Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Tak Tahu, Mungkin Tom Hanks Kot" - Sharnaaz Tak Tahu Pasal Tweet Sindiran Neelofa

12-9-2019 05:30 PM|SakuraJo| Komen: 122

Kisah rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad, 34 sekali lagi menjadi bualan hangat selepas pelakon itu dilaporkan menolak permohonan cerai isterinya, Noor Nabila, 34 pada 27 Ogos lalu.

Ia juga disulami dengan kisah apabila adik iparnya, Neelofa seakan-akan menulis tweet yang menujukan kepadanya semalam.

Menerusi tweet yang tular itu, Neelofa seperti sedang menyindir seseorang dan ramai yang mengaitkan dengan Sharnaaz. 


Kredit foto: IG

Pun begitu, Sharnaaz akhirnya membuka mulut tentang hal ini. Katanya, dia tidak tahu-menahu dengan tweet tersebut, malah sama ada ia ditujukan buat siapa.

"Saya tak tahu dan tak penting," katanya kepada Harian Metro.


Sharnaaz juga nampaknya tidak mahu mengambil pusing hal itu.

"Saya tak tahu, mungkin Tom Hanks kot," katanya lagi. 

IG
Menerusi laman IG, Sharnaaz dilihat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang sering mendoakan diri dan keluarganya.

"Terima kasih atas doa semua. Saya doa Allah rahmati setiap insan mendoakan saya dan keluarga. Terima kasih," tulisnya di IG stories. 

IG
Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 122
Komen

Previous : Korang Memang Nak Orang Terjun Gaung Ke? Patutlah RPA Pun Tutup Twitter - Alyah

Next       : Tanggal Purdah Serta Bio 'Ibu Tunggal', PU Abu Dan Hana Azraa Sudah Berpisah?

Komen Terbaru

Quote nafham 14-9-2019 08:18 PM
Shanat ni hensem. Jenis ala2 badboy dlm kategori sensual.

Lain-lain Komen

Quote didinfriends 12-9-2019 05:36 PM
Umur dah 3 series pun akal tak matang. Nak handle social media pun tak reti. Kesian la laki ko nanti, abis hal dalam kain masuk kat ig.
Quote gebugebas 12-9-2019 05:47 PM
Kahkahkah..ambik ko nanaih bgi setepek..tok hans khen nanaih nk ckp sbnrnye
Quote Boomibulat 12-9-2019 05:52 PM
Semoga lofa x mendedahkan kisah rumahtangga kami kat socmed nti...
Quote sarah82 12-9-2019 05:55 PM
Boomibulat replied at 12-9-2019 05:52 PM
Semoga lofa x mendedahkan kisah rumahtangga kami kat socmed nti...

Brp byk isteri ang nak ada boomi?
Quote September14 12-9-2019 05:58 PM
Sebijik muka nabila gmbr pakai bju oren tu
Quote cikus 12-9-2019 06:19 PM
Bagu tahu langit tinggi rendah....dolu2 mcm2 kata org lain...la nie patah blk kat idung dia....
Quote YomiuriLandMae 12-9-2019 06:24 PM
toksah di layan nanas adik ipar kau tu..
Quote Madel 12-9-2019 06:29 PM
Tom Hanks ke atok Hans
Hukhuk
Quote MatDeghem 12-9-2019 06:29 PM
Nama tok pinas baru... TOm HANk
Quote boojaat 12-9-2019 06:30 PM
Hahahhaha.. siapa ntah aritu sindir fatah n fazura masa anugerah apa ntah.. tom cruise ..  skrg ni tom hanks pulak
Quote famri7 12-9-2019 06:59 PM
Sekufu sis..selaknyalah.
Quote Kurex 12-9-2019 07:16 PM
Baguslah, dua2 suka menyindir
Quote AbukRokok 12-9-2019 08:11 PM
ko amik neelfoa jadi bini kedua.... siblings burger
Quote missinpiece 12-9-2019 08:33 PM
Tengok gambar ni n tutup mulot hangsuang beliau boleh dikatakan sedap jugak mata memandang. Tapi tu laaa
Quote Cable 12-9-2019 08:46 PM
sarah82 replied at 12-9-2019 09:55 AM
Brp byk isteri ang nak ada boomi?

bujang lg dia tu...multinick lg satu pn rajin kat bod lawak..konon lawak la konon
Quote Cable 12-9-2019 08:47 PM
AbukRokok replied at 12-9-2019 12:11 PM
ko amik neelfoa jadi bini kedua.... siblings burger

ko cri bini ko sndiri dlu bru rekemen bini kt orng...asyik pebinikn dinding je..smpai bile?
Quote aammyy 12-9-2019 08:54 PM
TT, tu igstory. Ni haa tweet
Quote munchkin 12-9-2019 08:57 PM
Aku sokong kak nab.

Org dah tak nak. Lepas kan ajalah.
Quote Cable 12-9-2019 08:59 PM
munchkin replied at 12-9-2019 12:57 PM
Aku sokong kak nab.

Org dah tak nak. Lepas kan ajalah.

lme x nmpk ko munchkin...x lepak ci dah ke? ape belonggok kt thread orng nk becerai ni?

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120037s Gzip On
To Top