Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Fazura Teresak-Esak Menangis Apabila Rizman Nordin Selamat Bernikah

15-9-2019 09:00 AM|Myeonir| Komen: 462

Seperti yang kita ketahui, pereka fesyen Rizman Nordin telah selamat bernikah dengan wanita pilihannya iaitu Nurida Suraya. Majlis yang serba mewah itu telah dijalankan pada pagi Jumaat lalu dan dihadiri oleh ramai selebriti terkenal seperti Dato' Siti Nurhaliza, Hatta Dolmat, Alvin Chong dan ramai lagi.

Tapi yang dinantikan kemunculannya ialah Fazura kerana seperti semua sedia maklum, wanita itu telah bersahabat baik dengan Rizman sudah hampir 14 tahun. Susah senang bersama dalam industri ini membuatkan hubungan mereka menjadi utuh.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Fazura di laman Instagramnya, dapat dilihat yang dia teresak-esak menangis semasa pernikahan rakan baiknya itu berlangsung.


Kredit foto: Instagram
Bukan itu sahaja, kedua-dua Fazura dan Rizman turut menangis selepas selesai upacara pernikahan. Wanita itu tidak lupa untuk menitipkan pesanan dan nasihat kepada lelaki yang baru sahaja memikul tanggungjawab sebagai suami itu.

Kredit foto: Instagram
Walaupun momen itu kelihatan indah dan sayu, ada netizen yang tidak bersetuju dengan tindakan Fazura dan Rizman yang berpegangan tangan walhal mereka sudah pun mempunyai pasangan masing-masing.

Kredit foto: Instagram
Tapi ada netizen yang 'back-up' mereka berdua dan menjelaskan bahawa mereka merupakan sahabat, sudah seperti adik-beradik. Jadi tidak ada salahnya.

Kredit foto: Instagram
Ada netizen yang menambah bahawa pasangan Rizman iaitu Nurida sangat 'cool' sampaikan dia sendiri yang hulurkan tisu kepada Fazura yang teresak-esak menangis.

Kredit foto: Instagram
Apa pula pendapat anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 462
Komen

Previous : "Elakkan Orang Kelantan" - Netizen Nasihat Sharnaaz Ahmad

Next       : "Suka Jaa Kena Gesek"- Netizen Tegur Mata Jaa Suzuran Tak Lepas Pandang Melissa Th'ng

Komen Terbaru

Quote NotYou 29-9-2019 12:29 PM
matjerk replied at 29-9-2019 01:15 AM
Komen2 dlm tu..  "mungkim diaorang dh lebih dari bestie.. Dh mcm family.. Dah kira halal"

Mmg ada ...

Karat2 artis kan kadang suka buat hukum sendiri...termasok lah certain2 artis dorang akan kluar kan hukum sendiri bersesuaian dgn keadaan dorang especially bab2 tutup aurat ni dan pergaulan antara mereka..asal.blh je si pengomen ni..nampak sgt tak brapa cerdik...

Lain-lain Komen

Quote Acikgomen 15-9-2019 09:03 AM
Sebok lah korang nak kondem kat ig tuh
Lantak deme lah nak nangis ke nak pegang tangan sambil bagi ucapan ke
Nama pun retisssss bukan geng mesejid dekkkkk
Quote weezerfan 15-9-2019 09:13 AM
Siap bpegangan tangan tu.. Terkebil2 bini dia lakinya buat donno. Bukan kalau dh kawen kapel sakan bkepit ke..
Quote Biabetik 15-9-2019 09:14 AM
Satu je aku nk cakap, mengada2 lebih
Quote Themilo 15-9-2019 09:25 AM
doakan yang baik-baik, jangan sampai jadi kes berebut foundation pulak ye
Quote sarah82 15-9-2019 09:26 AM
Sedih la kot.. Selama bi maybe dia x sangka kwn baik dia boleh berubah menjadi lelaki yg mencintai wanita.
Quote haruslah 15-9-2019 09:27 AM
Xpe...biase2 je bukan pegang ale pon
Sigh...
Quote Kurex 15-9-2019 09:33 AM
Rozman, dah kawen nanti, jangan kau feeling pompuan lagi, jangan nyanyi suara kepit, jangan curang dgn isteri, jangan madukan isteri dgn laki..
Quote Rogue98 15-9-2019 09:42 AM
Bukan Fazura sorang jer nangis.... Pengantin and kawan2 rapat diaorang semua pun nangis. Normal lah.... A lot of emotions masa wedding.
Quote jane_hopper 15-9-2019 09:42 AM
Over nau nau nau
Quote ALDRIN 15-9-2019 09:44 AM
Majlis ni mostly mengumpulkan pondan2 berkerak acah2 urban..siap pakai baju kurung bagai....walaupon muka korang sedeyyy noks.
Dengan V peha melimpah n assistant Faz yg over gedik attention seeker....camne Abdul bole tengok je ke or camner?
Quote KIM.K 15-9-2019 09:46 AM
Edited by KIM.K at 15-9-2019 11:03 AM

Sure sebak susah senang bersama. Akhirnya masing2 kembali pada fitrah

Aku pun besties ramai lelaki. Tapi cukuplah sekadar gentle tap on shoulder coz he's already married
Quote sokmogitu 15-9-2019 09:48 AM
Tak sangka Safiey Ilias pun salah seorang geng depa
Quote Minami2013 15-9-2019 09:52 AM
Ada komen yg bekap kata dah mcm family

Baik diam je kalau benda yg sah2 tak betul. Walaupun tau depa mmg rapat. In fact, byk je artis yg jenis jumpe cium pipi, peluk tak kira jantina.
Quote sukacactus 15-9-2019 09:53 AM
Mmg la haram tp si Abdul pun nak kesah apanya pegang2 dah bini dia pelakon, lbh dari tu pun dia dah biasa
Quote MatDeghem 15-9-2019 10:01 AM
Miss chilli sos tomyam  : Ya allah.. Terkejutnya  

Rotijohnz cheese leleh :  zikir .La illahaillallah..La illahaillallah  (Sambil menegrakkan tasbih ditgn dan goyang2 kepala )


pemenat tegar fattah sejak SPM


#sendaguraudipagiAhad








Quote dahlamadah.. 15-9-2019 10:04 AM
sejenis konsep dan pemikiran - apa salahnya..
Quote fox. 15-9-2019 10:10 AM
Hamboi khauu. Kemainnn!!
Quote fox. 15-9-2019 10:10 AM
Hamboi khauu. Kemainnn!!
Quote rotijohanz 15-9-2019 10:11 AM
Edited by rotijohanz at 15-9-2019 10:13 AM

retis urban ape nk heran uols.....lebih dr tu lagi theyols dh buat laki dk tepi jd tunggul kayu....
ade retis kertu bertdung blitup pun still dk kiss pipi muahmuah dgn retis jantan merangkap hanak hekan theyols.......ahgitu koserrrrrr

Lihat semua komen(462)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090083s Gzip On
To Top