Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Korang Memang Nak Orang Terjun Gaung Ke? Patutlah RPA Pun Tutup Twitter - Alyah

12-9-2019 03:28 PM|Oleh: LilRose| Komen: 33

Menjadi seorang selebriti memang memenatkan. Setiap tindak-tanduk mendapat kritikan, Serba-serbi tak kena!


Kredit foto: IG

Terbaru, penyanyi Datin Alyah berasa terkilan apabila segelintir pihak seolah-olah dengki dengannya.

Dalam kemas kini terbaru di Instagramnya, Alyah memuat naik gambar bersama keluarga suaminya, Datuk Ramli MS.


Kredit foto: IG

Bagaimanapun, rata-rata komen ditinggalkan warganet mengundang rasa sedih Alyah.


Kredit foto: IG

Alyah kemudian meluahkan rasa sakit hatinya itu di Insta Story.

"Agaknya korang memang nak tengok orang terjun gaung ke apa?

"Patutlah (Permaisuri) Agong pun tutup akaun (Twitter)," luahnya.


Kredit foto: IG

Patut ke tak patut Alyah melenting? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 33
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : "Saya Tak Tahu, Mungkin Tom Hanks Kot" - Sharnaaz Tak Tahu Pasal Tweet Sindiran Neelofa

Komen Terbaru

Quote mizruncing 13-9-2019 03:09 PM
ntah laa klu ikt kan xde pn komen triggered. chill jela reply. ni mcm nk cari gaduh plak. netizen biasa laa mengusik membawang no 1. buat sakit otak je nk reply komen yg menyakitkan ati satu2

Lain-lain Komen

Quote boojaat 12-9-2019 03:32 PM
Hahahhaha.. itu tanda dia masih ada peminat.. kalau xda peminat, org x komen pun..
Quote YomiuriLandMae 12-9-2019 03:36 PM
sng je kalo nama nak kekal relevant dlm forum ni.. komen sikit psl isu2 semasa yg hangat then tadaaa... one benang for you!
Quote sleepandream 12-9-2019 04:05 PM
kau tu retis... semua benda dekat socmed memangla orang menyibuk...
kalau takleh hadap benda gini baik private kan or tutup komen jah..
Quote kucingitam 12-9-2019 04:09 PM
cer letak gambar tok ram suap nasi kandar dlm kereta plak..tgk apa kata pemenat...hihi
Quote Cable 12-9-2019 04:14 PM
kucingitam replied at 12-9-2019 08:09 AM
cer letak gambar tok ram suap nasi kandar dlm kereta plak..tgk apa kata pemenat...hihi

aku kdng2 kompiuz ko ngn forummer pengecatbintang...x taju npe..ko ngn dia skandal ke cane erk?
Quote kucingitam 12-9-2019 04:16 PM
Cable replied at 12-9-2019 04:14 PM
aku kdng2 kompiuz ko ngn forummer pengecatbintang...x taju npe..ko ngn dia skandal ke cane erk?

hahahah...tiada kena mengena dengan yang idup mahupun yang mati..

Quote Kurex 12-9-2019 04:45 PM
Wow tin yah, sape yg pakai seluar pendek kanan sekali??
Quote edoraixora 12-9-2019 04:59 PM
Alyah penah post pic dgn anak2 tiri tak
Quote MatDeghem 12-9-2019 05:10 PM
have confident on yourself lah makcik.  tak payah layan acik2 bawang ......




Quote mieymiey 12-9-2019 05:17 PM
Dah nama pun public figure, sampai celah bedah ko pun netizen akan bawangkan.
Quote Suchi 12-9-2019 05:41 PM
Saya suka MV lagu Meluruh tu

Hasil kerja Ghaz abu bakar selalu cantik2, suka sgt
Quote jalfa 12-9-2019 05:58 PM
Ya amporn.nets tulis gitu je pon terus melenting meroyan karang story..ko dah kenapa yahh..patutla rms bolayaan aje.hahhahh
Quote famri7 12-9-2019 07:23 PM
Dumb bitch.
Quote KIM.K 12-9-2019 07:31 PM
Memang ramai yang bodoh dalam forum. Elok pun kena tulah lepas membawang. Sendiri mau ingat lah ya

Kepada Tuanku RPA janganlah tuanku tarik diri walaupun sekali selepas ini. Gulaikan cukup2 geng haterz dan penyamar yang membenci tuanku. Ada masa menjadi baik, dan ada masa menjadi raja
Quote KIM.K 12-9-2019 07:32 PM
YomiuriLandMae replied at 12-9-2019 03:36 PM
sng je kalo nama nak kekal relevant dlm forum ni.. komen sikit psl isu2 semasa yg hangat then tadaaa ...

Nais. Ramai sikit mangsa tulah I

Barulah eksperimen tulah tu dipercayai dengan gerunnya
Quote awexgaban7 12-9-2019 07:43 PM
Kalau takot dilambung ombak... jangan berumah ditepi pantaii
Quote RatuDunia94 12-9-2019 07:48 PM
Boleh tak netizen jawab..

Abis korang retis2 ni nak hadap komen puji pujian je ke 24 jam?
Quote dineo 12-9-2019 07:53 PM
aku pon pernah shut down twiter fb ig semua
penat oii kena stalk hari2 ...

aman la kejap 6 bulan off pastu i bukak balik pon x post apa2 ,,, gmbr pon tinggal yg view jer .. yg ada famili and muka i semua i private
Quote makneng 12-9-2019 07:57 PM
Patut ko buat dek je tin oiiii... Diorg tu komen bukan apa.. Kang screenshot bg kat member woiiii retis reply komen aku woiii... Ko hader.. Ha camtuhhh

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085797s Gzip On
To Top