Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Anak Teruna Sheila Rusly Bercinta Dengan Chacha Maembong?

12-9-2019 02:55 PM|Oleh: Saiful| Komen: 127

Dah besar anak teruna Sheila Rusly dan Jinggo. Dah boleh kahwin!

Sebelum ini Uzair pernah dikaitkan dengan adik pelakon Fasha Sandha iaitu Elisya Sandha.

Tapi, baru-baru ini ramai pula terkejut bila dia memuat naik gambar bersama adik Emma Maembong, Cacha Maembong.


Foto: IG

Bukan main rapat, dah macam nak berpeluk.

Yang menariknya, Jinggo pun meninggalkan komen "Saper tu..."

Tak ketinggalan, beberapa artis seperti Azar Azmi, Johan dan Ozlynn, Naim Daniel dan Zarul Umbrella pun ada komen mengusik.



Bila tengok betul-betul pada gambar, macam ada yang tak kena. Macam disunting. Perasan tak?

Bagaimanapun, persoalan yang lebih penting sekarang adakah ada sesuatu atau apa-apa hubungan istimewa di antara Chacha dan Uzair.




Bakal menantu ke ni? Apa kata Sis Sheila Rusly? Restu ke tidak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4
Komen: 127
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Hebat Dan Bangganya" - Kembar Cilik Upin Ipin Menang Anugerah Di Kanada

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 17-9-2019 12:16 PM
Cacha ni mcam bimbo semacam. Nmpak benor xcerdik. Cantik pun tak. Dia ni retis tibaiunta ka

Lain-lain Komen

Quote Kurex 12-9-2019 03:04 PM
Kenapa gaydar aku berdenting ni??? Sambil ada kilat dekat background..
Quote kakyungpilah85 12-9-2019 03:18 PM
xpayah laa cyst amik anak kembong ni jd menantu cyst...dah wape kali kena celup dek banyak jantan dah...
Quote LembingDayanti 12-9-2019 03:18 PM
busuk nya muka anak shila rusly
Quote mieymiey 12-9-2019 03:19 PM
Minah ni sama jenis jer dengan kakak dia, touch & go.
Quote jijilaaa 12-9-2019 03:20 PM
xpayah la sis...tah2 si kembong ni tak kenal pun ikan kembong...cane nak masuk dapur masak dgn sis
Quote nanie 12-9-2019 03:21 PM
cyst selalu puji anak dia hensem walopon nampak busuk
Quote cha-cha 12-9-2019 03:25 PM
Pelik nya laki tu
Quote sigur/ros 12-9-2019 03:25 PM
sepadan kot? yang lelaki dressing mcm samseng pakai rantai segala
Quote unguaurora 12-9-2019 03:25 PM
Kurex replied at 12-9-2019 03:04 PM
Kenapa gaydar aku berdenting ni??? Sambil ada kilat dekat background..

X nak semoga ke? U kan gay jugekkk
Quote fa1982 12-9-2019 03:32 PM
Restu ke sistur nanti?

Tapi memang nampak edit kan gambar tu
Quote sweetgirl 12-9-2019 03:32 PM
sigur/ros replied at 12-9-2019 03:25 PM
sepadan kot? yang lelaki dressing mcm samseng pakai rantai segala

hey u jgn ckp mcm tu tau... nti cyst shila marah... anak dia solat x tinggal hokey walaupun slalu peluk2 pompuan hehehehehe

Quote Acikgomen 12-9-2019 03:33 PM
nanie replied at 12-9-2019 03:21 PM
cyst selalu puji anak dia hensem walopon nampak busuk

Besa la tuh zisss
Mak mana nak ckp anak dia buruk
Si kinah ting tong yg sewel tu pun kakak heshe jek yg kata kinah sejak kecik muka huduh buruk segala sudut. Mak deyols jah yg aman2 layan heshe bagai puteri
Quote YomiuriLandMae 12-9-2019 03:34 PM
bakalan nyawa sis.. in the making.. tibberrrr
Quote Linopot 12-9-2019 03:35 PM
hmmm.. Kita tggu apa kata cyst nnt
Quote Kurex 12-9-2019 03:36 PM
unguaurora replied at 12-9-2019 03:25 PM
X nak semoga ke? U kan gay jugekkk

Tak minat.. Tapi apa salahnya kalau cuma lepaskan ngantuk atas lengan dia.. Orang memberi, kita terima dgn hati terbuka
Quote mixed 12-9-2019 03:38 PM
kakyungpilah85 replied at 12-9-2019 03:18 PM
xpayah laa cyst amik anak kembong ni jd menantu cyst...dah wape kali kena celup dek banyak jantan da ...

bf cina yg keja di club mlm dah xda ke ?

kemain dah rupa laki bini melekat x hengat
Quote sigur/ros 12-9-2019 03:38 PM
sweetgirl replied at 12-9-2019 03:32 PM
hey u jgn ckp mcm tu tau... nti cyst shila marah... anak dia solat x tinggal hokey walaupun slalu  ...

yeke chuolsssss... kalau gituuhhh iols nak ucap ALHAMDULILLAH versi ketuk-ketuk ramadan... tk sangka cyst sejenis suka memuji anak di sosial media yerrr..
*tangan ke bahu mata ke atas*

Quote abangadek 12-9-2019 03:39 PM
ank cyst muka cyst angatttt
Quote Queenmastani 12-9-2019 03:40 PM
Patut la janna tknk

Lihat semua komen(127)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.148567s Gzip On
To Top