Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lufya Omar Sakit, Kemurungan! - Dakwa Dianiaya, Dipukul Suami Dari Awal Kahwin Lagi

13-9-2019 10:55 AM|Oleh: Saiful| Komen: 272

Ingat lagi dengan Lufya Omar? Pelakon ini mendakwa dianiaya oleh suaminya sendiri, Dr Che Muhammad Hafiz Che Baharum, 29.

Lufya,34 mendedahkan perkara berkenaan di Instagram miliknya dengan memuat naik paparan skrin yang menunjukkan akaunnya disekat oleh Hafiz.


Kredit: Astro Gempak

"Follow.. Unfollow.. Blocked? Follow.. Unfollow.. Blocked? Ni cara nak selesaikan masalah ke? Lari dari tanggungjawab sehingga masuk tiga bulan setengah berturut-turut.

"Jangan cakap isteri tak tutup aib suami kalau suami tu yang buka aib di dada! Dah cukup lama aku bersabar.

"Dah cukup lama aku dianiaya! Fitnah isteri kat keluarga macam-macam just to cover your BIG MISTAKES.

"Enough is enough. Aku bercita-cita nak jadi isteri solehah sebab tu aku diam sampai makan diri.

"Aku pernah sakit aku kemurungan tak sangka impian dan cita-cita nak jadi isteri solehah sesukar ini cubaannya," tulisnya.


Foto: IG

Malah, ibu anak satu itu juga mendakwa suaminya mula memberikan masalah seawal dari tiga bulan selepas berkahwin.

"Kesabaran aku diduga terlalu lama. Sejak tiga bulan kita berkahwin you dah buat penganiayaan yang tak terjangkau fikiran.

"Kesalahan itu kau ulang sehingga enam kali, aku diam.. Aku diam.. Aku diam sampai tak mampu aku pikul sendiri lagi. Luka kat badan tak sesakit luka kat dalam hati ni. Thank you so much," tambahnya.


Foto: IG

Tak pasti apa sebenarnya yang berlaku dan penganiayaan jenis apa. 

Semoga Lufya bertabah dan dapat menyelesaikan segalanya dengan baik.


Foto: IG

Takut pula sampai bercerai. Kesian dengan anak yang masih kecil. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 272
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Kalau Hamil Dah Beranak! - Sembilan Bulan Lepas Nikah Baru Raja Ilya Buat Majlis Resepsi

Komen Terbaru

Quote cicicumel 18-9-2019 08:00 PM
spy_caridotdot replied at 18-9-2019 12:00 AM
Abang speku, ni kes laki semburit ni! Kan dia kata luka di badan boleh hilang, luka di hati??

Lupya dah nafi dlm post ig dia uol.. bukan gay katanyer. fitnah semata. so dh boleh exclude punca laki dia gay.

Lain-lain Komen

Quote Xim 12-9-2019 09:18 PM
Seriously ? Siannye . Mudah2an ade jln utk berbaik semula . nmpk happy je dedulo
Quote missDollie 12-9-2019 09:19 PM
Kalau 6x mesti pasai pompuan lain.. Gitew iols speku..
Quote Em7 12-9-2019 09:19 PM
Memula iols ingat suami sheols gayah before kahwin dulu
Quote Em7 12-9-2019 09:20 PM
wuahhh cik nab siap bagi lovelove lagi, mungkin mengerti penderitaannya
Quote Cekgushilla 12-9-2019 09:28 PM
Wowww panas2 gusip skrg
Laki sheolls ni dokter kan
6 kali tu pukul kot kan.. tak kan l*w*t kot tah kenapa terpikir ke arah tu hahaha
Btw mmg takde org tgh ke between them sampai kena melalui ig ni
At least kwn or ahli keluarga yg plg dipercayai  menjadi org tgh if tak dpt nak reach to suami or isteri
Wish her all the best la dan semoga dipermudahkan urusan

Quote stania83 12-9-2019 09:28 PM
Lufya ni mcm his beard je.
Quote misuke 12-9-2019 09:29 PM
bukan laki dia doktor ke
Quote caprut 12-9-2019 09:32 PM
Bru ushar ig lufya ni smlm. Xde sgt gmbr husben dia. Ushar smlm pon sbb nk tau still brkasih syg ke sbb suami dia mcm gay je. Tp gay elok la
Quote Bunga88 12-9-2019 09:32 PM
Bukan nk kata la, tak kisah la suami or isteri kalau bagi silent treatment ni lagi dalam luka dia..sejenis manusia yg iols sgt x mengerti bila boleh diam gtu je kat pasangan yg dah halal. Klu bercinta tu paham la jgk.
Quote kakiah12 12-9-2019 09:33 PM
Akak syak mmg sejenis gayah.
Quote fliphair8 12-9-2019 09:34 PM
Waahhh panas2 ni....takkan laki mencurang kut? Mensemburit? Memukul? Tu jek yg aku bole pikir....nafkah 500 tak mungkin kut
Quote ahlisihircute 12-9-2019 09:40 PM
Ada gak gossip retis lain...dah muak dok baca gossip kemut dok Hari tayang cite bf x bermuka...n kisah nanaz n nab nak cerai tp x jd cerai ....
Quote SherryZass 12-9-2019 09:40 PM
Wow, panas. Looks like happy couple jer deolls. Hope semuanya baik2 aje
Quote Nham22 12-9-2019 09:42 PM
I speku 3 bulan kahwin lelaki die tak sentuh die kot... Hahaha.. Itu mmg satu penganiayaan yg amat memeritkan.. Hahaha
Quote sarah82 12-9-2019 09:43 PM
Ada suami yg kerja Bagus tambah pulak ensem payah jugaaa..
Quote YomiuriLandMae 12-9-2019 09:44 PM
wow shuben sheols kak pukul kah??
Quote friedfishsoup 12-9-2019 09:45 PM
Nham22 replied at 12-9-2019 09:42 PM
I speku 3 bulan kahwin lelaki die tak sentuh die kot... Hahaha.. Itu mmg satu penganiayaan yg amat m ...

I fikir yg sama juga.
Quote danieladam 12-9-2019 09:47 PM
missDollie replied at 12-9-2019 09:19 PM
Kalau 6x mesti pasai pompuan lain.. Gitew iols speku..

Chuols pasti 6x tu bukan lelaki? Hahaha
Quote rayray28 12-9-2019 09:48 PM
missDollie replied at 12-9-2019 09:19 PM
Kalau 6x mesti pasai pompuan lain.. Gitew iols speku..

Pempuan fine..tp if laki adoiii hina rasa

Lihat semua komen(272)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122177s Gzip On
To Top