Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kes Doktor Belasah Bekas Isteri Dan Mertua - Issey Diserang Bawangrangers

17-9-2019 10:22 AM|Oleh: natrahn| Komen: 137


Membaca kisah isteri dipukul suami amatlah mendukacitakan. Jika takdirnya tiada lagi jodoh, jangan dipukul atau dicederakan isteri.

Video seorang lelaki membelasah bekas isteri dan bapa mentuanya di Jalan Utarid, Sungai Buloh tular selepas kisah berkenaan dimuat naik mangsa di Facebook.

Status berkenaan disertakan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di lokasi, tangkap layar ugutan bekas suami mangsa serta gambar mangsa dan bapanya yang cedera selepas kejadian itu.




Kredit foto : FB Siti Nur Hidayah

Orang lain makan nangka, orang lain yang kena getahnya. Gara-gara memiliki wajah seakan sama dengan suspek, penyampai radio Issey Fazlisham nampaknya terkena tempias kes tersebut kerana turut diserang netizen di laman sosial media Instagramnya.



Issey bagaimanapun tampil menjelaskan kekeliruan tersebut. "Tolonglah. Ini bukan saya gais. Ramainyalah orang tag, saya tak ada kena mengena dalam hal rumah tangga beliau," jelas Issey.




Namun, situasi itu jelas tidak menjernihkan keadaan apabila ada netizen yang masih menyerang Issey.



Kalau dulu, Alif Satar pun pernah mengalami kejadian serupa. Kini Issey pula. Bila pula Issey tukar kerjaya kan? Bertabah lah Issey menepis serangan bawangrangers ni. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 137
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Bangganya! - Yuna Masuk Iklan Apple Music

Komen Terbaru

Quote kerusikayu 24-9-2019 03:15 PM
netizen kalau nak melahar  tak beragak

Lain-lain Komen

Quote K_Lily 17-9-2019 10:28 AM
sama sangat ni.. haha
Quote Kurex 17-9-2019 10:29 AM
Entah la korang, aku tetiba gelak bila tengok comparison tu
Quote tagas 17-9-2019 10:32 AM
makin maju ada socmed bagai

manusia makin bangang
Quote umbut 17-9-2019 10:35 AM
Takkan ler netz bodoh.. Ke ko yg viralkan diri ko
Quote jijilaaa 17-9-2019 10:47 AM
xde maknya netizen nak konpius..sorang tu doc..ko ape je???
Quote laksmanabentan 17-9-2019 10:52 AM
umbut replied at 17-9-2019 10:35 AM
Takkan ler netz bodoh.. Ke ko yg viralkan diri ko

kan.... konon nak femeskan diri ler tu...
da dekat dengan APBH kan...
time nak up kan diri ler siapa tahu boleh menang...
hahahha...
Quote fofuler 17-9-2019 11:01 AM
Omg i know the ex hubs and couldnt believe that he is this violent
Quote kiyudi 17-9-2019 11:16 AM
issey hensem sket dr mamat ni....
Quote Catpaw 17-9-2019 11:29 AM
{:dot jahat korang {:smile{:smile
Quote kikuri 17-9-2019 11:31 AM
netizen sekarang bergurau taleh bawak bincang betoi...
Quote ketambangkang 17-9-2019 11:35 AM
hahaha nurtizen pon...tp gmbr hakak yg kena pukul duduk menangis dgn kepala berdarah tu sumpah sedih doh
Quote nuril86 17-9-2019 11:41 AM
issey ni jumpe real life mmg nampak manis je orgnye....  tp agak2laa xleh beza....doktor ni muke dia nmpk lonjong.... gg pon berbeza
Quote Mleeen82 17-9-2019 11:41 AM
Ya Allah...….. tunjukkanlah Keadilan!!!
Quote notsospecial007 17-9-2019 11:50 AM
lol.. bongoknyaaa netizen tu punnnn.. jenis baca sekali imbas terus lahar.. gilossss
Quote MadameOnion 17-9-2019 11:52 AM
hahaha ada persis la..hahahahaha..nak tergelak baca komen boleh berlakon kisah benar tu... lama nau tak tengok kisah benar..dedulu setiap ahad jam 9 malam mesti tunggu kisah benar tv3
Quote natrahn 17-9-2019 11:53 AM
fofuler replied at 17-9-2019 11:01 AM
Omg i know the ex hubs and couldnt believe that he is this violent

Kenal personally? POlis kata dia ada tekanan perasaan. Tapi bahaya lah dia sampai pukul ex wife, pak mertua..malah khabarnya abang ipar pun kena. Sekarang ni dok harrrased ex wife dia tru ig/call. N baca komen-komen patient yang pernah dpt treatment dari dia kata dr tu baik, friendly n ramah...
Quote ikanmasin 17-9-2019 11:55 AM
kesiannya dia..yg menyerang tu pun tak
beragak ..tgk lah betul2 main hentam jer
komen ..
Quote miemiecha 17-9-2019 11:57 AM
sape yg doc nyer??
Quote MissLana 17-9-2019 12:06 PM
HAHAHAHAHAHAHAHAHA gelak utk Issey tapi masih marah dkt doc tuuuu

Lihat semua komen(137)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129253s Gzip On
To Top