Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bapa Campak Bayi Dalam Sungai Sebelum Masuk Pub

12-9-2019 01:25 PM Komen: 13
Bayi lelaki berusia 11 bulan maut selepas dicampak ke sungai dari sebuah jambatan sebelum suspek dilihat mengunjungi pub berhampiran.

Lelaki berusia 22 tahun yang dipercayai bapa kepada mangsa ditahan di pub Lock Keeper di Radcliffe, Greater Manchester kira-kira jam 4.30 petang semalam, lapor The Sun.

Menurut saksi, sejurus tindakan kejamnya itu, lelaki terbabit berjalan menuju ke pub berkenaan dan dilihat memesan minuman.



Suspek ditahan beberapa minit kemudian selepas polis menerima aduan.

Difahamkan, anggota bomba menyelamatkan bayi itu kira-kira 100 meter dari jambatan berkenaan.

Bagaimanapun, paramedik kemudian mengesahkan mangsa meninggal dunia dan polis melancarkan siasatan berhubung kejadian.



Menurut anak perempuan pelayan bar di situ, suspek berkata dia tidak memiliki wang ketika memesan minuman sebelum ramai orang datang dan menjerit terdapat bayi terjatuh dalam sungai.

Namun, suspek dilihat tidak menunjukkan sebarang reaksi sebelum memberitahu salah seorang pelanggan bahawa dia baru sahaja mencampakkan bayinya ke dalam sungai berkenaan.


Foto: The Sun

Dua jentera bomba, ambulans dan helikopter polis dikerahkan ke lokasi sebaik menerima panggilan kecemasan mengenai kejadian.

Superintendan Detektif Jamie Daniels berkata, pihaknya sudah menahan suspek dan sedang menyiasat motif pembunuhan itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Buritan 9-10-2019 05:51 AM
dua_chzy replied at 12-9-2019 09:28 PM
Kokesen klas blakang grammar hazab mana hada mahu pakai safety2. Yang deyol tahu ngesek then beran ...

Kokesen pun mcm rohingya jugakk..

Lain-lain Komen

Quote kimsa-ra 12-9-2019 01:37 PM
Gila...tak waras..
Quote MsKathryn 12-9-2019 01:52 PM
Mental x btl
Quote cmf_premierleag 12-9-2019 01:54 PM
ummah kokesen pujaan meleis pprt
Quote whadda 12-9-2019 02:39 PM
bangga pulak tu cakap ngan orang lain baru campak bayi
Quote Artemesiaa 12-9-2019 03:26 PM
Mental ler tu sebab tak sedia nak ada anak tetiba gf bagi suruh bela
Quote leylapple 12-9-2019 03:53 PM
ini kena sindrom meroyan jugak ker?
Quote VirusDetected 12-9-2019 04:00 PM
MENTAL....
Quote kualibesi 12-9-2019 05:28 PM
gilo.. xready jd bapak kot nye
Quote mata.kail 12-9-2019 05:39 PM
Muda lagi tu 22 tahun...pakailah safety kalau belum ready nak jadi bapa..ehhh..suka betul buat..tapi jaga stress..kalau x mampu beli safety jangan buat...
Quote Gomea 12-9-2019 09:22 PM
Gila!!   
Quote dua_chzy 12-9-2019 09:28 PM
mata.kail replied at 12-9-2019 05:39 PM
Muda lagi tu 22 tahun...pakailah safety kalau belum ready nak jadi bapa..ehhh..suka betul buat..tapi ...

Kokesen klas blakang grammar hazab mana hada mahu pakai safety2. Yang deyol tahu ngesek then beranak macam lipas jah.
Quote diss69 9-10-2019 05:35 AM
Memang gilaa
Quote Buritan 9-10-2019 05:51 AM
dua_chzy replied at 12-9-2019 09:28 PM
Kokesen klas blakang grammar hazab mana hada mahu pakai safety2. Yang deyol tahu ngesek then beran ...

Kokesen pun mcm rohingya jugakk..

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.958819s Gzip On
To Top