Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aaron Aziz Nyaris-Nyaris Termakan Daging Khinzir

15-9-2019 09:40 AM| Komen: 67

Datuk Aaron Aziz berkongsi pengalaman ketika berlakon filem di Hong Kong baru-baru ini. Dia dan kru lakonan telah berlepas ke Hong Kong demi menjayakan filem terbaru yang berjudul Undercover Punch and Gun. 


Memetik laporan HLive, Aaron mengatakan semua urusan ketika dia berada di Hong Kong telah berjalan dengan lancar, namun ada beberapa perkara yang perlu dititikberatkan.

"Semua urusan berjalan dengan lancar ketika di Hong Kong, cuma ada beberapa perkara yang saya harus berjaga-jaga.

Mereka juga mengadakan suatu upacara bagi melancarkan proses penggambaran ketika berada di sana.


"Sebelum berlakon, mereka ada buat satu upacara berdasarkan kepercayaan mereka untuk melancarkan proses penggambaran.

Kena lebih peka ketika makan di sana kerana ada lauk yang nampak seperti ayam tetapi sebenarnya daging khinzir.

"Selain itu, saya juga harus berjaga-jaga ketika mahu makan, saya ada nampak lauk seperti ayam, nampak garing rupanya daging khinzir," ujarnya.

Selain Aaron, filem tersebut turut dibintangi oleh barisan pelakon popular Hong Kong seperti Philip Ng, Andy Onimal, Aka Chio dan ramai lagi. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Bangganya! - Yuna Masuk Iklan Apple Music

Komen Terbaru

Quote supermum 20-9-2019 12:04 PM
Aku suka hashtag dia. hahaha kadang2 lawak. Macam bapak2 baru discover hashtag. Memang bapak2 pun.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 15-9-2019 01:38 PM
Sian abg aren ajis...
Quote RatuDunia94 15-9-2019 01:41 PM
Baru lepas hantar kuih koci kat rumah jiran sambil2 sampaikan berita ni.. terkejut sheols dgr berita ni..
Quote cikkittydiva 15-9-2019 03:37 PM
ON JIRAN 34452 {:run
Quote epuepy 15-9-2019 04:08 PM
Cuss. Mcm ni punye berita pn masuk cari? Wth {:yameteh{:full
Quote chinta89 15-9-2019 04:31 PM
gtu je kisahnya??
Quote chinta89 15-9-2019 04:32 PM
kezzahhhhhhhhhhhhhh
Quote munchkin 15-9-2019 05:50 PM
Ok next


....
Quote seramado 15-9-2019 06:35 PM
Haha kesah
Quote BicaraHatiku 15-9-2019 06:48 PM
Tak payah Kong Kong...Bali pun bersepah babi guling.
Quote sehirkedi 15-9-2019 07:26 PM
Payah jua.. Makan sayur jelah..
Quote Carcosa 16-9-2019 12:10 AM
Aron Ajis ni mcm Keith Foo. Mula2 je hot. Bila dah femes, tak jaga badan. Terus pommmmm, membesar dgn jayanya. Terus career sendu du du du da di dam. {:nose
Quote nisako 16-9-2019 09:06 AM
lol ni pun nk bg tau.........
Quote Nham22 16-9-2019 09:12 AM
Aaron punye hashtag kemain panjang lebar.. Betol ka aaron yg tulis panjang2 tu... Banyak pulak mase die...mcm bbnu
Quote TerataiMelur02 16-9-2019 09:19 AM
Yelaaaaaaa
Quote greantea 16-9-2019 09:22 AM
nak bgtahu dia dpt tawaran berlakon sampai hong kong kan. kan kan kan kan kan
so senduuuuu......
Quote Pamelaloba 16-9-2019 09:22 AM
Tp iols suka tgk dia dgn family skrg. Dah ke arah islamic while kita tau singaporean yang lain cemana lifestyle derang kan
Quote slyfynx 16-9-2019 09:26 AM
So ini news ke? Adui la
Quote tikusmontok 16-9-2019 09:27 AM
Nham22 replied at 16-9-2019 09:12 AM
Aaron punye hashtag kemain panjang lebar.. Betol ka aaron yg tulis panjang2 tu... Banyak pulak mase  ...

Mcm sakai baru bljr hashtag kan
Quote Incanto 16-9-2019 09:31 AM
Carcosa replied at 16-9-2019 12:10 AM
Aron Ajis ni mcm Keith Foo. Mula2 je hot. Bila dah femes, tak jaga badan. Terus pommmmm, membesar dg ...

tapi dalam gambar atas tu nampak dah kurus

atau dia edit

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.690557s Gzip On
To Top