Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Berapa Gaji Daddy Sejam?" - Anak Aaron Aziz Sedih Tak Mampu Bayar Masa Bersama Ayahnya

12-9-2019 12:27 PM|Shimmer Shine| Komen: 87



Bukan mudah menjadi anak selebriti, terpaksa berhadapan dengan populariti serta kesibukan ayah dan ibu masing-masing. 

Mungkin itulah yang dialami oleh anak aktor, Dato' Aaron Aziz apabila bertanyakan berapa sejam gaji ayahnya. 

Ig

Dahlia Arissa, 9 yang juga anak bongsunya bertanyakan soalan tersebut kepada ibunya, Datin Diyana Halik. Selepas Diyana menjawabnya, Dahlia menyatakan bayaran yang diterima Aaron terlalu mahal!

Ia menyebabkan Dahlia berasa sedih kerana dia cuma mahu meluangkan masa sejam hingga 2 jam sahaja, tetapi kecewa kerana tidak mampu membayarnya.


Ia membuatkan Aaron turut sedih lalu terus pulang ke rumah untuk membawa Dahlia keluar.

Dengan pelbagai tanda pagar, Aaron ternyata mengesali dengan kejadian tersebut tetapi tetap akan meluangkan masa kerana anak-anak adalah amanah.

Ia turut mendapat perhatian warganet yang terasa sayu dengan perkongsian tersebut. Sesungguhnya, masa itu sangat berharga apatah lagi untuk anak sekecil Dahlia.

Ig

Selain Dahlia, Aaron turut dikurniakan Danish Anaqi,15 dan Dwi Ariana, 13.

Kisah ini adalah kisah biasa tentang kasih sayang anak kepada ibu bapanya. Namun ia akan menjadi luar biasa jika kekosongan tersebut tidak diisi sebaiknya oleh ibu bapa. Jadi, Aaron Aziz cuba memberikan yang terbaik untuk anak-anaknya. Semoga institusi keluarga kita jua begitu ya. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 87
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Korang Memang Nak Orang Terjun Gaung Ke? Patutlah RPA Pun Tutup Twitter - Alyah

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 16-9-2019 11:22 PM
Akak suka pemili Aaron ni. Yang penting anak2 dia suma soft spoken dan well mannered takda nak terkinja2 macam beruk kena belacan if bercakap or bergurau sesama family members.

Lain-lain Komen

Quote Victorioussss 12-9-2019 12:31 PM
@Kurex xnk tnya ke semalam berapa?
Quote Kurex 12-9-2019 12:34 PM
Victorioussss replied at 12-9-2019 12:31 PM
@Kurex xnk tnya ke semalam berapa?

Aaron kata, cuma bayar dgn balasan kasih sayang
Quote krustykrab 12-9-2019 12:35 PM
Pak haron ni keje ape, ada opis bagai..
Quote sarah82 12-9-2019 12:35 PM
Mcm pernah aku baca kisah omputeh saja..
Quote kucingitam 12-9-2019 12:35 PM
Hasanah gak ke aaron ni? selalu je aku baca skrip gini lalu kat fb..parenting motivation konon
Quote Rainrein 12-9-2019 12:45 PM
Sampai ke retis terjangkit hasanah ye
Quote Ketambiru 12-9-2019 12:48 PM
Setujuk! Very the hasanah!
Quote LadyCarefree 12-9-2019 12:50 PM
Hampehlah ko sebagai parent smpai anak fikir camtu
Quote sfrnna 12-9-2019 01:06 PM
Hasannah sangat. Iols dah banyak kali baca benda alah ni..
Quote AbukRokok 12-9-2019 01:23 PM
mcm pernah baca cerita ni tp kat mana ya?
Quote fishcracker 12-9-2019 01:47 PM
Anak bukan selebriti pun ada je yg tak dapat spend time dengan parents,..yang keje kapal/army etc
Mungkin jumpa setahun sekali je...so girl,you're much more lucky aaaaagituhh
Quote miss_perfect 12-9-2019 01:47 PM
Aku penah baca kat internet cerita ni, dah lama jugak la. Dan Aaron Aziz bukanlah bapak dalam cerita tu.

Kena reka cerita Hassanah sebab dah sendu ke apa ni
Quote CiliPadiSedap 12-9-2019 02:04 PM
Kurex replied at 12-9-2019 12:34 PM
Aaron kata, cuma bayar dgn balasan kasih sayang

habislah lebam biji mata kurex
Quote Cpkay 12-9-2019 02:11 PM
bz sangat sampai tak de masa dengan anak even sejam pun..
kene balance kan masa tu bro .. rugi nanti tak tengok anak membesar
Quote MadameOnion 12-9-2019 02:22 PM
sarah82 replied at 12-9-2019 12:35 PM
Mcm pernah aku baca kisah omputeh saja..

iye sis..kan pernah viral dulu org dok share cerita omputeh tu dlm fb
Quote zafira 12-9-2019 02:24 PM
either dia or anak dia tengok video yang orang dok watapps.. ai pun dapat video tu sebijik mcm dia citer... poyolah pak hasanah nih... dah tak de citer nak citer so dia copy paste citer org pulak..
Quote sarah82 12-9-2019 02:29 PM
MadameOnion replied at 12-9-2019 02:22 PM
iye sis..kan pernah viral dulu org dok share cerita omputeh tu dlm fb

Hahaha.. Kan.. Tak salah copy paste.. Tapi jangan yg pemes.. Tak memasal org panggil hasanah versi lelaki
Quote haryatie 12-9-2019 02:30 PM
msa dia org kcil betul la tu ank2 akn tertunggu
bila parents dpt luangkan time dgn dia org
bila ank da besar ada hal/dunia sendiri
parents pulak tertunggu tunggu bila anak2 ada masa pulak
semoga bila aku tua, aku x jd org tua yg kesunyian
Quote seulgi 12-9-2019 02:36 PM
Luang masa dengan anak x sempat.luang masa coret cerita hasanah sempat pula

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083765s Gzip On
To Top