Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Jumpa Wajah Seiras Di Majlis Kahwin Sampai Tular Media Antarabangsa

11-9-2019 12:20 PM Komen: 60
Siapa sangka lelaki ini akan bertemu dengan seorang lagi individu yang bukan sahaja memakai baju yang sama, malah mirip dengan wajahnya. 

Kisah lelaki ini, Azly Yusof, 29 bukan sahaja tular di kalangan warganet Malaysia, malah turut mendapat perhatian media antarabangsa. Hebat!

Kredit foto: Projekmm
Menerusi satu video yang dirakam oleh rakannya, Azly dilihat memerhati seseorang yang mirip wajahnya di atas pelamin termasuk dengan penampilan kepala botak, baju merah hati, seluar jeans dan berkaca mata.

Video berurasi 12 saat itu dianggap unik dan luar biasa kerana mereka berdua tidak mengenali antara satu sama lain. 

Menerusi satu temu bual dengan Daily Mail media dari United Kingdom, individu yang merakam video tersebut, iaitu Amir Zulfadhli berkata, rakannya Azly tanpa disangka bertemu dengan 'kembar' pada majlis itu.


Malah, mereka kini sedang merancang untuk mengadakan pertemuan semula kelak. 

Ini pertama kali kami berjumpa dan ia sangat kelakar. Ia cuma kebetulan bila Azly dan kembar memakai baju merah yang sama, katanya.

Dalam pada itu, berita itu turut mendapat liputan The Sun, Mirror dan 9GAG yang kesemuanya dari luar negara.- CARI  


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 60
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote prizadane 14-9-2019 03:42 PM
MenteriWanita replied at 12-9-2019 01:17 AM
Plot twist sinetron indon :

Kembar yang terpisah, episod 105.

Kahkahkah..pas jumpa kembar, ada lagi 300 episod.  Tapi sebijik sejibon ni..kalau aku, bangga

Lain-lain Komen

Quote delsmomm 11-9-2019 12:28 PM
Same2 boolat.. ?
Quote afie_m 11-9-2019 12:30 PM
ha lah..sama....
Quote najib888 11-9-2019 12:31 PM
Glitch in the matrix..
Quote aleesyasofia 11-9-2019 12:32 PM
hahahha.. sekali pndg mmg sama..
Quote Artemesiaa 11-9-2019 12:32 PM
Bukan muka je sama style pun sama juga nampaknya
Quote sarah82 11-9-2019 12:34 PM
Adoiiiii.. Lawak betul
Quote johan-adx 11-9-2019 12:36 PM
membe2 dok bahan kot belakang...tp happening laaa
Quote Cable 11-9-2019 12:50 PM
dia lak telebih happy dripd pengantin
Quote gingerbreaf 11-9-2019 12:51 PM
Adui aku nk gelak ka menangis tgk ni
Quote eLiaD 11-9-2019 01:01 PM
its coincidence tp paling x selesa la terserempak org len pkai bju sama cam kita
Quote Simunggu 11-9-2019 01:03 PM
aku seiras ben aplik diam diam...
Quote supernaturalee 11-9-2019 01:11 PM
mcm Deco Bersama Eric

mn dh die ye
bkn dlm gmbr tu kan?
Quote prettyuglybabe 11-9-2019 01:12 PM
long lost brother ke apa
Quote supernaturalee 11-9-2019 01:13 PM
eLiaD replied at 11-9-2019 01:01 PM
its coincidence tp paling x selesa la terserempak org len pkai bju sama cam kita

kannpnh jgk kena kes mcm die ni
tp kitorg xseiras lh
baju je sama



Quote supernaturalee 11-9-2019 01:14 PM
eLiaD replied at 11-9-2019 01:01 PM
its coincidence tp paling x selesa la terserempak org len pkai bju sama cam kita

lg satu bila kita keluar jln2 tu
perasan ade org yg pakai baju yg dlm collection kita
bila tgk org tu, its like..."eh! baju aku lah"





Quote kualibesi 11-9-2019 01:16 PM
famous kau bang. terkujatt jumpa kembar
Quote Cable 11-9-2019 01:17 PM

kalau long lost brother msti dah peluk2 nangis...bkn le tu
Quote ell768 11-9-2019 01:19 PM
aah laaa sama...baju pun kebetulan sama warna..
Quote sukacactus 11-9-2019 01:21 PM
Ad tgk kat explore ig aritu tp mmg sgt2 kebetulan
Dr gaya, rupa & pakaian, dah mcm tgk cermin

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.216160s Gzip On
To Top