Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Gila Seks Ke? 'Kunyit' Raba, Cium Pengawal Keselamatan Sampai Menangis

13-9-2019 10:27 AM Komen: 55
Seorang lelaki yang disifatkan kemaruk seks kini tular selepas dirakam cuba melakukan gangguan seksual terhadap lelaki lain yang dipercayai seorang pengawal keselamatan.

Dalam video berdurasi 21 saat yang kini beredar Instagram, lelaki berbadan gempal dan memakai baju berwarna biru itu menolak pengawal keselamatan di dinding dan kelihatan meraba selain cuba menciumnya.




Kejadian dirakamkan seorang netizen itu dipercaya berlaku di negara ini berdasarkan butiran percakapan dan lagu latarnya.

Dalam video tersebut, mangsa kelihatan terkejut dan cuba menolak lelaki terbabit.

Bagaimanapun, lelaki berkenaan meneruskan perbuatannya meraba dan cuba mencium pengawal keselamatan itu menyebabkan mangsa dilihat mengesat air matanya. 

Selepas itu, barulah lelaki gila seks berkenaan menghentikan perbuatannya.


Kredit foto: Instagram

Perbuatan lelaki dalam video tersebut mendapat kecaman ramai dengan lebih 80 ribu tontonan.

Ada netizen yang mempersendakan mangsa dengan mengatakan beliau berkelakuan seperti seorang wanita lemah kerana 'hanya menitiskan air mata' dan tidak melawan.

Bagaimanapun, ramai yang berpendapat bahawa perbuatan lelaki itu adalah satu tindakan buli dan gangguan seks dan perlu dipandang serius.


Kredit foto: Instagram

Sehingga kini, tidak ada sebarang pengesahan sama ada laporan polis telah dibuat susulan kejadian ini. Semoga pelaku gangguan seks ini diambil tindakan sewajarnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
6
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 55
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diss69 11-12-2019 01:24 PM
chicozinn replied at 13-9-2019 03:12 PM
tah2 kapel geyes ni..euuuwwww harap si gemok tu takde anak bini sebab muka n badan da srupa anak ber ...

Kalau ada ank bini, mcm mana laa perasaan deorang tu..

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 13-9-2019 11:20 AM
Gila punya pembuli
Quote RatuDunia94 13-9-2019 11:32 AM
Lbh kpd mcm guard tu mmg couple dgn gemuk tu.. tp merajuk. So si gemuk tu pujuk la.. kalau si gemuk tu tiba2 dtg peluk guard tu..  dia diam je mmg bodoh lah..
Quote Eric.n9 13-9-2019 12:04 PM
RatuDunia94 replied at 13-9-2019 11:32 AM
Lbh kpd mcm guard tu mmg couple dgn gemuk tu.. tp merajuk. So si gemuk tu pujuk la.. kalau si gemuk  ...

Agak manja cara penolakan si pak guard tu nampak gayanya....
Quote whadda 13-9-2019 01:02 PM
gaya macam pujuk kekasih je
Quote buragazz 13-9-2019 01:27 PM
Euww.. security tu pun hamlau.. ko tak boleh ke tendang si boyak tu.. klu aku bukan air mata muntah hijau siap ketulan2 ayam goreng kluar tgk ghuper mamat kunyit tu...
Quote bbasir 13-9-2019 01:35 PM
pujuk kekasih ni...
Quote gummiebear 13-9-2019 01:43 PM
Kenapa iols rasa mereka adalah couple yang bergaduh sebab pak guard tu tolak cam gitu jah.. kalau betul marah dah kena tendang kot

Ampun yachh kalau salah
Quote Gomea 13-9-2019 01:47 PM
Macam pasangan pakwe pakwe je. Kalau jantan straight kene kacau macam tu da lame makan penumbuk kot...
Quote ahlisihircute 13-9-2019 01:49 PM
Dua-dua kepam
Quote awanysss 13-9-2019 02:00 PM
gelinye gay ghupe gini.. helok la sikit...
Quote chicozinn 13-9-2019 03:12 PM
tah2 kapel geyes ni..euuuwwww harap si gemok tu takde anak bini sebab muka n badan da srupa anak berderet
Quote Catpaw 13-9-2019 04:16 PM
yuckkkkkk  nak muntahh

Quote misuke 13-9-2019 04:24 PM
kepamnya acik..
Quote rosasa 13-9-2019 04:27 PM
tak pyh jadi security la kalau lembik mcm tu
Quote Beautifulliar. 13-9-2019 04:58 PM
Aku ingatkn gay hensem2 selama ni. Rupanya muka xsiap pon gay jgk skrg ni. Klu aku jate jupe gay muka gini langsung xnaik napsu
Quote zie_indah 13-9-2019 09:39 PM
Huhu mcm couple ja moga diberi hidayah
Quote ikanmasin 14-9-2019 12:29 AM
couple kot..takde rasa malu dah kat public pun gitu ..
Quote tulanglampai 14-9-2019 01:39 PM
couple ni.

bf: alolololo sian die merajuk yeeeeee *sambil2 kiss
guard: taknak laaaa... jgn la. i merajuk ni


sawit
Quote fazamania 14-9-2019 02:39 PM
Stim pulak kita yg menengoknya.

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.201307s Gzip On
To Top