Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

CARI Mohon Ampun Tunku!

14-9-2019 12:42 PM Komen: 245
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,

Ampun Tunku beribu-beribu ampun, sembah patik harap diampun.

Pagi ini, pihak Cari dimaklumkan tentang status di Twitter rasmi Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah bahawa Tunku dan Tuanku Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah pernah dikeji, difitnah, dituduh dan dimaki hamun di Cari.com.

Seperti mana sedia maklum, Cari.com.my merupakan sebuah forum yang menjadi platform terbesar di Malaysia untuk berkongsi segala informasi terkini.

Setiap pengguna yang berdaftar dengan Cari bebas berkongsi apa sahaja informasi asal kan tidak melanggar peraturan yang telah pihak kami gariskan antaranya dilarang menyebarkan fitnah dan menggunakan perkataan kesat.

Pihak kami mempunyai Moderator yang memantau forum dan thread yang dibuka oleh pengguna Cari namun mungkin terlepas pandang mengenai komen-komen yang menggunakan bahasa kesat, menyebarkan perkara yang tidak benar atau berbau fitnah terhadap Tunku dan Tuanku.

Namun, pihak Cari tidak akan berkompromi dengan mana-mana pengguna forum Cari yang melanggar peraturan forum dan pihak kami akan segera mencari komen negatif tersebut untuk tindakan susulan.

Diharapkan Tunku dan Tuanku sudi mengampunkan pihak Cari di atas kecuaian menapis komen-komen negatif di forum kami.

Ampun Tunku beribu-ribu ampun.





Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 245
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Lalalili66778 20-10-2019 10:45 PM
Haaaa... ayookk.. tahu cuak.. tgok rpa dah bising

Lain-lain Komen

Quote sarah82 14-9-2019 12:58 PM
Pemes RPA.. 3 thread tauu..
Quote Boomibulat 14-9-2019 01:06 PM
X berani la nk semoga2 kat ank dia tu..
Quote Catpaw 14-9-2019 01:12 PM
Amboi, banyaknya thread rpa, laku keras
Quote jalfa 14-9-2019 01:12 PM
Ampom tuanku..kami akan behave lepas ni...kami takut porom kena katup
Quote tulanglampai 14-9-2019 01:15 PM
mesti ramai search kan porum ni. hahaha
Quote supernaturalee 14-9-2019 01:15 PM
i repeat...cari is a BIG deal yaa






Quote sarah82 14-9-2019 01:17 PM
supernaturalee replied at 14-9-2019 01:15 PM
i repeat...cari is a BIG deal yaa

Opkos la.. Kalau tak lowyat porumer kata.. Cari porumer lain level punya bawang wokies.. Flip shawl
Quote Travelo 14-9-2019 01:18 PM
bijak RPA ni reverse phsyco para netizens..dia kata dia tak kisah sbb negara ni bebas bersuara dan dia agak tak setuju polis nak siasat etc..cara dia ni membuatkan netizen akan ada sympathy dan tak mengeji lagi after this especially pada yg mengeji tu..she is brilliant and smart..kalau lah artis yg kena keji dgn netizen,sudah tentu para artis tu akan fight balik dan secara xlansung, akan banyak lagi kejian yg mereka dapat..
Quote MadameOnion 14-9-2019 01:19 PM
RPA dgn nanaz paling mendunia di porem minggu ini
Quote KIM.K 14-9-2019 01:19 PM
Bila masa RPA minta maaf situ?

Korang ni ada masalah mild stupidity. Lambat sikit pembelajaran online. Tak tau bila masa nak membawang, bila nak hormat orang sampai orang baik2 rasa chuols biadap
Quote supernaturalee 14-9-2019 01:19 PM
sarah82 replied at 14-9-2019 01:17 PM
Opkos la.. Kalau tak lowyat porumer kata.. Cari porumer lain level punya bawang wokies.. Flip shaw ...

i double flip shawl



Quote sarah82 14-9-2019 01:20 PM
supernaturalee replied at 14-9-2019 01:19 PM
i double flip shawl

Hahahaha.. Jenuhhh..
Quote top5complete 14-9-2019 01:21 PM
rasakan, biar forumen tu kena tangkap polis, jangan suka hati nak tulis sesuatu pasal kerabat diraja ni, kerana mulut badan binasa
Quote KIM.K 14-9-2019 01:23 PM
supernaturalee: i repeat...cari is a BIG deal yaa


My first impression was old rotten outdated piece of forum but everybody is here tho
Quote Boomibulat 14-9-2019 01:25 PM
jalfa replied at 14-9-2019 01:12 PM
Ampom tuanku..kami akan behave lepas ni...kami takut porom kena katup

Ape nick beliau dulu sis..?
Quote sarah82 14-9-2019 01:26 PM
KIM.K replied at 14-9-2019 01:19 PM
Bila masa RPA minta maaf situ?

Korang ni ada masalah mild stupidity. Lambat sikit pembelajaran on ...

Kim.. Baca betul2...cari minta maaf kat RPA
Quote zehra2 14-9-2019 01:26 PM
sepatutnya admin mmg kena bertegas dgn forummer yg kurang ajor..
pd meka2 yg  mkn cili tu..  nak berpesan skit.. kejap jek kan RPA dah naik takhta..
elok dipanggil bersemuka jek dgn polis muka sekor2 yg kurang ajor dulu2  tu.

arnabkiut dulu pun kena angkut bkn kait dgn raja pun..  org tb3 je
Quote MeghanK 14-9-2019 01:27 PM
KIM.K replied at 14-9-2019 01:23 PM
My first impression was old rotten outdated piece of forum but everybody is here tho

indeed CaRi is an old rotten oudated whatever say you..please help yourself to deactivate your ID and register to other up to date forum if you can find one
Quote budaktua 14-9-2019 01:29 PM
i fill honoured...

tk salah pilih tmpt berforum...


Lihat semua komen(245)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.319973s Gzip On
To Top