CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Akhirnya, Neelofa Pakai Baju Sesuai Dengan Tubuhnya. Siap Menang Lagi Tu!"

13-9-2019 10:57 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 41358| Komen: 198|Original author: Shimmer Shine

Description: Akhirnya, Neelofa memakai baju yang sesuai dengan tubuhnya. Patutlah. Michael Kors rupanya. Berada di New York Fashion Week Akhirnya, Neelofa menyarung busana yang sesuai dengan tubuhnya yang sedang-s ...




New York Fashion Week (NYFW) merubah penampilannya.

Neelofa yang selama ini dikritik kerana berpakaian Avant-gant tidak sesuai dengan tubuhnya, kini boleh berbangga dengan busana yang sangat kena dengan dirinya yang berketinggian wanita Asia.

Lebih menarik ialah Neelofa turut dinobatkan sebagai Award Most Hollywood. Jadi, siapa pereka busana yang dipakainya?

Patutlah lawa, pereka tersohor, Michael Kors yang mereka jaket bermotifkan harimau bintang dipadan dengan beg tangan motif sama bersama seluar hitam dan 'head gear' yang elegan.


IG

Kemenangan itu membuktikan yang Lofa juga turut setanding dengan selebriti berkaki panjang, asalkan bijak bermain dengan fesyen.

Turut dimuatkan sesi temuramah bersama pereka itu bagi membincangkan masa depan fesyen.


Terdahulu, Neelofa diberi peluang menggayakan busana pereka ternama, Tommy Hilfiger dan pereka itu sendiri yang menstailkan dirinya mengikut kriteria yang ditetapkan.

IG

Tampaknya Neelofa melangkah lagi setapak ke hadapan dengan mencipta peluang bertemu pereka tersohor. Jom kita lihat fesyen yang dipakainya sepanjang di NYFW.
IG
IG

IG
IG

Jadi, fesyen pelik yang dikenakannya selama ini bukanlah kerana dia tidak bijak berfesyen tetapi lebih kepada proses pencarian fesyen yang sesuai itu sendiri.

Mungkin Neelofa perlu mengambil idea pereka tersohor ini untuk mencipta baju yang kena dengan tubuh setiap individu nanti.

Turut bersama Neelofa di New York ialah pasangan sepadan Scha Al Yahya dan Awal Ashari.- CARI 

5

Bagus

Marah
2

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 13-9-2019 11:25 AM
Tp mmg mostly fesyen yg di reka pereka inteneational mmg ikut model2 european standard. 6 feet tall.. kalau umah asia below 5 feet pakai mmg x kena.
Quote Kurex 13-9-2019 11:25 AM
yelah, kau punya stylist dekat malaysia ni pun dress up desa..  
Quote mieymiey 13-9-2019 11:32 AM
Firstly, Lofa kena sedar ketinggian dia. Kalau fesyen tu kena dengan bentuk tubuh dan tinggi dia, cantik jer dia pakai. Tapi tu la, dia try hard sangat nak jadi tinggi.
Quote SherryZass 13-9-2019 11:32 AM
Hajah cantek cukup pakej gitteww. Tapi tak cukup tinggi jah
Quote September14 13-9-2019 11:33 AM
Hebat dia jmpa n pkai bju pereka international bukan cikai2 lak tu. Retis lain setakat dgn rizman ruzaini, rizalman jah.
Quote unguaurora 13-9-2019 11:35 AM
Hmmm x cantik pun?!
Quote royaldanish 13-9-2019 11:37 AM
Dapat apa?
Quote MamaHafiz2012 13-9-2019 11:38 AM
Stunning....mmg cantik la dressing kali ni hajah ya!
Quote Boomibulat 13-9-2019 11:41 AM
Lofa pakai ape pn cntk..x pakai ape2 lg cntk..
Quote Boomibulat 13-9-2019 11:58 AM
September14 replied at 13-9-2019 11:33 AM
Hebat dia jmpa n pkai bju pereka international bukan cikai2 lak tu. Retis lain setakat dgn rizman ru ...

Insyaallah kain kapan nti lofa pakai rekaan tempatan sis..
Quote meow_tompok 13-9-2019 12:04 PM
gamba second last lawa (tanpa topi)




Quote wadiunong 13-9-2019 12:06 PM
iols rasa sejak Lopa berkawan dengan Rizalman, fesyen sheols ada improvement
Quote shernazz 13-9-2019 12:06 PM
Iols.minat baju tory burch tu...
Hur hur hurrr
Quote olezzeli17 13-9-2019 12:07 PM
Boomibulat replied at 13-9-2019 11:58 AM
Insyaallah kain kapan nti lofa pakai rekaan tempatan sis..

Hahaha.. Win la.. Rekaan kain kapan pun minimalis.. Hehehe
Quote Atata 13-9-2019 12:09 PM
She mmg cantek. Konsepnya tak segan nak jual muka dia d persada antarabangsa. Just obviously she nampak tua dah sikit. Agak ketara muka tu dah jd muka wanita 30an
Quote Telolet 13-9-2019 12:10 PM
lofa selalu tak alter labuh seluar dia, so nampak lagi katik walaupun dengan heels. tapi yang ni nampak kena la dengan dia sebab dialter kot so good job stylist sheols.
Quote shark_eow7 13-9-2019 12:11 PM
yg ni lawa. suka tgk
Quote Boomibulat 13-9-2019 12:12 PM
olezzeli17 replied at 13-9-2019 12:07 PM
Hahaha.. Win la.. Rekaan kain kapan pun minimalis.. Hehehe

Ya sis..tatkala saat itu tiba tiada lagi kelibat marcjacob..yg ada hanyalah kelibat mat yaakob si penggali kubur yg sibuk bertanya saiz si mati..
bkn utk dibuat baju tp utk ukuran lubang kubur..
Quote Suci_Murni 13-9-2019 12:16 PM
baju kemeja putih yang dia pakai tu memula pandang macam baju mak guard kat opis...

Lihat semua komen(198)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 04:19 PM GMT+8 , Processed in 0.130377 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top