Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

RPA Tutup Akaun Twitter, Kementerian Keluar Kenyataan Rasmi Petang Ini - Gobind

12-9-2019 02:21 PM Komen: 147
Beri saya sedikit masa untuk saya semak sebelum saya membuat satu komen atau kenyataan berkenaan perkara ini."

Menteri Komunikasi dan Multimedia Gobind Singh Deo berkata demikian ketika mengulas mengenai penutupan akaun Twitter rasmi milik Raja Permaisuri Agong, Tunku Hajjah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah iaitu @cheminahsayang.


Foto: YouTube

Katanya, pihaknya akan mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung perkara itu petang ini.

Saya dimaklumkan perkara ini (isu penutupan akaun Twitter milik Raja Permaisuri Agong) pagi tadi. Saya belum melihat secara terperinci mengenai perkara ini.

Saya akan minta laporan apabila kembali ke pejabat selepas ini, kemudian akan buat keputusan. Kita lihat dulu, tengok dulu," katanya seperti dipetik daripada Harian Metro. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 147
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote noryla 26-9-2019 04:17 PM
Edited by noryla at 26-9-2019 04:20 PM

mmg ada baca the tweet after dia block tu
tp x lyn pon sbb maleh nk lyn org2 yg merempan x tentu hala ni
bukannye xle scroll kalau xnak baca..


Lain-lain Komen

Quote Kurex 12-9-2019 02:25 PM
RPA @azmee06 , masuk la porem balik..

- Maha Naagrani Kurex
Quote Cable 12-9-2019 02:25 PM
msti dak yg block cyber bully tu pairoparia...pairoparia x ske institusi diraja..tp dia syg modi...jai hind!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote watie79 12-9-2019 02:26 PM
hmmm...Tuanku Zara jah elok2 diam tak perlu berkicau di twidderraya sana
Quote Cable 12-9-2019 02:29 PM
Kurex replied at 12-9-2019 06:25 AM
RPA @azmee06 , masuk la porem balik..

- Maha Naagrani Kurex

ko bangsa pairoparia ke? leh la kawin ngn pairoparia
Quote Burong_Hantuk 12-9-2019 02:31 PM
Kurex replied at 12-9-2019 02:25 PM
RPA @azmee06 , masuk la porem balik..

- Maha Naagrani Kurex

@azmee06 ada id lain di porom nih..
Quote top5complete 12-9-2019 02:32 PM
jom follow page facebook paling best di malaysia: https://www.facebook.com/pplawaknews
Quote sarah82 12-9-2019 02:37 PM
Masak la budak2 tu.. Adoiii..
Quote kabukiman 12-9-2019 02:44 PM
sarah82 replied at 12-9-2019 02:37 PM
Masak la budak2 tu.. Adoiii..

Apa kesnya?
Quote sarah82 12-9-2019 02:46 PM
kabukiman replied at 12-9-2019 02:44 PM
Apa kesnya?

Tak salah aku.. Depa block lps tu viralkan bangga block RPA..yg seorg pulak twitter kata pemuja berhala manusia something mcm tu.. RPA sentap la.. Dah la kes sebelum ni kata RPA kebudak-budakan dok snap gambar..

Budak2 twitter ni kekadang tak berapa cerdik mcm IG juga.
Quote Kurex 12-9-2019 02:48 PM
Cable replied at 12-9-2019 02:29 PM
ko bangsa pairoparia ke? leh la kawin ngn pairoparia

Kau bangsa kiasu bukit macam asdan mix dgn kerala dess, boleh trisam dgn dorang.. Boleh daftar jadi ahli dapig lepas tu
Quote Kurex 12-9-2019 02:49 PM
Burong_Hantuk replied at 12-9-2019 02:31 PM
@azmee06 ada id lain di porom nih..

Siapa?? Cuba tag....
Quote TalibanRock 12-9-2019 02:56 PM
Ni haaa
IMG_20190912_112847.jpg IMG_20190912_112907.jpg
Quote riyadhK 12-9-2019 03:20 PM
TalibanRock replied at 12-9-2019 02:56 PM
Ni haaa

Wujud LG ke acc 4 ekor ni?
Quote Cable 12-9-2019 03:22 PM
Kurex replied at 12-9-2019 06:48 AM
Kau bangsa kiasu bukit macam asdan mix dgn kerala dess, boleh trisam dgn dorang.. Boleh daftar jad ...

boomibulat krja kat jalan tuanku abdul rahman..leh la ko mndubo ngn dia...pairoparia lak dri melaka..dia pn ske dubo2 ni
Quote Cable 12-9-2019 03:23 PM

anis khalidi tutup akaun....tu la..bongok sngt..kn?
Quote Cable 12-9-2019 03:24 PM
riyadhK replied at 12-9-2019 07:20 AM
Wujud LG ke acc 4 ekor ni?

anis khalidi da ttp akaun..tu la bongok sngt...bongok cam pairoparia pac tu bias n conflict
Quote TalibanRock 12-9-2019 03:27 PM
Cable replied at 12-9-2019 03:23 PM
anis khalidi tutup akaun....tu la..bongok sngt..kn?

kini laki die plak kene lahar dek netizen
Quote mizruncing 12-9-2019 03:31 PM
lahhhhhh ape laa bbnu ni. jgn main2 dgn istana taw. korg ni buat RPA tu mcm kawan2 korg je ek
Quote Kurex 12-9-2019 03:35 PM
Cable replied at 12-9-2019 03:22 PM
boomibulat krja kat jalan tuanku abdul rahman..leh la ko mndubo ngn dia...pairoparia lak dri melak ...

Kau yg nak dubo dorang, kau petik nama aku semata nak cover kehendak kau

Lihat semua komen(147)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.248907s Gzip On
To Top