Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

11-9-2019 05:28 PM|Oleh: LilRose| Komen: 411

Neelofa menerusi laman sosial sekali lagi tampil menyuarakan pendapatnya berhubung isu perceraian kakaknya, Noor Nabila Mohd Noor dan Sharnaaz Ahmad.




Foto: IG Neelofa

Bagaimanapun, mesej yang disampaikan itu menimbulkan tanda tanya ramai.




Foto: Twitter

Berikutan itu, ramai warganet meminta agar pengacara, pelakon dan usahawan itu menutup mulut mengenai isu berkenaan kerana dikhuatiri mencetuskan pelbagai spekulasi, sekali gus mengeruhkan lagi keadaan.


Foto: Twitter

Sinar Harian sebelum itu melaporkan, Sharnaaz tidak bersetuju terhadap permohonan tuntutan cerai difailkan Nabila.

Difahamkan, dalam tuntutan cerai itu, antara alasan diberi Nabila adalah tinggal berasingan sejak Februari 2018 dan tidak menerima nafkah batin lebih setahun.

Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur kemudian memerintahkan pasangan itu melantik jawatankuasa pendamai pada 30 September ini berhubung tuntutan cerai mereka.

Alahai, Lofa. Rasanya berdiam diri itu lebih baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 411
Komen

Previous : "Tak Ada Masa Untuk Lelaki"- DJ Lin Hanya Fokus Kerja Dan Anak-Anak

Next       : Golden Memories Asia, Shiela Majid Dikutuk Peminat Indonesia Tak Layak Jadi Juri

Komen Terbaru

Quote meteorspeed 19-9-2019 09:13 PM
MatDeghem replied at 17-9-2019 02:55 PM

Hajjah n penunggang agama tidak dpt dipisahkan

Lain-lain Komen

Quote suiskipas 11-9-2019 05:38 PM
Jgn menyibuk sgt la lopak...g je la berzikir kat us nun...hohhhh
Quote eyansss 11-9-2019 05:43 PM
apa perasaan ko kalau ko gado ngan bf ko tapi orang lain lebih2...  perasaan tu lagi teruk tau kalau melibatkan rumahtangga...  dia ni memang a very sleeky biatch tau...  
Quote MekConkey 11-9-2019 05:44 PM
Sabarlah hajjah....sabar ....Mek doakan hajjah dan sekeluarga dilindungi Allah swt dari perkara2 and anasir x elok..
Quote gebugebas 11-9-2019 05:47 PM
Plse hajah..jgn cmpur hal rmhtgga mreka..biarkan mreka stlekn sndri
Quote blue^panther 11-9-2019 05:47 PM
Family Jah dan merempan hal orang berpisah tiada.....
Quote Perk77 11-9-2019 05:50 PM
Kenapa doa dia tk selari perbuatan?
Quote MatDeghem 11-9-2019 05:52 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/B11AySgFOy4/[/ig]





haji10.jpg



Quote cupu 11-9-2019 05:52 PM
Bkn dituduh menyibuk dh ni...dh sah sah menyibuk...pi la melaram kat NY nu..pakai baju bulu2.
Quote dramaking007 11-9-2019 05:53 PM
omg i baru je komen mcm ni kat benang sebelah......i just say that better hajjah lop tak post kata2 sinis.....kan better diam....dan ramai giler komen mcm ni kat ig.i rasa x salah kalau netizen bgtau supaya jahlop xperlu lbh2 post psl hal akak dia...dan2 ade pulek membackup jahlop dan bodohkan kiter bila ckp mcm tu kat jahlop.tp x nak ngaku ngefan jahlop.hahahahahaha....

Quote MatDeghem 11-9-2019 05:58 PM
nabila12.jpg





booomzzz ......



Quote MatDeghem 11-9-2019 06:02 PM
Ini kira si Miss Kelling senyap kerana sibuk dgn boifren teddy bear dia..... kalau tidak mesti masuk campur juga.




Quote Inessa 11-9-2019 06:06 PM
Hahahahahahahahahahaha lawak lawak. Bersungguh sungguh BangMat karat PattahKayu mengikuti cerita Hajjah hari ni. Kalau dah side KAKAK KANDUNG SENDIRI dikatakan menyibuk, acik acik bodgos diketuai oleh BangMat Penjilat PattahKayu yang tak ada kaitan apa apa dengan Nabila Sharnaaz tu bukan menyibuk jugak kah?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA. Cakap tak sedar diri begitulahhhhhhhhhhhhhhhhhh. Nah cermin, p crrmin diri sendiri dulu menyibuk sama ka tak.
Quote meteorspeed 11-9-2019 06:12 PM
Tgk video mamaktoni post kt ig seketika dulu. Siap taskbih dia tangan sambil berckp mulut terkumat kamit baca per tah. Distu ditulis anak solehah.. Iols LOL jah. Diakhir zaman skrg nie penunggang agama sgt ramai.
Quote Cable 11-9-2019 06:12 PM
nmpknye bkn aku je la yg nmpk benda yg sme ngn korang....adik beradik pnya hal klamin jngn campur la bongok..patut pujuk yg elok2..bongok
Quote Kadaisaku 11-9-2019 06:18 PM
Inessa replied at 11-9-2019 06:06 PM
Hahahahahahahahahahaha lawak lawak. Bersungguh sungguh BangMat karat PattahKayu mengikuti cerita Haj ...

Hi Inessa u doakan la family idolat u tu. u gelakkan bang mat dia tak terkesan pun laa. Biar lah pun klu dia nak menyibuk kat benang family lopa ni. Dah lopa pun sebok je masuk campur rumahtangga kakak dia dah kenapa..


Hewhewhew
Quote Kadaisaku 11-9-2019 06:20 PM
meteorspeed replied at 11-9-2019 06:12 PM
Tgk video mamaktoni post kt ig seketika dulu. Siap taskbih dia tangan sambil berckp mulut terkumat k ...

Macam sinetron zaman lofattah mamatini doakan begitu jugak supaya anaknya dapat memenangi hati sang anak raja

Kuikuikui
Quote Oroi8887 11-9-2019 06:22 PM
Nmpk sgt pnghasut hajah ni
Quote Kadaisaku 11-9-2019 06:23 PM
Perk77 replied at 11-9-2019 05:50 PM
Kenapa doa dia tk selari perbuatan?

Chuols baru tahu ke? Kehkehkeh
Quote cikgojesss 11-9-2019 06:24 PM
jalangnya perangai bitchy katek ni

Lihat semua komen(411)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082862s Gzip On
To Top