-2019 01:39 PM
Sian dik hanee,nk bg kesedaran kt org ramai kearah kebaikkan...sekaliii hencapan yg diterima..
Tu la dik hanee,nk buat sesuatu mst dgn niat yg baik,xde propaganda yg tersembunyi..barulah kebaikkn itu akn sampai dan diterima org..
Quote melinda_kerr 17-9-2019 01:41 PM
Dia ni ada aura buatkan org meluat. Pdg muka sheols pun dah meluat. Mungkin hati iols hitam atau dik hanee kena mandi bunga
Quote umie 17-9-2019 01:44 PM
Lepas record nangis2 terus ketawa berdekah sbb dah membodohkan followers!

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.162839s Gzip On
To Top