Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Netizen Kutuk Mak Cik Zumba 'Rakus' Kejar Pemuda Sedang Joging Di Taman Rekreasi

Myeonir|17-9-2019 10:12 AM Komen: 108
Selalunya apabila ada insiden 'cat-call' mesti kita akan teka golongan lelaki yang gatal mengusik para gadis. Pantang nampak wanita cantik sahaja, pasti ada lelaki yang akan kacau tak kisahlah walaupun di tempat umum. Padahal mereka tak tahu itu turut dianggap sebagai satu gangguan tahu!

Tapi kisah yang dihadapi pemuda ini sangat rare kerana dia telah diganggu oleh golongan mak cik ketika dia sedang berjoging di sebuah taman rekreasi di Taiping.


Pemuda yang dikenali sebagai Jai ini menceritakan bahawa dia telah dikejar oleh sekumpulan mak cik yang sedang melakukan zumba di taman itu. Dia juga memerli dan meminta maaf keran berpakaian tidak menutup aurat. Lawak!


Kredit foto: Twitter
Rata-rata netizen yang membaca entri ini melahirkan rasa geli melihat perangai tidak matang sekumpulan mak cik tersebut. Tak kurang juga yang condemn tindakan seorang mak cik yang berpakaian pink itu sebagai rakus.

Kredit foto: Twitter
First time tengok lelaki joging mungkin?-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 107
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote azlinazakarya 24-9-2019 10:16 AM
boboiyot replied at 17-9-2019 11:37 AM
Macam mana boleh record ekkkk pastu dia lari macam berlenggang terkepit gitu. Ke aku salah tgk.....

Yela... mcm ner boleh record awal2 sebelum kejadian... mcm ner pulak dia dpt recording tu dari org yg merecord?...ke memang jogging minta member record dari belakang... fefeeling giteww....** kalau betul request member record kan you just belari begitu, sesuatu sangat... hihihi

Lain-lain Komen

Quote Kurex 17-9-2019 10:20 AM
Gambar jai yg kedua dgn jari macam tu terud aku putus selera.. Sebenarnya kurex banyak kali joging nampak lelaki macam ni.. Walaupun kurex membirah sampai ramai tak suka, takdelah kurex terkejar2 dgn buas.. Wat lek dah la..
Quote haryatie 17-9-2019 10:25 AM
biar betulll...
ntah2 dia yg skodeng makcik2 tu
tu yg kena kejar
Quote Orix 17-9-2019 10:25 AM
dh mcm siren polis dah gaydar iols berbunyik2 bila tgok gmbar heshe
Quote grouper 17-9-2019 10:29 AM
Bdk2 twitter wat hal lagi..
Quote Malaysia.Doom 17-9-2019 10:38 AM
Acik Melayu memang Batak tengok lelaki Melayu pakai seksi.

Tolong hati2 ye.
Quote prettyuglybabe 17-9-2019 10:51 AM
cam mana dia boleh dapat video orang record tu?
dak dak twitter la ni ramai na hasanah..
perasan + poyo much
Quote sarah82 17-9-2019 10:53 AM
Aku ingatkan hansem tahap atok Brad Pitt tapi. Hahahahahaa.
Quote eLiaD 17-9-2019 10:56 AM
tgk mcm dorg wat lawak je usik2 lps penat berzumba so gaiz ni prasan macho kowt kahkahkah
Quote misc 17-9-2019 11:01 AM
Low tastenya acik2 zumba tu.

Teringat kawan aku follow dari belakang jantan sado kat tasik shah alam. bersemangat katanya nak jogging. tapi takde la sampai bising macam acik2 zumba nih.
Quote arm_band 17-9-2019 11:21 AM
acik tu kerumun sebab ko gayah sangat deknon... hishh perasan betul
Quote Malaysia.Doom 17-9-2019 11:30 AM
Acik2 Melayu sila kejar negro scammer....cepattt
Quote Malaysia.Doom 17-9-2019 11:31 AM
Acik2 Melayu banyak gundu sebab Malas nak pergi market Dan basuh pakaian pakai tangan....tiap2 bulan bill elektrik RM400-500.

Dah gundu jogging kejar lelaki gay dari belakang tepi tasik
Quote Catpaw 17-9-2019 11:32 AM
{:dot gambar no 2 tu meols pulak yg geli ok
Quote boboiyot 17-9-2019 11:37 AM
Macam mana boleh record ekkkk pastu dia lari macam berlenggang terkepit gitu. Ke aku salah tgk.....
Quote Malaysia.Doom 17-9-2019 11:38 AM
arm_band replied at 17-9-2019 11:21 AM
acik tu kerumun sebab ko gayah sangat deknon... hishh perasan betul

Nak kejar suami...hilang mood jogging
Quote Malaysia.Doom 17-9-2019 11:39 AM
boboiyot replied at 17-9-2019 11:37 AM
Macam mana boleh record ekkkk pastu dia lari macam berlenggang terkepit gitu. Ke aku salah tgk.....


Marathon memang la kena lari camtu sis...kalau ko keras Kan pinggang nanti pinggang ko sakit.

Sis Tak pernah join marathon eh...half marathon pun 21 km...kalau keras Kan pinggang Mampus la
Quote renko 17-9-2019 11:45 AM
celaka punya gay
Quote isseliparjepun 17-9-2019 11:45 AM
Terhibur aku baca komen. Kihkih macam macam korang ni. Tapi mamat tu takde la tasty sangat pada pandangan iols. Lagipun makcik makcik tu saja je nak menyakat dia kot. Ahahahaah geli hatiku membaca.
Quote xy_daen 17-9-2019 11:48 AM
Kalau lelaki sado yang kejar mungkin dia suka...

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.186371s Gzip On
To Top