Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Tertanggung Rindu, Intan Najuwa Benci Berjauhan Dengan Tunang

13-9-2019 05:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 78

Foto: IG

Siapa tak rindu dengan tunang sendiri kan? Intan Najuwa pun sama.

Di Instagram, dia meluahkan rasa rindu yang teramat sangat pada Razrul Anwar Rusli kerana berasda jauh di sisinya.

Intan berkata, dia menjalani penggambaran di Langkawi dan disebabkan itulah tak dapat jumpa.



"Merindui tunangku. Tolong jadi baik semasa ketiadaan saya.Bencinya bila berjauhan dengan awak.

"Tapi saya faham kita kena kerja keras untuk capai matlamat hidup. Sentiasa mencintaimu!" tulisnya di Instagram.



Di ruangan komen, para peminat masing-masing mendoakan pasangan yang sama cantik sama padan ini supaya sentiasa berbahagia.

Ada juga yang sedih tengok Intan terpaksa berjauhan dengan yang tercinta.



Tabahlah ya Intan menghadapi saat-saat sukar begini. 

Dah habis shooting nanti luanglah masa bersama-sama okay? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 78
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Aaron Aziz Nyaris-Nyaris Termakan Daging Khinzir

Komen Terbaru

Quote da_vinci 17-9-2019 02:16 PM
mak kemut dan mak si kintan ni pun tak menyampah ek anak dara dok merenyam gini...klu mak aku dah kena dah cili

Lain-lain Komen

Quote munchkin 13-9-2019 06:09 PM
Ouh sedihnya. Laki ko tak dak tepon ka?
Quote buapakperut 13-9-2019 06:11 PM
rindu nak terjelir dalam lembugini
Quote wanawina 13-9-2019 06:11 PM
Mmg every ig post kena bukak thread kah? Ajojo.
Quote danieladam 13-9-2019 06:12 PM
Selain ruhainis dicop sebagai bohsia dok tayang pakwe, minah ni sekor lagi yg berederet cerita pasal pakwe. Meluat!
Quote Boomibulat 13-9-2019 06:17 PM
Ruhainies part 2..
Quote Gojesammy 13-9-2019 06:21 PM
New comer.... Hiburan tika cuti pnjang.
Quote virgo19 13-9-2019 06:22 PM
Dia ni boleh bergabung dgn ruhainies dan pakwe masing2, meletop kebabom berlawan2 sapa paling kaya dan romantik.
Quote sarah82 13-9-2019 06:24 PM
Setelah aku ulang tgk gambar bertunang depa.. Aku rasa muka depa berdua ada iras2...maaf laa mungkin mata aku kero
Quote SherryZass 13-9-2019 06:26 PM
Kemuts versi 2 ke ni?
Quote royaldanish 13-9-2019 06:28 PM
Ambik gambar jelir2 lidah cantik sangat ke? Org tua kata kalau selalu jelir lidah fefek yg kat bawah tu sama mulut tgh jelir lidah
Quote tuberoses 13-9-2019 06:42 PM
pertandingan boipren sape paling sweet hebat lomantik dan kaya...bf ruhainies vs tunang intan

tgk2 kang tunang intan dtg jenguk naik heli. eh
Quote fadz84 13-9-2019 06:44 PM
Berlawan2 ngn ruhainies kemut ye dia ni.. huhu.. x abis2 cite pasal tok laki..
Quote masnona 13-9-2019 06:45 PM
Beza artis korea. Kalau bcinta selagi booeh taknk org tahu
Quote awexgaban7 13-9-2019 06:59 PM
Ruhainih 2.0
Quote mintu 13-9-2019 07:16 PM
tgk la sape buka story tu..

bg iols, kisah si kemut lg menarik dr intan ni.
sbb nampak mcm bf kemut ikut je si kemut hadir award sana sini (based on dress up si kemut kt ig).

tunang intan ni, nmpk serius bebenar.. nmpk cam intan yg lebih sayang tunang dia.
Quote intanumbrella 13-9-2019 07:16 PM
Kevavian sumatra apakah ini...bnda ni pun boleh jd nk ada thread psal dia ni...kemurs no 2...kjp2 psal bf...bosan ngan kau ni dik
Quote barfi 13-9-2019 07:18 PM
Kau dan ruhainies boleh buat persatuan dik..

Persatuan artis lembam takde bakat yg mampu nya mengorat lelaki kaya je..

By the way muka tunang ko ada iras arwah suami hanni borhan tu la. Dengan bentuk badan pun sama
Quote bungarose 13-9-2019 07:20 PM
Walaupun tak kenal minah ni saper
Nasibnyer lebih baik ler dr ruhanis..... at least kehulu kehilir menayang lelaki...deyols dah bertunang. Lelaki itew da g meminang dan berniat nak memperisterikan intan. Si ruhanis...kehulu kehilir siap bawa makpak tapi xder aper2 ikatan pun kesian juger
Quote mizZue 13-9-2019 07:28 PM
Sbb dia muda kan..jd manja lah..tunang dia mesti syg sgt.org dewasa kan

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.169187s Gzip On
To Top