Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

" Welcome To My Life' - Sufian Suhaimi Ambil Anak Angkat

12-9-2019 10:19 AM|Oleh: top5complete| Komen: 21

Penyanyi popular Sufian Suhaimi telah membuat keputusan untuk mengambil seorang anak angkat lelaki beberapa hari lalu. 

Dia mengumumkan berita gembira itu menerusi akaun Instagramnya. 

 

Menurut Sufian, dia sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang bapa memandangkan usianya kini 27 tahun dan dia berkemampuan.
 
"Usia 27 tahun bagi saya bukanlah terlalu muda untuk memikul tanggungjawab. Selain ibu ayah, keluarga, saya memerlukan tujuan untuk bekerja lebih kuat. Banyak masa saya gunakan untuk mencari perasaan apa yang kurang selama ini," tulisnya.



"Bila jumpa kawan yang dah ada anak ni, rasa tu lain. Ada sesuatu yang istimewa pada bayi. Mungkin belum masanya untuk tamatkan zaman bujang, tapi saya rasa ia masa yang sesuia untuk mengambil seorang anak angkat, itu juga satu rezeki.
 
"Welcome to my life, Faeq. Ayah Yan sayang @babyfaeq tau," ujarnya.

Rakan artis turut memuji tidakan Sufian Suhaimi dan mendoakan kesejahteraan hidupnya.




Wah, Baby Pian dah upgrade jadi Daddy Pian! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 21
Komen

Previous : "Tak Ada Masa Untuk Lelaki"- DJ Lin Hanya Fokus Kerja Dan Anak-Anak

Next       : Neelofa Digelar 'Hajah Batu Api' Sebab Campur Tangan Hal Rumah Tangga Kakak?

Komen Terbaru

Quote awekjepun 15-9-2019 03:33 AM
Aku selalu fikir,lelaki yg ambik anak angkat tp belum kawin ni SESUATU sgt

Lain-lain Komen

Quote Kurex 12-9-2019 10:26 AM
Kemaskan diri tu kak pian, serious nampak busuk.. Nanti org kata kau ni selekeh, noya pulak kau
Quote shernazz 12-9-2019 10:30 AM
Sorry
Iols ternyanyi lagu simple plan
Quote Boomibulat 12-9-2019 10:41 AM
Knp x kawin dan buat sndiri...?
Quote BlueRose99 12-9-2019 11:09 AM
Bujang lagi kot! Kenapa tak kawen je..
Quote ketambangkang 12-9-2019 11:34 AM
di saat el bakal menimang bayi
Quote grizz 12-9-2019 12:25 PM
die pon nk gak tunjuk baby..xleh kalah ngan ex kekdahnye..
Quote Artemesiaa 12-9-2019 12:55 PM
Dah ambik jagalah sebaik mungkin jangan sia2kan peluang yang diberikan
Quote sfrnna 12-9-2019 12:59 PM
Bagus la.. Mungkin tu boleh bahagiakan dia.. Ada budak kecik ni lain dgn ada gf giteww..
Quote huehue 12-9-2019 01:20 PM
I tak setuju sbb heolls muda lagi. Tapi sukatilah pian. Asalkan uolls jaga anak tu betul betul. Lagipun uolls mampu nak jaga.  
Quote Themilo 12-9-2019 02:52 PM
comelnya anak heols.

dapat kat mana tu bebi pian?

Quote seramado 12-9-2019 04:45 PM
Sendu eh haha
Quote mata.kail 12-9-2019 06:18 PM
Papa pian...
Quote gummiebear 12-9-2019 08:01 PM
Comel Faeq..
Quote beloomberk 12-9-2019 09:39 PM
Xnak kalah jugek..mcm btol je komen makcik bawang tu, baby pian x move on lg sbnarnya?
Quote sarahmirza 14-9-2019 05:18 PM
Boomibulat replied at 12-9-2019 10:41 AM
Knp x kawin dan buat sndiri...?

Sian dia takde calon isteri...
Takde yang nak masuk minang dia..
Quote Boomibulat 14-9-2019 08:18 PM
sarahmirza replied at 14-9-2019 05:18 PM
Sian dia takde calon isteri...
Takde yang nak masuk minang dia..

Kurex pn sudi sbb selekeh katanya..
Quote Boomibulat 14-9-2019 08:19 PM
sarahmirza replied at 14-9-2019 05:18 PM
Sian dia takde calon isteri...
Takde yang nak masuk minang dia..

Kurex pn x sudi.selekeh katanya
Quote sarahmirza 14-9-2019 09:59 PM
Boomibulat replied at 14-9-2019 08:19 PM
Kurex pn x sudi.selekeh katanya

Selekeh boleh adjust bagi wangi...
Yg gatal tu susah nk adjust
Quote LadyCarefree 14-9-2019 11:05 PM
Biar lah dia. Eloklah kalau dia jaga elok budak tu. Tapi anak angkat yang jenis ada mak bapak. Bukan lepas kat pian jaga.

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084960s Gzip On
To Top