Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Nak Masuk Kedai Sebab Selekeh, Kekasih Ruhaines Sanggup Suap Nasi Kandar Dalam Ferrari

12-9-2019 11:28 AM|Oleh: Saiful| Komen: 286

Foto: IG

Untungnya jadi Ruhainies. Kalau sebut tentang aktres ni, dah tentulah cerita tentang kekasihnya saja.

Jarang pula kita dengar tentang perkembangan kariernya. Tak kisahlah, yang penting Ruhainies memang seorang yang bertuah.



Buktinya? Kali ini kekasihnya Mr E sanggup bawa sepinggan nasi kandar dalam Ferrari semata-mata nak suap Ruhainies.

Menurut status di Twitter, Ruhainies tak nak makan di kedai sebab selekeh.


Foto: Twitter

Tak sangka pula Mr E bawa pinggan masuk dalam kereta.

"Macam manalah I tak sayang dengan dia?" tulisnya.



Di ruangan komen, ramai dah nak termuntah! Geli sebab terlampau menunjuk-nunjuk.

Ramai juga yang kata kalau nak bermanja, tak payahlah nak beritahu satu dunia.

Tak berdiam diri, Ruhainies ada juga membalas komen-komen pengguna Twitter.



Biarlah dia, tak payahlah nak kecam. Daripada mengutuk, ada baiknya kita usaha cari kekasih macam Mr E juga. Mana tahu boleh jumpa, tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 286
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Anak Teruna Sheila Rusly Bercinta Dengan Chacha Maembong?

Komen Terbaru

Quote kakakmanis 19-9-2019 01:15 AM
Ruhainies ni mmg selekeh sejak azali. Cantik jarap ke mekap je. Hmm.

Lain-lain Komen

Quote misuke 12-9-2019 11:41 AM
aduiiii.. please stop all this bullshitt
Quote chinta89 12-9-2019 11:47 AM
dh boleh merged thread si kemut nih, semua psl pakwe manjang, takde satu psl ko yg bagus dlm industri selain acah2 nk jd nora danish~
Quote EvieWanKenobi 12-9-2019 11:48 AM
what's so great about it??
Quote adeqbun 12-9-2019 11:50 AM
ya ampun..taksubnye ngan pakwe lamborghini..lawan2 ngan intan najuwa ke ape ni...kalau berjodohan ai doakan la x jd mcm nenas dan meknab..
Quote Biabetik 12-9-2019 11:50 AM
Bagus la, yg pompuan selekeh, yg lelaki pengotor. Kecal2 nasi mkn dlm keta. Uwekkk
Quote coolie83 12-9-2019 11:51 AM
wtf la media zaman skang nih
Quote kucingitam 12-9-2019 11:51 AM
takpe..takpe..kita tgk je sampai dia kawin beranak pinak caner..
Quote msdummy.2018 12-9-2019 11:52 AM
nowa bagi 5 bintangggggg!
Quote minahmanja 12-9-2019 11:52 AM
boleh tak  everytime dia tweet tu, netizen buat pekak je.. just ignore, dont respond.. dia ni mcm bangga sgt konon bf dia lah yg terbaik.. jaga2 cik salmah, anytime semua tu boleh berubah ..
Quote iza.moha 12-9-2019 11:53 AM
Koserrnya la...
Quote cikgojesss 12-9-2019 11:53 AM
ni lagi seekor bodoh tolol.. semoga kau tak terjun laut la kalau bercerai nnt.. eh silap heshe belum kahwin
Quote coco 12-9-2019 11:56 AM
kemut kemut .... ko mesti suap kan dia apam kan... sebab tu mat tu sanggup buat apa saja
Quote missdahlia 12-9-2019 11:57 AM
Quote haryatie 12-9-2019 11:58 AM
seblum kawin boleh laaa...
tengok da kahwin nanti
da beranak nanti
Quote royaldanish 12-9-2019 12:01 PM
Dh agak dh kompom CS ni akan bukan thread camni
Quote Melorqe 12-9-2019 12:02 PM
yg ni pun ko nak carita kat orang
musykil aku, biasanya awek nak jumpa bopren mesti nak pakai elok2.
kalau dah selekeh tu hang buat pa cik kak oi sebelum tu?
dah tau nak kluar berdating takkan hang pakai baju tidoq ja cik kak?
Quote kualibesi 12-9-2019 12:03 PM
smlm thread bf, rini bf lg, ak rasa today ad 2 artikel bf die
Quote matchstick 12-9-2019 12:03 PM
'Kalau sebut tentang aktres ni, dah tentulah cerita tentang kekasihnya saja.

Jarang pula kita dengar tentang perkembangan kariernya'

Ironi nya dlm sebulan mesti ada thread pasal si kemut ni. X boleh ke stop update kt porem ni.. Tunggu dia nk kawen nt baru update.
Quote Boomibulat 12-9-2019 12:03 PM
Mari kita screneshot ramai2..utk digunakan bila boipren dia dicaras nti..konpom x jd kawin ni

Lihat semua komen(286)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125498s Gzip On
To Top